יש לי שאלה חשובה.

אהההההההההה... שלום, ותרשה לי

קצת, אם אפשר לחלוק עליך קמעה. אני זה ששעטנז אמר עליו 704 פסיכומטרי, בגרויות, מועמד לתואר בטכניון וכל השאר. זה נכון, אבל למרות שאני הדברים האלה, אני לא תופס מהם, ולא רואה בהם כל קשר לאינטלגנטיות של בן אדם. ונכון, קריאה של ספרים מפתחת את השריר המופלא הזה -השכל. אבל מצד שני, לבוא ולהגיד שאדם שלא קורא ספרים הוא בור - טענה זו יש בה משום חוסר אינטליגנציה. אדם יכול לפתח את האינטליגציה האישית שלו בדרכים רבות פרט לקריאת ספרים. דרך אחת , למשל, היא קריאת עיתונים. ואני לא מדבר על עיתונים כמו רכילויות או אפשרויות לבילוי בסוף השבוע הקרוב. אני מדבר על עיתונים בהם ניתן להתעדכן בנושאים שונים, כמו: אקטואליה, המצב הכלכלי-חברתי, אירועים בעולם, ומאמרים שונים. אפשרות נוספת, כפי שצוינה מקודם, היא ללא ספק הטלויזיה. היום הטלויזיה גדושה בתוכניות מסוגים ומינים שונים, ומכל תוכנית ניתן ללמוד ה-מ-ו-ן!!! בין אם זה מערוץ 8 (ערוץ נפלא דרך אגב, שלדעתי לאחר צפייה של כמה שעות, תשכיל הרבה יותר מקריאת עוד ספר של טולקין... אבל זה כבר לדיון אחר), ובין אם בתוכניות בידור, טלנובלות, ספורט ועוד. וכדי להדגים את דבריי, ואם אנחנו כבר בפורום אנגלית, אזי רוב התוכניות בטלויזיה מקורן בארצות דוברות אנגלית, וצפייה בהן משפרת את האנגלית בצורה משמעותית. צפייה בתוכניות דוברות אנגלית חושפת את הצופה לאוצר מילים מגוון, ללמוד איך לדבר, שימוש בביטויים ועוד. עוד תוכניות אלה חושפות את הצופה פעמים רבות גם לתרבויות חדשות, מעניינות ושונות (וגם זה "שווה", לדעתי, הרבה יותר מקריאה של טולקין). ואם כבר דובר על המורדים, אני אוסיף ואומר שגם מהתוכנית הזו, פרובוקטיבית ובלתי חינוכית ככל שיטענו המקטרגים, ניתן להפיק רווח מסוים. בראש ובראשונה, ניתן באמצעות תוכנית זו ללמוד שפה חדשה, ומופלאה לטעמי, השפה הספרדית. בנוסף לכך, בניגוד לדעות הרווחות בציבור, הסדרה אינה תומכת בסמים, אלימות ובמין, אלא מתנגדת להם ומסבירה בצורה הטובה ביותר כיצד להיזהר מהם - דרך עולם הנוער. אבל, גם כאן גלשתי קצת, ונושא זה ניתן לפתח בדיון אחר. ולעניינו. בנוסף לנ"ל, כיום הטכנולוגיה, כפי שאני בטוח שמת לב, השתלטתה על העולם. אני לא טוען שזה נכון, וכך צריך להיות, אך האינטרנט הפך היום למקור מידע ראשוני. האינטרנט מכיל כיום קיתונות של מידע, שאפילו הספריות הגדולות ביותר בעולם לא תתביישנה בכמות המידע. האינטרנט חושף את הפרט למידע רב בכל, ואני מתכוון ב-כ-ל תחום! אז לעניינו של דבר, לפני שאתה בא ושופט אדם על היותו בור, שאינו יודע לתפעל את השריר החשוב ביותר בגופו, אני מציע שתבדוק קצת את העובדות ומה קורה מסביבך. אמנם אני לא שולל קריאת ספרים, דבר נפלא ומרתק לדעתי, אך אני גם ער לעובדה שאת האינטלגציה של אדם ניתן לפתח בדרכים שונות ומגוונות. תחשוב על זה.

שעטנז

New member
מה שהוא אמר...

LOL איציק, מהיכן יכולת החירטוש?? איפה זה היה בבגרות בחיבור?!
איציק אתה חייב לעבור איתי על חוקי הפיסוק!! אני צריך לתפוס איתך שיעור בלשון... LOL רוג, אני חושב בדיוק כמוהו, רק חבל שאני לא רהוט כמוהו...

