יש לי שאלה לבנים..

קרמבובת

New member
יש לי שאלה לבנים..

תארו לעצמכם את המקרה הבא: הייתם מכירים אשה מדהימה , יפה, חכמה, רגישה, וכו´..ומה שהיה מתפתח בינכם היה חברי בלבד לפי בקשתה, ואז במקביל הייתם חוזרים, מתוך חולשה או מתוך החלטה לחברה הקודמת שלכם, שאתם מאד אוהבים מן הסתם.. כאשר לפתע........היה מתברר לכם שהאשה המדהימה שהכרתם התאהבה בכם בתקופת הזמן שהייתם "חברים בלבד".. מה הייתם עושים? אנא חישבו על כל האפשרויות.. תודה מראש קרמבו

אני הייתי....

אומר לך: "בואי אני מחכה לך !!!"

חניבעל.

New member
קרם

מה זה השאלות האלו באמצע הלילה? עשית לי סחרחורת,לא הבנתי מי נגד מי.

ר ו ח

New member
חניבעללללללללללללללל

כל הכייף זה לפצח את השאלה... חכה...אנחנו עדיין בשלב הפענוח... לא קל הא?

תשובה רצינית...

אם החזרה שלי לחברה הקודמת לא היה לה קשר למערכת היחסים החברית אזי אני לא חושב שהייתי עוזב אותה לטובת אחרת, בהתחשב בעובדה שאני אוהב אותה. מצד שני, אם החזרה לאותו חברה היתה מתוך "חולשה" או מתוך חוסר רצון להיות לבד, אני מניח שאם גם לי היו מתפתחים אותם רגשות כלפי האישה המדהימה, הייתי עוזב את חברתי לטובתה.

קרמבובת

New member
אהה...

ניראה שדי ברור לך מה היית עושה.. נשמע הגיוני...אבל קצת "מעבדתי" מידי.. תודה פנטומט
קרמבו

זהר nj

New member
המקרה בעיתי קרמבובת

וזה נורא קשה לתת פתרון מעשי ל תחום של הרגש .. הרגש הוא לא דבר אמפירי ש ניתן למדוד אותו.. לא יודע מה הייתי עושה...אולי הייתי שואל את עצמי לפני ש ניכנסתי למשחק הזה מי אני אוהב ..ואם הייתי ניכנס אז הכללים היו לי ברורים ..ואז יכולתי לקבוע אם אני עומד בכללים או לא .. המצב היה לא קל.. אין לי תשובה.. הייתי בטוח נוסע לחוף פלמחים לבד עם סגריה ..עד החושך ו מסתכל על הים--זה בטוח! בי זהר

אפרסק 28

New member
בעיתי זאת לא מילה

לא חשבתי על דבר כזה...כי לא הגעתי לסיטואציה כזו.... אבל כשאני חושב אזז.... בעיתי . אין לי תשובה ..כי אני לא אוהב להכניס את ראשי לכל מיני דברים שי אולי ככה ואולי ככה....אני לא בונה מגדלים.. מגיעים לגשר ואז עוברים אותו..מקווה שלא יהיה.... יוווו......לא יוצא לי מהראש......ואין לי פתרון

קרמבובת

New member
אם היית נוסע....

אז בטח היית פוגש שם אותי...
ואולי גם "כמה" כאלה
חחחח.. תודה זהר
קרמבו

למעלה