יש לי שאלה חשובה

• פותח הנושא TheXK
  • פורסם בתאריך

TheXK

New member
יש לי שאלה חשובה

אני לא הומו.. אבל יש לי חברים הומואים וידידות לסביות.. השאלה שלי ככה למה פותחים לכם פורום מיוחד? כאילו שאתם לא שייכים לחברה הרגילה? שאתם חריגים? זה ממש מעצבן אותי.. אז מה אם אתם גאים.. ואתם נמשכים לבני מינכם.. זה לא אומר שאתם לא שייכים לחברה כולה!! ואני אישית מעריץ אותכם שיש לכם את האומץ להודות בזה שאתם גאים.. ואני גאה בכם (אבל סטרייט)

augustus

New member
בתפוז יש 400 פורומים

האם גולשיהם לא שייכים לחברה כולה? חברה כולה היא אינה עיסה אנושית אחידה, אלא מורכבת מפרטים להם תחומי עניין ייחודיים. הגולשים בפורומים מנסים למצוא תחומי עניין משותפים. (אני לא מאמינה שאני בגילי המופלג נכנסתי שוב לכזה דיון, כנראה שאני מאוד מחפשת מה לעשות כדי לא לעבוד).

TheXK

New member
אבל.. שאר הפורומים לא קשורים למין

שאר הפורומים קשורים לתחביבים.

nokia

New member
תחביבים?

פוליטיקה? בעיות גיל ההתבגרות? אנשים וחברה? תמיכה? סהר? בריאות? כל אלה הם תחביבים? לי זה נשמע יותר בקבוצות דיון שלא קשורות לתחביבים

nokia

New member
והנה הודעה שהעתקתי

בבקשה תסריט: -כשהסטרייטים יהיו מיעוט ללא זכויות שוות -כשהמילה "סטרייט" תהיה קללה -כשסטרייטים לא יוכלו להתחתן או לקשור את עצמם בזוגיות אזרחית מוכרת -כשלסטרייטים עדיין יהיו בעיות בלהתקבל ליחידות מסוימות בצבא ובמשטרה -כשהיו חברי כנסת ושרים שייכנו "סטרייטים" כסוטים וחולים ושצריך לרפא אותם ו/או לרכז אותם במחנות ו/או לאשפז אותם במוסדות סגורים. -כשיאשימו סטרייטים בהפצת מחלות ודירדור מוסרי של החברה -כשבתור סטרייט לא תוכל לאמץ ילדים ולהקים משפחה מוכרת בחברה -כשלא יירצו להשכיר לך דירה בגלל שאתה סטרייט -כששוטרים יעשו ממך צחוק בגלל שאתה סטרייט -שאם תרצה ללכת עם בת זוגתך יד ביד ברחוב או חלילה להתנשק ותצטרך לספוג את תגובות הסוססים אותך -כשההורים שלך יירצו לזרוק אותך מהבית ולהתכחש לך בגלל שאתה מעדיף נשים -כשבפורומים ברשת יהיו אנשים שיגידו לך שאתה סטרייט מגעיל ומה שאתה עושה זה מגעיל, רק בגלל שאתה גבר שנמשך לנשים, ועוד יהיו משתתפים אחרים (כדוגמתך) שעוד יצדיקו את זה.. -ועוד דוגמאות לרוב רק אז תבין מהי תנועת גאווה, תרגיש שאתה רוצה להתאחד פוליטית/חברתית עם שכמותך, שתהיה גאה במה שאתה למרות מטען הבושה האדיר שמנסים לכפות עליך.

TheXK

New member
מההה???

את/ה רוצה להגיד לי שככה מתנהגים אליכם ביום יום במאה הזאת? זה לא הגיוני.. זה ממש לא אנושי... אולי בסביבת הילדים אני מבין.. ואני אישית מכיר את זה.. יש לי חברים הומואים.. ורוב הביצפר מתרחק מהם.. אבל לא חשבתי שזה יכול להיות גם באזורים ציבוריים.. אז מה אם אתם אוהבים את המין שלכם.. זה לא אומר שאתם לא אזרכים!! אתם משלמים חובות.. עושים הכל לפי החוק.. אז למה מתייחסים ככה?!?! (זה לא שאלה.. זה פשוט אמירה בכעס) אני יודע שאני עדין קטן ולא מבין כל כך בדברים כאלה.. אבל זה לא הגיוני!! רק בגלל שלא עומד לכם שאתם רואים בת (או להפך)!! זה ממש דוחה ת´נפש שמתנהגים אליכם ככה!! אחים ואחיות שלי!! אני מעריץ אותכם!! באהבה ובהערצה TheXK 666-69-88xk

לסביות לא קשורה למין!

נדמה לי שגם הומוסקסואליות לא. זה יותר דומה ל-תחביב... זה - אורח חיים!

שעמומון

New member
תראה...

