יש לי שאלה לכולם

יש לי שאלה לכולם

אתם כל הזמן פה??.אתם לא עובדים או מה? כי היום במקרה אין לי הרבה עבודה במשרד ואין לי מה לעשות אז נכנסתי לפה סתם לראות מה אתם כותבים ואני רואה שאתם כותבים פה דיי הרבה דברים נחמדים ובשאר החדרים סתם משעממם. דרך אגב - אם שמתם
אני דיי חדשה פה וגם הכי צעירה פה (נראה לי או שאני טועה?). בכל אופן אני אשמח להכיר אותכם הסתכלתי קצת בכרטיסים האישיים של כמב מכם אבל אין שם ממש פרטים כמו גילאים. אז........ אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי להצטרף אליכם אני אשמח מאוד. שיר

שיר...

קודם כל ברוכים הבאים .. את לא הכי קטנה כאן ... תות היא הקטנה ביותר ... ואחריה אני ...אם אני לא טועה . אז את מוזמנת תמיד מתפאר לי ב-
חדשה

תודה על הקבל פנים

בת כמה תות? ובן כמה אתה? ומיהכן אתה? למה אתם לא כותבים פרטים בכרטיסים האישיים? הכרטיס האישי לא משמש לשם כך?כדי לכתוב בו פרטים? או שאני טועה?

תגובה לבקשתך

תראי שיר לא כולם כאן כל הזמן יש כאלה שנכנסים לכאן כשהם בעבודה כן אנחנו כמובן כותבים על הכל צוחקים כאן ובהחלט גם נהנים כאן שיר דרך אגב את יכולה להצטרף כל הזמן את לא צריכה לשאול אף אחד בקטע הזה גם אני די חדשה כאן 3 חודשים כאן בערך אבל בהחלט כולם קיבלו אותי לכאן בלי שהייתי צריכה לבקש רשות למשהו. חוץ מזה את נושא הגילאים את יכולה לשאול כשהם נמצאים שם ויוצרים איתך קשר למשל אני נכנסתי כשהייתי בת 28 ועכשיו אני בת29 אני לא משנה את הגיל אבל את בהחלט יכולה להצטרף אלינו. אם את רוצה לדעת אני בדר"כ נמצאת כאן בלילה ולפעמים גם ביום.

אני בת 21 וגם חדשה פה

אתמול סתם הצצתי פה ופה אבל היום אני פה מ- 8 בבוקר מהיכן את? נשואה נכון?

דיאבלו

New member
תגובית לשיר

שירי שיר היקרה יש משפט אחד חשוב בחיים ששווה להפנים : יש כאלה שהולכים לעבוד ויש כאלה שהולכים לעבודה!!! אנחנו מהסוג השני..... אני בכל אופן פחחחחחחחחחח יום כתום לכולם די.

חחחחחחח

זהו שאני לרב הזמן מהסוג הראשון של האנשים אני שונאת לשבת ולא לעשות כלום כל היום אני מאלה שחייבת כל הזמן לעבוד אבל עכשיו שאין לי עבודה אז אני מהסוג השני של האנשים. יום טוב גם לך. אגב- בן כמה? מהיכן אתה? נשוי?

sahr12

New member
ברוכה הבאה...תעשי קפה!!

שששששששששששש....אל תעני..חחחחחחחח את הכי צעירה פה בגיל....:)

שלום לך צעיר לנצח...

מזל שציינת מפורשות "הכי צעירה פה בגיל"... סתם... רציני לומר לך בוקר אור...

yafit75

New member
סער, למה מכות? למה,,,,

עזוב ת´בחורה,,,, <מותק,, תכיני לו קפה,,,,> בואנה אין לו סבלנות לבן אדם,,, תן לה הזדמנות,, היא חדשה במקצוע! <עזבי מותק,,, עם הזמן זה יעבור,,, את עוד תתרגלי> איך הקפה סער,,, דבר, ראבאק,,,

יש לי תשובות בשבילך....

כן או מה את לא טועה נראה לך ? בואי תצטרפי ותזהרי מסער...הוא יכריח אותך כל בוקר להכין לו קפה...

טליה34

New member
בעל תשובה הפכת להיות.........

ודרך אגב.... שלומות שלומות עליך......

למעלה