יש לי שאלה חשובה

יש לי שאלה חשובה

את דין אני מגדלת לבד כבר ארבע וחצי שנים, אף פעם לא לקחתי מאבא שלו דבר אפילו לא שקל, הוא לא כתוב כאבא של דין בתעודת הזהות, ויש בינהם קשר הם נפגשים פעם בחודש משהו כזה פחות או יותר, רציתי לדעת אם יש לאבא של דין אפשרות לקחת לי את דין

מה פתאום

צריך להוכיח שאת אמא מתעללת ומסוכנת לילדך כדי לקחת את הילד וכמובן שזה לא המצב שלך.

מה כן הוא יכול לעשות

הוא יכול להכריח אותי לתת לו לקחת את דין לאילת (שם הוא גר)? ואיך אני יכולה לדעת מה הזכויות שלו ואם יש לו בכלל?

הרגת אותי עכשיו

ביום שה
איים שהוא יבוא לקחת את הילדה לשם ... פניתי לעו"ד צעקתי הצילו, רק דיבורים כמו חול { מצדו } אני לא מביאה אותה לשם אז הוא יבוא לקחת אותה עלאאאאאק . קודם שתדע שזה אבא שלה והיא יכולה לסמוך עליו כמו על אבא אח"כ נדבר איתו על לקחת אותה לסבא וסבתא . חוצפן תתחפש גם אתה לענן

כי אצלי הוא התחיל לאיים

אחרי 4 שנים הוא נזכר שיש לו זכויות ורוצה לקחת את דין לאילת ששם הוא גר לארבעה חמישה ימים ואני לא הסכמתי כי אני עובדת ואין לי אפשרות לבוא גם ודין לא היה בלעדיי בשום מקום בטח ובטח שלא ארבעה ימים, וסירבתי ועכשיו הוא מאיים שהוא יקח אותו ממני אז עדיין לא פניתי לעורך דין פשוט רציתי לדעת אם אתן כאן יודעות אם יש לו איזה שהן אפשרויות לקחת לי את דין או משהו כזה

אמא יקרה!!!!

אני מציעה שתפני בהקדם האפשרי להתייעצות עם עורך דין בעינייני משפחה ותגיעו להסדרי ראיה קבועים בחוק. כנ"ל לגבי מזונות. בכל מקרה קבלי חיזוקים ואל תחששי - הוא לא יכול לקחת את הילד ממך בלי אישורך. ואל תסכימי ותשברי מול האיומים שלו. זו תהייה עבירה פלילית אם יקח אותו בכוח ובלי אישורך. מהרי להגיע איתו להסכם על הסדרי ראיה ומזונות ואם אין הסכם אז תגישי תביעה. זו דעתי הלא מקצועית אבל מתוך הניסיון שלי.

למעלה