יש לנו פורומים וקהילות כי אנחנו תומכים בהם אחד בשני. כמו שב"גיל ההתבגרות" הם תומכים אחד לשני בהתבגרות ובלה בלה בלה. אתה לא יכול לבוא לפורום "גיל ההתבגרות" ולכתוב בו "אני הומו בלה בלה בלה" בלי לקבל תגובות הומופוביות... ההומואים הם מיעוט, ואין לנו שוויון זכויות כמו לסטרייטים. "הומו" בימינו הוא עדיין כינוי גנאי, ויש אנשים שחוששים שידעו שהם הומואים. בארה"ב לפני כשנה-שנתיים בחור נרצח כי הוא היה הומו. רק בגלל זה. סטרייטים לא צריכים לצאת מהארון. הם צריכים להשאר איך שהם חונכו להיות. אבל הומואים צריכים לצאת מהארון ולספר לחברים ומשפחה כדי שהם לא יהיו מוזרים, מנוגדים לחינוך שכולנו קיבלנו על "משפחה סטרייטית ונישואי בעל ואשה". יש את ההודעה של nokia שמסבירה גם.

funk metal fan

New member
בהמשך לפנייתו של TheXK

ברצוני להסב את תשומת ליבכם לפנייה שלי בפורום "רוק ומטאל" לגבי איזכור התואר "הומו" בכל משפט שני ועוגמת הנפש שזה גורם לאנשים מהקהילה ההומו לסבית הנכנסים אליו. TheXK היה הנער היחיד שגיבה אותי, וזה יאמר לזכותו. שמתי לב לכך שדיברתם על הנושא באתר וטיפלתם זמנית בתופעה. במקרה אני גם חובבת רוק ומטאל ומאוד לא נעים לי לגלוש בפורום הנ"ל. מצד שני, אם ימחקו שם את ההתייחסויות להומואים, יצטרך אדם למחוק את החלקים בהודעות 24 שעות ביממה. איך נראה לכם שניתן לטפל בנושא? אני ניסיתי לדבר איתם ולהסביר להם ישירות, אבל נראה לי שהם צריכים הגבלות יותר מחמירות מסתם הסברים. דרך אגב, אני גולשת קבועה במסווה:), שקוראת אתכם באופן קבוע.. ברכות

לגבי פורום רוק ומטאל

אמרות כמו "יא הומו" והוורסיות נעימות עוד פחות של מה שנאמר בהודעות שהראית ואחרות הן אכן חמורות, וכמו שראית בפניה הקודמת אכן הנושא טופל וההודעות הקודמות נמחקו. לגבי פתרונות קבועים - אני בטוח שמנהלי פורום רוק ומטאל יחד עם הנהלת הפורומים מוטרדים מהבעיה, והם אלו שאמונים על מציאת פתרונות ארוכי טווח. פורום רוק ומטאל הוא פורום מאד פעיל ועמוס בהודעות וגולשים, ואין לי ספק שניהולו הוא דבר כלל לא פשוט, ובתנאים כאלה לא קל למחוק מיד כל הודעה בעייתית. מעבר לכל זה, הפתרון ארוך הטווח היעיל ביותר הוא אנשים כמוך שמעלים את הנושא. ככל שגולשים ייתקלו יותר ויותר בתגובות שליליות מצד חבריהם לפורום כשהם כותבים ביטויים לא ראויים, אין לי ספק שעם הזמן זה יתמעט. בכל מקרה תודה לך - הן על המאמץ בנושא, והן על הברכות. אני מקווה שתצליחי להפוך את הפורום שלך למקום שיהיה לך יותר נעים להיות בו, ואנחנו מצידנו נשמח להמשיך לעזור ככל שנוכל. יונתן

שעמומון

New member
יפה!!! ../images/Emo13.gif

funk metal fan כל הכבוד! הסתכלתי על השרשור שיש שם, שביקשת מהם להפסיק, אבל שמתם לב שהם לא מפסיקים? הם בשלהם... אחד שם כתב "ז"א, מי שם זין על זה שהומואים נעלבים?! שינשכו כריות... הומואים." כך שאני מניח שעליו אי אפשר להשפיע. סתם מטומטמם...בנאדם חסר רגשות שכנראה לא אכפת לו שהוא פוגע באנשים. הפתרון היחיד הוא או לגרש את העקשנים, או לחסום אותם מגישה לפורום הנ"ל, או למחוק את כל ההודעות שלהם המכילות את האמרות הספציפיות. את חוסר ההתחשבות שלהם אי אפשר לשנות.

TheXK

New member
לגבי פורום רוק ומטאל

הפורום הזה מבוסס על ילדים קטנים וגזענים!! אפילו אותי לא מקבלים שם.. למה? בגלל שאני פריק.. ויש לי "ראש" אחר משלהם.. ואני חי ת´חיים שלי בצורה אחרת!! והם צוחקים עלי רק בגלל שאני מבין מהם קצת יותר בחיים. ושאני פריק!! אז לא יעזור לכם כלום אצלהם.. זה כמו לדבר לדיקט!! (כאילו מצה)

Raamses

New member
Bravissimo

בראוו, גבר הוצאת לי את המילים מהארון רק למען הצדק - לא פותחים לנו אלא אנחנו פותחים לבד את הפורומים אל תתעצבן, לא קל להיות הומו החברה כמו שלנו ולפתוח פורום עולה פחות מטיפולים אצל פסיכולוג

למעלה