אנשים... אתם ממש מגזימים

קודם כל בזה שאתם לוקחים קשה את כל עניין הבורות.... אני חוזר על עצמי מלפני שבע-עשרה הודעות - זה אפילו לא חצי ברצינות... אני מגזים בצורה הומוריסטית.... ואם לא נוח לכם עם חוש ההומור המוזר שלי... Yer problem... ובכל מקרה, כל השטות הזו תפחה לממדים ממש מוזרים... כמו שאומרים התשקורת עויינת... אז ת'שו לי טובה ותרדו מכל העסק... אף אחד לא בא לטעון שאתם בורים או טיפשים או שאני מי יודע מה גאון הדור... זה בסך הכל הייתה התמודדות הומוריסטית עם העובדה שאנשים בארץ מתים על מריצה ובנחמין אבל לא מכירים בכלל את JV Jones... מצטער לספר לכם אבל בבחמשת העמודים הראשונים של A cavern of black ice יש יותר חוכמה ויותר יצירתיות מבכל סדרת המורדים... וחוץ מזה, בהתקפה על המד"ב לא תשיגו שום דבר... א - בגלל שספרי מד"ב באנגלית (כמו JV Jones מיודעתנו) אחראים לאנגלית המופלאה שלי לא פחות מהאינטרנט... אולי אפילו יותר... ב - אני מזכיר לכם סופר מלפני מאה ומשהו שנה - ז'ול וורן שמו... חשב על צוללות, טיסה לירח ועוד כמה דברים שאחרי זה הפכו ממד"ב למציאות... המד"ב של היום יכול בהחלט להפוך למציאות של מחר... אז Give a little bit respect... ולירן ואיציק, בתור שני גאונים של ערוץ שמונה, מה האורך של פארסק? כיצד נקרא סף המשיכה של חור שחור? אם לפי תיאוריית היקום המתרחב הזמן הוא מימד, מה נמצא בסוף היקום? בקיצור... גם במד"ב אפשר ללמוד דברים די מעניינים... ואני חוזר על דברי - שום תואר לא ישכנע אותי בחוכמה של מישהו.... והודעה כמו זו שלירן קרא לה חירטוש משכנעת הרבה יותר מ704 בפסיכימטרי.... Rogue שוב עומד על שלו

שעטנז

New member
אני בטוח שהוא ידע לענות על השאלות

שלך... ואני לא גאון
. מה למדת מכל הסיפור הזה? שיש לשקול מילים... כן כן!

כמו שבטבריה אומרים

שקול מילים או שתשכול שיניים...
ואגב, מה שבאמת למדתי מהסיפור הזה... זה שלפעמים אנשים פה רגישים קצת יותר מדי ולפעמים הצחוק שלי לא מספיק מובן וכששני הדברים מתערבבים ביחד אז אני מוצא ת'עצמי מדבר על מריצה ובנחמין (YUCK).... בקיצור, כמו ניטרו וגליצרין, כשהם מתערבבים ביחד, נוצרת חוסר-יציבות מסוכנת שמובילה בדרך כלל לפיצוץ גדול ותוצאות הרסניות... LOL... ואם אתם עדיין חושבים שאני אשקול מילים אז אתם די תמימים - הרי ידוע שהחיים והמוות ביד הלשון... ודי קשה לרסן לשון רגילה... נסו לרסן פעם לשון משולחת כמו שלי... זה יעיל בערך כמו לנסות לרסן שור שראה סדין אדום בסרט מצוייר.... ולירן, אם אתה רואה ערוץ שמונה נונסטופ ולא מתעלף מBrain Overload וGrey Cell Overheating אז אתה בהחלט גאון.... והנה אני בא לתקן את הנזק כמו חברת החשמל המים או בזק מסביר מבאר מפרש את הכל ודואג גם לנפות מהים את החול ואין זה חשוב מי גאון ומי לא כי הרי כל אחד פה חכם לגילו רק זיכרו כתמיד שבארצנו הנחמדה לא מדברים הרבה אנגלית רק שלום ותודה אז אל תחשבו שאתם רגילים כי לדבר באנגלית אתם יכולים וארץ מולדת ששפתה היא עברית זה מוכיח הכל במחשבה של אחרית וככה נגמר שיר בו Rogue מכה שנית זהו, סיימתי, למי החשבונית? Rogue חורז חרוזים ומכריז הכרזות

שעטנז

New member
רק בגללך עכשיו אני אקרא

את הארי פוטר הרביעי... לקחתי אותו במיוחד מבת דודה שלי... GOD, אני לא מוכן נפשית לזה... LOL אתה אחלה ילד, אבל לפעמים הציניות שלך לא קומפיוטס...

שעטנז

New member
דווקא נהנתי מאוד מהשלושה הקודמים...

לא איכפת לי רציני לא רציני, העיקר ההנאה, למרות שהוא באמת יותר מידיי עבה.

אתה מנסה להרגיז אותי../images/Emo35.gif

גם מגיב בציניות (כפי שציינתי, Hairy Spotter זה לא נחשב לקריאה) ובנוסף לזה ממשיך לקרוא לי ילד... בחור, אני בן עשרים ושתיים וקצת מפריע לי כל האנשים שקוראים לי ילד.... סו דו מי א ג'סטה ותחשוב על תחליף.... בכל מקרה, הציניות שלי לעולם לא תתאים לכולם... אז מראש אני כבר מתנצל על המקומות שבהם הציניות שלי תהיה לא במקום מבחינתך... ותזכור תמיד שכשאני ציני אני לא מתכוון לפגוע.... בכלל, כשאני מתכוון לפגוע אני מתחיל לדבר בהיגיון ובשפה גבוהה מהרגיל (תזכור איך הגבתי למיודענו סוניה קולוצ'י).... Rogue מנסה להגיע להודנא

שעטנז

New member
חחח סוררי... אני ילד, אז כולם סביבי

גם ילדים, נאטוראללי. מה אתה אומר על "בחורצ'יק"?

למעלה