יש לי שאלה לבנות פה,

1Reebok

New member
יש לי שאלה לבנות פה,

אני וחבר שלי בדיוק קלטנו שאנחנו מכירים יחסית הרבה בנים שאוהבים את THE WHO, אבל אנחנו לא מכירים אפילו בת אחת שבאמת אוהבת אותם - זאת אומרת יותר מלאהוב שיר או שניים, אלא ממש לקנות אלבומים, DVDים, להכיר את השמות של הנגנים וכדומה. אז טבעי שאני אשאל פה, לא? יש פה כאלה?

SomebodyElse

New member
אפשר לומר שאני

אני לא מכירה את השמות של הנגנים [אני לרוב לא מכירה שמות של נגנים בלהקות] או קונה DVD שלהם [אני לרוב לא קונה DVD של להקות, או DVD בכלל], אבל כן ברמה של לאהוב אותם ולקנות אלבומים שלהם.

1Reebok

New member
איזה אלבומים?

ואת זוכרת את המילים של רוב השירים?

SomebodyElse

New member
כרגע יש לי

tommy, who's next, the who sings my generation, the who by numbers אני זוכרת מילים מהשירים, אבל האמת שלאחרונה לא הקשבתי להם יותר מדי.

Anuerysm

New member
אם אפשר לתת עצה רק

במקרה שאתם מדברים על בנות ישראליות או משהו כזה אז אני לא יודע אבל אתם יכולים לנסות להסתכל על הופעות שלהם במחשב ולראות כמה בנות צעירות יש שם אני חושב שתמצאו אחוז סביר

1Reebok

New member
בהחלט מדובר בבנות ישראליות,

ואגב, זה שמישהו נמצא בהופעה אחת של THE WHO לאו דווקא אומר שהוא באמת אוהב אותם כל כך.. אני בטוח שגם בהופעה של רוג'ר ווטרס היו מספיק שלא הכירו שיר אחד, והרבה שלא הכירו את רוב השירים.

Dead Scene

New member
הקטע הוא שthe who לא מוערכים

על יתר המידה בניגוד לפינק פלויד שעשו ממנה ממש אלוהים (להקה נחמדה אבל כמה אפשר?...). לכן אני בספק אם כל כך הרבה אנשים שלא מכירים את the who היו הולכים...

oneman2

New member
כמה אפשר?

עשו ממנה אלהוים כי היא אלוהים. סתם. אבל אף אחד לא יכול להגיד שזה לא מגיע להף בכל זאת מדובר מלהקה אדירה. חבל שלהקות לא פחות טובות כמו לד זפלין זוכות להרבה פחות הכרה בארץ.

Anuerysm

New member
אלוהים היא לא

אבל נחמדה זה כבר ממש לא נכון להגיד עליהם

Anuerysm

New member
תשמע,

אני למשל פשוט לא סובל את משינה אבל אני לא אומר שהם להקה גרועה ברור לי שהם טובים וזה שהם לא עונים לטעם שלי לא עושה אותם פחות ממה שהם.

Dead Scene

New member
אני בת.

ולדעתי פינק פלויד בתקופת גילמור חביבים עם כמה יציאות טובות. פעם אהבתי אותם יותר.

Anuerysm

New member
אז תקשיבי מאמי

על שירים כאלה לא אומרים יציאות חמודות לא משנה אם אתה לא אוהב אותם ככה זה היגיון פשוט

1Reebok

New member
קודם כל,

קצת נימוס, בנאדם
שנית, זה ממש תלוי באדם אותו אתה שואל. אדם שלמד מוזיקה קלאסית יגיד לך שמשינה זה דרעק, כמו גם פינק פלויד, ויפנה אותך לבאך ולצ'ייקובסקי. מוזיקאי בגישה החופשית יותר יגיד לך שמה שנשמע לך טוב, הוא טוב. אין פה שחור ולבן - מוזיקה טובה ומוזיקה גרועה. יש אנשים שיגידו לך שהמטרה של מוזיקה בשבילם זה פורקן נטו, ואז הם יגידו לך ששייגעצ זה מוזיקה טובה, בעוד שאני אגיד לך ששייגעצ זה דרעק. אין נכון ולא נכון. וזהו.

oneman2

New member
יציאות טובות?

מעניין, תמיד חשבתי על comfortably numb ו-us and them כעל יצירות אומנות ולא יציאות טובות...

Dead Scene

New member
טוב שלכולנו יש דעה משלנו

ואם לא הבנת כראוי לא ביטלתי את ערכן כיצירות טובות.

Anuerysm

New member
אבל הסברתי לך

שזה לא עניין של דעה ולא ענית לי על זה שום דבר

Pipe Dreamer

New member
את מודעת לזה

ש"פינק פלויד בתקופת גילמור" אומר כל דבר שפינק פלויד הוציאו אי פעם למעט האלבום The Piper at the Gates of Dawn, כן? אני בטוח ששמעת כל "יציאה" כדי לקבוע שם חביבים ולא יותר.

למעלה