יש לי שאלה חשובה

אלירן 221

New member
יש לי שאלה חשובה

היתה לי ועדה רפואית נקבעו לי אחוזים שזה מה שמגיע לי .. אחוזי נכות זמני מה הסיכוי שיורידי לי את זה בהרבה . השאלה שליי אם כדי לי לקחת עורכי דין בישביל לנסות לעשות את זה קבוע

shanis

New member
שאלה שאתה יודע לענות עליה הכי טוב

אם קיבלת אחוזים זמניים, בד"כ זה אומר שהועדה מאמינה שלא הגעת למצב סופי ויתכן שיהיה שיפור במצב שלך. סביר להניח שאתה (והרופאים שלך) יודע הכי טוב אם יש סיכוי שהמצב שלך ישתנה ואז אתה צריך לבחון האם שינוי המצב יגרור גם שינוי באחוזים. אם אתה חושב שלא יהיה שינוי במצב שלך והגעת למצב קבוע וקבעו לך אחוזים מתאימים, לא הייתי מתרגש מדי מזה שהאחוזים זמניים כי סביר להניח שהועדה הבאה כבר תראה שאין שום שינוי ותהפוך אותם לקבועים, לכן אין צורך בעו"ד. אם אתה חושב שהמצב שלך ישתפר בעתיד, לקחת עו"ד נראה לי קצת מיותר, כי האחוזים שלך ירדו בצדק. בקיצור, לא הייתי ממהר לקחת עו"ד, כי לקבל את האחוזים המתאימים, גם אם הם זמניים זו חצי דרך,שגם אליה לא כולם זוכים להגיע, וזה אומר שיש סיכויים טובים שהועדה הבאה תהפוך את האחוזים לקבועים, במידה והמצב שלך מתאים לאחוזים קבועים.

עָנת

New member
../images/Emo70.gifאחוזים זמניים../images/Emo70.gif

אלירן
אין לי מושג האם אחוזים יעלו/ירדו(משמעותית) הדבר תלוי באופי פציעתך/סעיפים שהוכרו. בכל אופן,מצרפת לך את רשימת עו"ד. אתה יכול לקבוע פגישה(רובם נותנים יעוץ מישפטי ראשוני בחינם)
אם אתה מאזור המרכז,קבע פגישה עם עומרעומר ישמח להאיר את המצב

אלירן 221

New member
ענת זה אלירן

ההיתי הצל הרבה עורכי דין הרבה מהם אמרו אותו דבר שהם יתפלו בתיק אבל לא מבטיחים כלום אני לא יודע מה לעשות אני ממש עובד עצות וגם עורכי הדין הטובים הם רק לעשירים

shanis

New member
אם קיבלת את מה שמגיע לך אז למה לערע

בשביל מה להכנס להוצאות אם קיבלת את מה שמגיע לך ולמה לא להמתין בסבלנות לועדה הבאה. רצוי גם לעיין בפרוטוקול הועדה. אולי שמה תמצא תשובה ללמה קיבלת אחוזים זמניים.

עָנת

New member
אלירן../images/Emo24.gif עו"ד יכול לשער לא

להבטיח שתקבל כך וכך אחוזים. יקירי,לדעתי,אם קיבלת האחוזים שמתאימים למצב בריאותך,למה לערער בשנית

למעלה