יש לי שאלה חשובה ....

song4u

New member
יש לי שאלה חשובה ....

ושלום לנוכחי הפורום הנכבד, מצאתי אתמול בכיס של מכנס שלא לבשתי חודשיים נוצה שחורה גדולה. נראה לי שזה של עורב או משו דומה. מישהו יכול להעשיר את ידיעותי בנושא ? תודה

PurpleFilth

New member
השערה פרועה לחלוטין:

נוצות בעיניי מסמלות את יסוד האוויר, שקשור לחשיבה ואינטילגנציה (בטח לכם תהיה מילה יותר מדוייקת לתאר את זה). הידעת? עורב הוא הציפור היחידה שהצאצאים שלה משחקים. זה מראה, שוב, על אינטילגנציה יחסית לשאר העופות. זה לא מסביר איך זה הגיע למכנסיים שלך, אבל זה אולי זה נותן לך כיוון...?

EvilFlame

New member
שמע

להגיד שזה מזל או מקרה אני לא יכול להגיד. בסופו של דבר להכל יש סיבה. אולי זה סימן שאתה הולך לקבל כסף או זהב (עורבים אוהבים דברים כאלה) או המחשבה היותר פשוטה לחובבי סרטי האימה וקונספירציות המוות שיהיה לך "מזל רע". בכל אופן משתי הדברים אתה לא אמור לדאוג כי עורבים לדעתי הם לא סמל של רוע ואפלה. ולדעתי האפשרות הראשונה סבירה יותר.

ההגמון

New member
הנה דעותי וידיעותי בנושא.

אני קלטי, ולכן אני ארחיב על המסורת הקלטית. עורבים במסורת הקלטית נחשבו חיה קדושה. הם היו מקושרים עם מורגיין מלכת הדרואידים (שנחשבה כצאצאית אחרונה לגזע "טואטה דהדנה", גזע הפיות, אף שלמעשה היא הייתה חצאית דם. מיקסט.), בשלבים מאוחרים יותר, כשהנצרות נכנסה לתמונה, מורגיין והעורבים עברו דמנוניזציה וכאילו נעשו "משרתי השטן". בכל אופן, עורבים באופן כללי, אכן נמשכים למוות, מכיוון שהם רואים הילות ואוהבים את "ריצוד המוות" שמופיע על או ליד בנאדם גוסס.

song4u

New member
תודה רבה לכולכם על הרעיונות...

לי זה יותר מתקשר עם כישוף מסויים שניסו או הטילו עליי....

PurpleFilth

New member
אני לא רוצה להשמע מרושעת אבל...

אם אתה יודע את התשובה בעצמך, למה שאלת אותנו?

song4u

New member
רציתי לאמת את החששות שלי...

אבל הראתם לי ההיפך, כך שנותר לי להאמין ולתהות ....

PurpleFilth

New member
../images/Emo12.gif חצאית דם?

נשמע זוועה. איך בדקו אם עורבים רואים הילות?

RainBird

New member
מישהו אהב טיפה יותר מידי את ערפילי אבלון. להזכירך מריון צימר בריידלי היא סופרת פנטזיה שביססה את הכתבים שלה על סיפורי המלך ארתור שגם הם יותר אגדות ופחות מיתולוגיה. העורבים במיתולוגיה הקלטית היו מקודשים להמוריגן. המוריגן היא אלת המלחמה והמוות.

ההגמון

New member
לא קראתי את "ערפילי אבלון"

עדיין. מה שאני אומר זה סתם ככה בא אלי פתאום. סתם. זה מתוך כמה ספרי מחקר על מיתולוגיה שקראתי. וכן, אני מודע גם לאיזכורים שלה כ"אלת המלחמה והמוות", נדמה לי שאף הזכרתי את זה בהודעה.

PurpleFilth

New member
הו, כן,

ההבדל בין "אלת המלחמה והמוות במיתולוגיה הקלטית" לבין "אלה נורא נחמדה שנוצרים עשו לה דמוניזציה". אכן פעוט.

למעלה