יש לי שאלה חשובה!

sivanick

New member
יש לי שאלה חשובה!

שמעתן פעם על השיר light in your eyes שבקסטריט ביצעו וניק שר את זה סולו? כי אני הכרתי אותו ושמעתי אותו אבל עכשיו שמעתי עוד גרסה של השיר שזה נשמע בדיוק אותו דבר! הזמר נשמע כמו ניק! ואני כבר לא בטוחה אם מה ששמעתי בעבר זה באמת של ניק אני כבר מבולבלת בבקשה תעזרו לי אולי האנשים טעו בשמות? את הגרסה השנייה שנשמעת בדיוק אותו דבר מבצע או מבצעים: blessed union of souls אני בכל זאת כמעט בטוחה שהגרסה הזאת זה בעצם ניק ובקסטריט ברקע בפזמון אבל בבקשה אם אתן יודעות משהו על זה תענו לי כי אני צריכה לדעת. תודה =)

../images/Emo12.gif גמני שמעתי את זה

הקול של הזמר נשמע בול כמו ניק, אבל הוא נשמע כמו זמר קאנטרי... כאילו, המבטא שלו

NarihS

New member
אמממ אז ככה,

שמעתי אתמול את השיר הזה של בגירסה של הלהקה הזאת, וכן הזמר נשמע כמו ניק אבל זה לא הוא, ואני בטוחה שזה לא בקסטריט ברקע... הזמר הזה הקול שלו ממש בסגנון של ניק.. גם איך שהוא שר את זה.. ואת לא התבלבלת או משהו כזה.. באתר של מילים יש להקה כזאת והמילים של השיר הזה זה אותם מילים שניק שר.. אז כנראה פשוט ניק עשה חידוש לשיר..

BShenB

New member
כן גם אני שמעתי את השיר הזה

שיר יפה וגם אני חושבת שניק פשוט עשה חידוש לשיר הזה.... הוא שר גם בהופעות חיות כל מיני שירים של זמרים אחרים שהוא מעריץ כמו בריאן אדאמס (Heaven, Everything I do, right here waiting for you...) וגם את open arms של להקת journey שגם אותם הוא מאוד אוהב.... ואני חייבת להגיד שהוא שר אותם מזה מדהיםםםםם!!!
הי ותגידו אני שמעתי חידוש של I want it that way ששרים אותו A New find glory ...חח זה נשמע מזה מצחיק
וברורררררררר שבקסטריט שרים אותו הרררררבבבההההה יותר יפהההה אז שלא ינסו לחכות אותם כי זה לא ילךךךךךךך

sivanick

New member
אז רגע שירני מה ששמעת ואמרת שזה

לא ניק זה מה שגם אני שמעתי אז לא נראה לי שניק באמת עשה ביצוע לשיר הזה סתם רשמו שהוא ביצע את זה כנראה התבלבלו כי הקולות שלהם ממש דומים! בכל מקרה זה שיר יפה ודווקא נשמע כאילו זה בקסטריט ברקע אבל אם את אומרת...=)

NarihS

New member
לא, רגע לא הבנת פה משהו..

אני לא שמעתי את הגירסה של ניק, כי לא מצאתי אותה, אבל מצאתי את הלהקה הזאת ששרה את זה. זה בעקרון מה שרציתי להבהיר.. עכשיו, ניק כן שר את השיר הזה מתישהו, כי אמרתי שבאתר הזה של המילים רשום שגם ניק ביצע אותו ורשום שגם הלהקה הזאת ביצעה אותו.. אז שניהם שרו את זה. פשוט כנראה הקולות מאוד דומים.. כשאני אכנס לאיסיקיו תשלחי לי את זה מתישהו שאני אשמע איך ניק שר את זה ונראה כבר.. וחח סיוני, את לא חייבת להקשיב לכל מה שאני אומרץץ אם לדעתך זה בקסטריט אז שיהיה.. :)

למעלה