יש לי שאלה חשובה!!!! באיזה ערוץ בYES ישדרו את המופע של שאנייה ודולי ???
ד דניה יפה New member 14/10/03 #1 יש לי שאלה חשובה!!!! באיזה ערוץ בYES ישדרו את המופע של שאנייה ודולי ???
M m L m New member 15/10/03 #3 סורי. אין לי YES אבל את תמיד יכולה להתקשר לשירות לקוחות שלהם ולשאול......
M m L m New member 15/10/03 #5 ישששששש...... מתי????????????????. איזה יופי!!!!!! טוב, אז אני מתלהבת. i like star world! ד"א- נראה לי שיש שם מישהו שממש אוהב את שאניה. הרי הם שמו פעמיים ספיישלים שלה.....
ישששששש...... מתי????????????????. איזה יופי!!!!!! טוב, אז אני מתלהבת. i like star world! ד"א- נראה לי שיש שם מישהו שממש אוהב את שאניה. הרי הם שמו פעמיים ספיישלים שלה.....
ה הגר לי New member 15/10/03 #6 צריך רק לשים לב מתי יפרסמו תאריך לשידור התוכנית בינתיים זה: "in the fall"...ככה שזה עדיין לא אומר כלום.
צריך רק לשים לב מתי יפרסמו תאריך לשידור התוכנית בינתיים זה: "in the fall"...ככה שזה עדיין לא אומר כלום.
ה הגר לי New member 15/10/03 #13 ../images/Emo29.gif וזהו זאת התמונה האחרונה...מירי, התעלמתי באלגנטיות מהאיסור לשים תמונות מההופעות האחרונות
../images/Emo29.gif וזהו זאת התמונה האחרונה...מירי, התעלמתי באלגנטיות מהאיסור לשים תמונות מההופעות האחרונות
M m L m New member 15/10/03 #14 שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo46.gif אכזריות לשמה! התמונה עם השיער באמת מ-ד-ה-י-מ-ה והשיער שלה נראה כאילו הוא אדום (חחחחח.....כמו שלי )
שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo46.gif אכזריות לשמה! התמונה עם השיער באמת מ-ד-ה-י-מ-ה והשיער שלה נראה כאילו הוא אדום (חחחחח.....כמו שלי )