יש לי שאלה חשובה

ortal26

New member
יש לי שאלה חשובה

שלום,אני חדשה אבל רציתי לדעת אתם לא חושבים שאנג'לינה שונאת את הישראלים? חשבתי על זה כמה זמן,היא גם ביקרה בלבנון,קראתי ביומנים שלה שהיא מבקרת את הכוח הישראלי שתוקף את הפלסטינאים ויש לה קעקוע בערבית... מה אתם חושבים?

The Lost Girl17

New member
אולי..אין לי מושג..

איפה קראת שהיא מבקרת את הכוח הישראלי?..ביומנים שהיא כותבת? לא בטוחה בזה.. ממ..זה שיש לה קעקוע בערבית זה לא אומר כלום, היא כנראה אוהבת ת'שפה.. זה לא שכתוב לה שם "היטלר לשלטון" או משהו.. כתוב שם "נחישות".. וגם אם היא חושבת שהישראלים לא מגנים על עצמם מהטרור וסתם תוקפים את הפלסטינאים אז סליחה אבל יש לה בעייה.. כל אחד והדיעות שלו, לא חסרים שונאי ישראלים\יהודים או וואטאבר בעולם, אני לא חושבת שהיא תהיה אחת מהם, לא חסר לה חוכמה בכלל

¥EleVatioN¥

New member
אני לא אהיה..../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

אבל תהנה

mor1212

New member
אני אולי אהיה.. לא בטוח, רק אם בת

דודה שלי תלך.. אני אודיע אם אני אבואD:

¥EleVatioN¥

New member
לא חושבת../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

לא מאמינה שהיא שונאת, אולי לטעמה אנחנו נוקטים בדרכים שלא נראים לה או משו זה לא אומר שינאה וגם קעקוע בערבית, הוא בעל משמעות בדיוק כמו הסימן ההודי הזה שהיא עשתה על הכתף, זה אומר שהיא שונאת לא קמבודים?

Im The Sun

New member
קראתי לפני כמה דקות בעיתון../images/Emo42.gif

"פרומו" שאבא של אנג'לינה בעד ישראל. הוא השתתף בכנס בעד ישראל ונגד הטרור בישראל והוא אמר שזה פשוט שואה מה שהם עושים לנו בארץ הפלשתינאים. אבל אנג'לינה ואבא שלה שונים בהרבה אז לכי תדעי

oh l0rd

New member
אבא שלה גם אירח ילדים ישראלים שהם

יתומים-ההורים שלהם נרצחו בפיגועים

pinoki

New member
לדעתי..

אין לה דעות נגד ישראל יש לה דעות סימפטיה נגד כל החלשים ולפי דעתי היא חושבת שהפלסטינים הם החלשים בגלל שאין להם מדינה והם חיים בתוכנו מישהו צריך להראות לה עד כמה הם חיים בתוכנו ועד כמה הם משוחררים במדינה שלנו.

FIRE GODDESS

New member
אבקש לא לנצל"ש בשירשור זה -אממ אני

אפפעם לא שמעתי את כל זה? מאיפה קראתם? תביאו הוכחות, לינקים משו.... אני חייבת לדעת כל פרט מהעיניין הזה... ואיפה קראת בקשר לאבא שלה?

mor1212

New member
*מנסה גם* כע קראתי את הכתבה.. נחמד

אבל הוא פשוט חוצפן!! איף הוא מעיז לומר על הבת שלו שיש לה הפרעות נפשיות!?!? בחיים לא הייתי אומרת ככה על הילדים שלי!

למעלה