יש לי שאלה לכולכם...

15ש ח ר

New member
יש לי שאלה לכולכם...

מאיפה אתם יודעים שתינוקות רואים הילה? אתם בכלל יודעים מה זאת ראיה מרחבית? איך מוכיחים שכלבים רואים רוחות? אם תצליחו לענות לי על השאלות אני אשמח... כי קודם כל- מישהו דיבר ושאל פעם את התינוקות אם הם רואים הילה סביב האנשים? הרי אי אפשר לתקשר עם תינוקות! לכן איך תוכלו להוכיח זאת? והאם אתם יודעים מהי ראיה מרחבית? כי מי שלא יודע מה היא אז אני מציעה לשאול לפני שמשתמשים במושג שסתם זרקו אותו מהאויר!, וכמו כן, איך אתם יכולים להוכיח שכלבים אכן רואים רוחות? אני אשמח אם יהיו לי תשובות, שמישהו יסביר לי מה קורה כאן! כי אני מתחילה להשתגע!! שחר

Flame

New member
../images/Emo13.gif..

שחר.. הנה כמה תשובות
אם את חושבת שתינוקות אינם מסוגלים לתקשר, טעות בידיך יקירה
! תינוקות מתקשרים בצורה מדהימה!! והם הרבה יותר פתוחים לכך מאיתנו המבוגרים יותר..!! למרבה הפלא יש תינוקות שאפילו מתקשרים כאשר עודם בבטן אמם
.. רק בגלל שהם לא מדברים (והאמיני לי.. הם יכולים הם פשוט לא צריכים) זה לא אומר שהם אינם מסוגלים לתקשר..
בקשר לטענה שכלבים אכן רואים רוחות, הכלבה שלי בטוח רואה.. היא אמרה לי.. וכשהיא נובחת סתם ככה באוויר זה מופנה בד"כ אל ישות/רוח שאני רואה..
.. שבת שלום שחר

15ש ח ר

New member
FLAME היקרה....

התשובה שלך מעניינת. אבל היא לא עונה לי על השאלה. כמובן שתינוקות יכולים לתקשר! בזה אין לי ספק! ואני מסכימה איתך במאה אחוז שהם יכולים, אך כיצד את יכולה להיות בטוחה במאה אחוז שהם אכן רואים הילה סביב אנשים? ובקשר לכלבה שלך- איך את יכולה להיות בטוחה שהיא נובחת על הישות או הרוח שאת רואה? את יכולה לראות רוחות בכלל? ולא הבנתי איך הכלבה שלך יכולה לומר לך שהיא רואה רוחות? הרי כלבים לא יכולים לדבר אם בני אדם! אלא עם כן השתילו לה איזה תא עצבי שנותן לה אפשרות ליצור קשר עם בני אדם! אני בספק אם מה שכתבת לי הוא באמת היה, כי במציאות הכלבים לא יכולים לדבר, והתינוקות לא נחקרו בשביל לדעת אם הם כן או לא רואים הילות סביב אנשים... שבת שלום!...

Swicca

New member
ואיך את יכולה להיות בטוחה ....

....במאה אחוז שמה שמשהו אומר לך זה נכון !? ללא קריאת המחשבות שלו כמובן ... את לא אז השאלה זאת קצת לא רלוונטית כי אפשר להביא לך מליון ואחד קישורים אבל עד שלא תיהי במקום אותו אדם שטוען שהוא ככה וככה אני רואה שלא ממש תסתפקי ...

I am a freak

New member
לא מוצא לנכון להגיב

לאח תגובתה של לין (FLAM) רק אני רוצה להגיב לדבר אחד- בדרך ארצית,] כמו דיבור, אי אפשר לתקשר עם תינוקות ועם כלבים (לרוב) אבל- בצורה טלפתית, זה אפשרי בהחלט. מוזר שאת לא יודעת את זה
הפריק.

Flame

New member
התכוונתי כמובן לתיקשור טלפתי!!

אני מודעת לעובדה שכלב או תינוק לא יענה לי במילים!! חחחח..
... תיקשור תיקשור.. כמו שמתקשרים עם המדריך ועם כל ישות אחרת
.. בקשר לכלבה שלי, שוב.. תיקשור טלפתי וכמובן שלא בדיבור..
! דבר אחרון, אני באמת לא באה במטרה שמישהו פה יאמין לי.. איש איש באמונתו יחיה
...ואם אני מספרת משהו, אף אחד ממש לא חייב להאמין לי, אחרי הכל בחירה שלכם
.... ובאמת שאני לא רוצה להתחיל עם ויכוחים בסגנון של "תוכיחי, זה לא יכול להיות". אני ממש לא ממציאה ומספרת, אני לא רואה בזה שום יתרון או משהו כזה... יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות מאשר לשבת בבית ולהמציא שטויות
. שבת שלום

למעלה