יש לי שאלה חשובה

Future Tal

New member
יש לי שאלה חשובה

ידיד שלי סיפר לי שהוא חזר מהמכון שלו הוא ראה את עצמו והתחיל להרביץ לעצמו והוא לא הצליח להפסיק והוא אמר לעצמו "דיי אתה מכעיב לי"...פתעום הוא עמד רגיל וכניראה ששום דבר מזה לא באמת קרה. יכול להיות שזה קשור איך שהוא במאגיה?

Future Tal

New member
ועוד משהו

כמה מיקרים שקרו לי ואני רוצה לדעת עם יש לזה הסבר..הייתי בבית ספר וישבתי ליד חברה שלי. בדיוק המורה החזירה מבחנים ואמרתי לה :"את מקבלת 20" ואז היא הלכה לקחת את המיבחן שלה והיא באמת קיבלה 20..זה היה המיקרה הראשון. המיקרה השני שישבתי בתערוכה שהייתה בתל אביב עם ההורים שלי שעבדו שם ועברו מלא אנשים ואז ראיתי איזה זוג שם שהלכו והתכרבו אלינו. הם פנו והמשיכו ללכת ואז עלתה לי מחשבה "הם יקנו" ואז פתעום הם עצרו הסתובבו ניכנסו לדוכן שלנו וקנו...זה אומר שיש לי כוחות? אה! וזה גם קרה לאחות שלי מלא פעמים.. לדוגמא היינו באיזה הופע ואלו שהופיעו עשו חיקויים של סרטים. אז אחד התחיל לזכול על הריצפה ולהתגלגל ולקפוץ וכל מיני שטויות ואז אחותי אומרת "טיטנקיק" בשקט ככה סתם ואחרי כמה דקות שהוא סיים הוא אומר טיטניק מה אתם טיפשים?....עם יש לכם הסבר לדברים האלה אני אסמח לקבל..

CAT4

New member
כן

קוראים לזה אינטאציה גבוה אתה יכול לנסות ולפתח אותה והעצים אותך לכדי תחושה או רגש ישי אם תרצה ואם תצליח זה היה הרגש הכי חזק שיש לך אבל תמיד תדע עם ידע גדול באה אחריות גדולה

למעלה