יש לי שאלה חשובה!

fairylike

New member
יש לי שאלה חשובה!

האמת, כמה שאלות אבל קודם כל סיפור עם סוף טוב
אתמול ב7 בערב גנבו לי את הקטנוע שלי בכיתי, צעקתי, התחרפנתי ולא עזר היום הייתי אצל המשטרה שכמובן ממלאה תלונה ולא עושה כלום ואז לקחתי אוטו של חברים ועשיתי סיבוב בשכונות מצוקה שקרובות אליי הביתה ומצאתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מאושרת ממני, התחלתי לחבק ולנשק אותו (כן, נקשרים לאופנוע כמו לבעל חיים- לפחות!...) ואז ראיתי שפרקו את החלק הקידמי שלו ולקחו את המנוע ואת המצבר וכל השאר... (בדיוק שבוע שעבר עשיתי טסט והחליפו לי מצבר, חלק שמניע שעלה 300 שקל, לוחית רישוי ועוד דברים, וזה הגיע לסכום של 1000 שקל!!!!) השאלות הן כאלה: 1. למה משטרה לא יכולה לעשות בדיקת טביעות אצבע כדי לגלות מי עשה את זה כדי שישלם על זה??! 2. יש מישהו אחר שיכול לעשות את זה (מכיוון שהמשטרה מאד מאד "יעילה")? 3. ודבר שלישי, מה יש בדיוק מקדימה? נניח שזה מנוע, כמה יעלה לתקן, כמה עולה מנוע, מה ההערכה? (אני יודעת שאני צריכה ללכת למוסך, פשוט בגלל ששבת אני לא יכולה וזה מציק לי) 4. ואם זה עולה הרבה- יש מוסכים שקונים חלקים? (באיזור תל אביב?) תודה ושימותו הגנבים!!! יום טוב! :)

אוקיי..

1. לפי דעתי המשטרה כן יכולה לעשות טביעות אצבע (אבל זה יעזור לך רק אם יש למשטרה את הדגימת אצבע שלו במחשב, זאת אומרת רק אם לקחו למי שעשה את זה בעבר טביעות אצבע). 2. אם מישהו אחר יעשה את זה מה זה יעזור לך?? לא יהיה לך גישה למחשב להתאמת טביעת האצבע. 3.לא נראה לי שמקדימה יושב לך המנוע.. תראי לא נתת הסבר יותר מידי אז אי אפשר לדעת מה לקחו לך.. חוץ מזה יש לך אפשרות לקנות חלקים משומשים שזה יותר זול. 4. לא מניסיון ולא משום דבר אני חושב שלא ככדאי למכור למוסך את האופנוע.. כי הם ישחטו אותך במחיר, אולי במקרים מסויימים זה שווה ושוב.. לא מניסיון. נ.ב באיזה אופנוע מדובר?

fairylike

New member
אני חושבת

שדווקא כן פירטתי מה הנזק- אפילו שלחתי פה תמונות לגבי הסוג- גם על זה דיברנו... פשוט תסתכל על השרשור!

fairylike

New member
אופס...

אני רואה שאנחנו בפורום אחר לגמרי- אופנועים ולא קטנועים. פשוט בפורום הזה משום מה לוקח שעות עד שמפרסמים את ההודעה שלך, אז זה כבר באיחור. אתה מוזמן לבוא לראות מה נהיה בשרשור בפורום "קטנועים".

raanansh

New member
תשובות

1) היא יכולה , אם תלחצי עליהם הם ישלחו אפילו ניידת מז"פ אליך . אבל מה הלאה ? גם אם הם יתפסו אותו את צריכה לדעת מה יקרה ... סביר להניח שמדובר בילד בן 16 , יגיד משהו כמו גנבתי כי אין לי כסף , ישלחו אותו לשרות מבחן , שרות מבחן יגידו שהוא פעל מתוך מצוקה נפשית וידה ידה וימליצו לעשות לו נו-נו-נו והוא ילך הביתה.. קיצר , זה לא אפקטיבי ...:( 2) כן , חוקר פרטי טוב יוכל לעשות את העבודה השחורה של למצוא את הגנב ,אבל מה בדיוק יצא לך מזה ? 3)מקדימה יכולים להיות הרבה דברים , סביר להניח שיקחו את המצבר, פנסים ופלסטיקה . אם יש לך ביטוח מקיף זה אומר שהם לקחו לך גם את הרדיו והR1 שאת שומרת למקרה חירום. :) 4) בלי לדעת מה חסר אי אפשר לדעת כמה יעלה , אבל עדיף לחפש חלקים משומשים.

למעלה