יש לי שאלה חשובה!!

Bad Horsy

New member
יש לי שאלה חשובה!!

http://www.effectscentral.com האתר הזה משווק לארץ? כי אני רוצה לקנות ממנו את הDigitech RP14 תודה רבה!

לא נראה לי.

תצטרך מישהו שיביא לך את זה מחו"ל. גם לי יש את הRP14D. וקניתי אותו בארה"ב.

Bad Horsy

New member
שומע רגע אחד!!

ה-RP20 &RP21 יותר טובים מה הRP14D נכון? וגם איך ה-RP14D? סאונד טוב? נוח לשימוש תספר עליו קצת מה שאתה חושב עליו?

הנה:

כן, ה RP20 יותר טוב ממנו, אם כי חסר לו כמה פונקציות שליטה שיש לRP14. והRP21 הוא גם יותר טוב, ועם שיפורים רבים יותר. אם כבר קונים משהו מהם, אז זה את ה-RP21.מבחינת הסאונד הוא כבר ליגה אחרת, עם קומפרסור אנלוגי ודיסטורשן TUBE, שנמצאים בחלקים נפרדים בתוך המולטי. אבל לדעתי, הRP14 משתלם הרבה יותר מהם. שניהם יקרים הרבה יותר ממנו: הRP20 עולה ברשמי 800 דולר, וה RP21 עולה 950.(כמובן, זה מחיר רשמי, ואשר למצוא ב30% עד 50% יותר זול). אני השגתי את הRP14D שלי ב-400. היתרון הגדול של סדרת RP מ12 ומעלה, זה הנוחות הגדולה. 12 לחצני רגל ופדאל, הופכים אותם למעולים לשימוש בהופעות, כשאפשר לערוך ולהחליף אפקטים בעמידה, תוך כדי נגינה. כמו כן, הפדאל יכול לשלוט על כמעט כל נתון אפשר שיש. אפילו על רמת הGAIN של הדיסטורשן. מבחינת הסאונד, הRP14 מתאים בעיקר לאלה שאוהבים CLASIC ROCK כמו פינק פלויד וכו´. מי שרוצה מולטי כדי לנגן מטאל, אז עדיף שיחפש אחד אחר. לקלאסיק רוק יש לו צליל מושלם ב100 האפקטים ששמורים לו בזיכרון. גם לרוק עד רוק כבד זה מתאים, עם מבחר שליטות גדול על סוגי הדיסטורשן וכו´. אבל אם הסגנון שלך הוא יותר כבד, הייתי ממליץ לך דווקא על ה RP12, שיותר מתאים לזה, וגם עולה פחות, בלי שהפסדת דברים חשובים, ואפילו יש הרבה תוספות חדשות, כי הRP12 יותר חדש.

עדכון: חשוב!!

תקנה את הRP12. הוא הרבה יותר מתקדם מה RP14. יש לו 256 אפקטים בזיכרון, ובכל אפקט אפשר להפעיל בו זמנית 9 סוגי אפקטים שונים, מתוך הרשימה: ANALOG Compressor, Heavy Sustain, ANALOG Overdrive and Grunge(TM) Distortions, Slap-Back-Stereo Ping-Pong, 2 Tap Delay, 4 Tap Delay, Delay Modulation, Multi-Effect Reverb, Bigverb, Gated and Reverse Reverb, Chorus (Mono, Dual, 4-Voice, 6-Voice), Flange, Stereo Ducker, Noise Gate, Silencer-, Stereo Imaging, Digital Mixing, Auto Panner, Tremolo, Pitch Shifter, Phaser, Whammy(TM), Wah and AutoWah. הרשימה המלאה של האפקטים בRP12 מכילה למעלה מ30 אפקטים, כשכל אחד ניתן לעריכה מלאה בכל מרכיביו. יש לו תמיכת מידי מלאה, פדאל שיכול להתכונן על יותר מ10 פרמטרים, והוא כמובן כולל מדמה סאונד-Programmable cabinet emulator . למכשיר יש תוכנה, שבה ניתן לערוך את כל האפקטים-במחשב, ולשמור אותם במולטי בעזרת חיבור הMIDI. המחיר בארה"ב: 600 דולר. (מחיר רשמי. יש הרבה אתרים שמוכרים אותו בהרבה פחות). ועוד לא התחלנו לדבר על ה DigiTech 2120, אבל הוא מחוץ לאפשרויות הכספיות של כולנו כמעט: 1149$...

Bad Horsy

New member
ואי אפשר להמזין אותו מאיזה שהוא...

אתר שמיבא לארץ? חוץ ממיוזיק 123 כי שם אין כאלה, כי בחלילית זה בטח יקר אבל אני יבדוק ביום ראשון אני יתקשר אליהם. כי למורה שלי יש RP21 ומה זה נדלקתי עליו איזה איכות איזה סאונד חבל על הזמן..... ודרך אגב יש לך אי סי קיו?

יכול להיות שיש איזה אתר,

אבל אני לא מכיר. את שלי הבאתי מחו"ל עם אמא שלי, שיצאה לשם לאיזה טיסת עסקים. ואני מהפרימיטיווים האלה שעדיין אין להם ICQ..

Bad Horsy

New member
ו....שילמת מכס עליו?

כי אבא שלי יכול להביא לי השאלה היא אם משלמים מכס?

למעלה