יש לי שאלה לכולכם....:)

efrat1232

New member
יש לי שאלה לכולכם....:)

האם העובדה שאתם מכירים מישהו או מישהי בגיל 30 שיש לפניו\ה עוד 5 שנים לימודים של וטרינריה היה מרתיע אתכם מלפתח את הקשר?

יום חדש תשובה חדשה :)

נראה לי שאם מישהו מחפש קשר לטווח ארוך זה לא צריך להרתיע אותו כי הרי לימודים זה מצב זמני...5 שנים בכל מקרה עוברות
ככה.... אם זה קשר לכיופים אז אולי זה צריך להרתיע קצת...אבל אנחנו פה כולם רציניים ולא מענין אותנו כיופים ודברים כאלה אז לא נראה לי שנרתע. אולי רק נרתע אם תבואי עם בולדוג לדייט הראשון.

ברור, ישר אני זורקת אותו!!

תראי אם הוא אומר לי שהוא נוסע ללמוד את זה בצ'כיה, ואני אמורה לחכות לו עוד 5 שנים..אז יכול להיות שאני טיפה ארתע
אבל אם לא , אז לא הבנתי מה הבעיה תשאלי את עצמך מה הנקודה מאחורי זה שמרתיעה אותך? עתם זה שהוא יהיה עסוק? עצם זה שרק עכשיו הוא בונה לעצמו מקצוע ופוטנציאל לקריירה? עצם זה שאולי בינתיים הוא לא מספיק מבוסס כלכלית? מה בעצם מרתיע אותך? כי אני ממש לא רואה סיבה ממשית, כי כל המסביב סבבה...מה מפריע לי? אנשים כל הזמן לומדים ומשתלמים בכל גיל...

3שרונית

New member
תכווני טוב....שיזרק אלי

בחיי צרות של עשירים.... למה לזרוק משהו טוב? לא חבל??. מחר תרצי לא יהיה לך..

© RoNa

New member
מאוד תלוי

לפעמים לימודים (ולא משנה איזה) יכולים לשבש תוכניות ולתפוס את כל הזמן, אבל צריך לנסות. בעבר הכרתי זוג שהוא כל הזמן אמר שעד שהוא לא גומר לימודים (5 שנים) הוא לא מתכנן תוכניות ולא רוצה להתחתן. אותה זה הלחיץ והרגיז והם נפרדו בשלב מסויים. אחרי זמן מה הוא הכיר מישהי ואחרי שנה עמדו מתחת לחופה. מה שאומר שאף פעם אי אפשר לדעת. תנסי ותראי..

garcia

New member
לא תלוי ולא נעליים

בלי קשר לזוגיות לימודים זה ברכה. יש לי שכן שהתפטר מעבודתו ונסע עם אשתו לארה"ב כדי שתוכל להשלים את הדוקטורט שלה שם והם עשו עוד ילד שמה. אני גם הייתי עושה את אותו מהלך בשביל אשתי.

תלוי מאד.

כמו שרונה אמרה, כול להיות שזה יתפוס לו את רוב הזמן ואז זה בעייתי. מעבר לזמן, אם הוא עובד במקביל והוא "עומד על הרגליים" כלכלית, אז לא נראה לי שתהיה בעיה. ושיסלחו לי כולם פה על מה שאמרתי, אבל אני חושבת ששני בני הזוג צריכים לעמוד כלכלית על הרגליים ולהיות עצמאיים ולא רק אחד מהם...

passioneta

New member
למה?

אני אלרית לחיות וגם את זה היינו פותרים. (אני עונה כאילו הייתי בגיל המתאים לצאת עם בן 30)

alonitk

New member
אם המצב היה הפוך?!

היית רוצה שהוא ישאר או יילך???? אני בת 25 מסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני/נוסף וזה עוד 4 שנים נכון אני גם עובדת... אבל אני לא חושבת שגבר צריך לפסול אותי בגלל הלימודים... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

Puzzluna

New member
תלוי מי האדם...

יש הרבה אנשים שמסוגלים לשלב לימודים עם זוגיות ואפילו עם הקמת משפחה.

3שרונית

New member
עכשיו ברצינות..תקשיבי אפרתי

אל תוותרי על הלימודים שלך בשביל אף אחד!!!!!!!!!!!!. מי שירצה אותך באמת הלימודים לא יפריעו לו..ומה יותר טוב מבן /בת זוג שעושים מה שהם אוהבים ,ביחוד כשמדובר על השקעה עתידית. בהצלחה חמודה ואל תשכחי להודיע לנו כשתפתחי את הקליניקה...

ד נ י ת3

New member
החברה הכי טובה שלי

היא וטרינרית. היא עובדת בבית החולים בבית דגן. (באמת שאקלית אמיתית...). אלה לימודים מאוד קשים. (וטרינריה זה 4 שנים.. לא 5.. דרך אגב). והינה... למרות ועל אף היא מצאה לה וטרינר (סטודנט) מקסים. והם התחתנו. נכון.. הם בקושי רואים אחד את השניה. אבל אהבה יש בשפע. מה אני רוצה להגיד? כן, אלה לימודים קשים. כן, לא תוכלי להתראות איתו מתי שתרצי. אבל! אם יש אהבה... הכול קטן עלינו. נכון?

shelly1975

New member
גבר שהולך להיות וטרינר

זה הכי turn on שיש, אז מה אם הוא עושה זאת רק בגיל 30, never too late

eli700

New member
אם הוא לא ירתע ...

סביר להניח שמשהו דפוק אצלו , הרי השעון הביולוגי מתקתק , ואני בטוח שלאף אחד אין כוונה להיות הסבא של הילדים שלו , אבל עם זאת ניתן לשלב לימודים בחיי זוגיות , צריך רק למצוא את הבחור המתאים .

3שרונית

New member
אם הוא ירתע...סביר להניח שמשהו

דפוק אצלו.......... הדבר היחיד שעלול להרתיע זה העובדה שמדובר באישה עצמאית שרוצה ללמוד ולפתח קריירה ולא להיות תלויה בבן הזוג שלה בזמן שהיא יושבת בבית ומגדלת ילדים.... וגבר כזה אנחנו לא רוצות (נכון אפרתי????)

למעלה