יש לי שאלה לכולם!!!!!

ליאורנ

New member
יש לי שאלה לכולם!!!!!

איזה שיר אתם הכי אוהבים? [לא של אביב גפן - בכלל] אני למשל אוהב שניים GUNS N ROSES - NOVEMBER RAIN QUEEN - THE SHOW MUST GO ON

Im Lost In Hell

New member
אני ...

בלי קשר לאביב..כי זה לא פייר אני כמעט אוהבת 80% מהשירימ שלו אבל אני יבחר שניימ שממש נוגעימ בי.. Blood sweat & tears- I´ll love you more than you´ll ever know ואני לא זוכרת ת´זמר ששר ת´שיר הבא במקור (ולא כל הביצועימ החדשימ.. אמ אני לא טועה קוראימ לו נילסונ או משו כזה..) without you אתמ יודעימ מי אני

VengaGirl

New member
קשה לבחור...

אבל אם נשאיר רגע את השירים של אביב בצד.. הממ.... באמת בחירה קשה... אבל נראה לי שאני אלך על אלה.. Soul Asylum - Ranaway Train (?Four Non Blondes - What´s Up? (What´s Going On בטוח תכף אני אזכר בעוד דברים.. לא נורא..אלה מספיק טובים..

אממ...

קצת קשה ליבחור אבל בכל זאת... Linkin Park-the Morning After Dream Theater-Peruvian Skies Metallica-Nothing Else Matter Britney Spires-Oops I killed Heme Agein(not!)

fuxy

New member
שיר הכי אהוב

שלום לכולכם קוראים לי יואב אני חדש כאן וזו הודעה ראשונה שלי אני חייל בן 20 שפעם היה מעריץ מושבע של אביב (הייתי הולך לכל ההופעות וכל הנלווה אליו) שבשנים האחרונות מעט התנתקתי ממנו אבל הגעגועים החזירו אותי אל תשנאו אותי על זה כי בכל רע יש גם טוב אמנם התבגרתי אבל העברתי את אהבתי למוזיקה של גפן לבני הדודים הצעירים שלי שהיום הם הולכים להופעות ( לאחרונה גם אני הצטרפתי). השיר הכי אהוב עליי הוא של להקה שנקראת mojave 3 שאני מאוד ממליץ עליה ובעיקר על הדיסק האחרון שלה שנקרא תירוצים למטיילים השיר נקרא in love with a view שזה שיר ארוך ומקסים אשצח מאוד אם תענו לי ועוד יותר אם תורידו שירים שלהם ותשמעו כי הם באמת אמנים בחסד מהחלוצים של הגל הניו אקוסטי החדש שקם לו באיזור בריטניה הגדולה (למעוניינים בפרטים אשמח לענות אני די מבין בזאנר) יואב

Yael Floyd

New member
בתקופה הזאת זה I DON´T LIKE MONDAYS

של בוב גילדהוף המלללך (השחקן מ´החומה´) וגם FINAL CUT- PINK FLOYD ואולי- עברי לידר

למעלה