יש לי שאלה חשובה ????????????????

winner13

New member
יש לי שאלה חשובה ????????????????

שלום לכם !!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני ממש מעוניין לילמוד יוונית יש אזשהו דרך ספר לימוד בית ספר הכל אני לא מצאתי ולא יודע כבר היכן לחפש ולכל החכמולוגים שבכם נסתי בבתי ספר לשפות ... תודה מראש

Ellnikomania

New member
בברליץ-אני שאלתי עולה שם בסיבות...

יש את ברליץ ויש להם מורים פרטיים ועולה שיעור בסיבות ה-200 שח יש בכל הארץ סניפים שלהם

yamit zada

New member
כן יש מקום

אם אתמ מאיזור ירושלים אז יש בית ספר שמלמדת בו איווט, אם אתה מאיזור ת"א יש את האוניברסיטה ששם מלמדת אתי יוונית גם בבת - ים אתי מלמדת אם ברצונך ללמוד באופן עצמי אז ההתחלה התובה היא השיחון יווני.עיברי שיש בכול חניות הספרים אשמח לענות על עוד שאלות ימית

pnaomica

New member
לימודי יוונית מודרנית

בכל האוניברסיטאות בארץ מלמדים יוונית מודרנית,תוכל להכנס לאחד מחניות האוניברסיטה(דיונון/אקדמון וכ"ו)ולבקש לקנות חוברות פנימיות ללימודים. אתה יכול גם לבקש ממישהו שנוסע לאתונה לקנות לך ספר.יש לי כמה ספרים ,אבל הם באנגלית- יוונית 1. colloquial greek,hariss ,RKP,London 2. Greek,teach your self books,F.kinchin smith&T.W.melluish,Great britan 3. Modern Greek for foreigners,dr athen.j.delicostopoulos,Athens אם תרצה אוכל לצלם לך משהו.יוונית זאת לא שפה פשוטה ותצטרך למצוא מישהו מאוד בקיא שילמד אותך.שמעתי את השם של אתי אשקלוני פה בפורם,רק שאנני יודעת עליה כלום.

12אניהיא

New member
סאגאפו הודעת נימחקה

לפי תקנון הפורומים אסור לפרסם מס' טלפון על גבי הפורום. איתך הסליחה

the greek

New member
LEARN GREEK ON LINE

במידה ואתם חיים בשלום אם השפה האנגלית אז כדאי לכם לנסות את האתר הבא : http://didymos.kypros.org/LearnGreek לטענת האתר ניתן ללמוד בו יוונית ON LINE , מתנצל אני אישית לא ניסיתי. בהצלחה

Yasoo

New member
אתר עם סיפרי לימוד להורדה

הורדתי ספר אחד מכאן - האיכות שלו לא משהו אבל הוא די מקיף ללימוד היוונית, יש כאן מספר ספרים להורדה חינם - הכל באנגלית...

amnonos

New member
ללמוד יוונית- בלי לשבור את השיניים

אין דבר כזה ! והבעיה היא לא רק השיניים אלא הת... תזכור לא מדובר בשפה לטינית או שמית זאת אומרת לא תמצא כמעט דמיון לעברית ואנגלית - יותר נכון תמצא מילים שהיוונית לקחה מהעברית והאנגלית לקחה מהיוונית. לי יש 6 קסטות בליווי ספר שנדמה לי שהם ברמה מיקצועית - גם מבוססים על שיח יומיומי וגם מלמדים אוצר מילים ודקדוק. זה נקרא GREEK IN THREE MONTHS מאת NIKI WATTS הוצאת DK PUBLISHING ואם יש לך טייפ קסטות במכונית ואתה נוסע לבד זה מאד נוח - עד שיעצור אותך שוטר ויבקש את הרשיונות, פאראקלו... לגבי 3 חודשים - זה תלוי בכוח הרצון.... כדאי להוסיף מילון - אנגלי יווני אנגלי- יש לי oxford. אפשר להשיג את שתיהם באמאזון. ועכשיו תצא לדרך... אבל תוכל להתעניין בלימודי "אסכולה" במסגרת האוניברסיטה הפתוחה ושם תמצא את המורה הידועה אתי אשקלוני שכולם מהללים ואני מקנא כי אין לי זמן להגיע אליה...

F a d i

New member
אמנונוס אתה צודק מאוד

זו הדרך הטובה ביותר ללמוד את השפה היפה אך המעניינת הזו אך תרשו לי להוסיף אתר לרשימה המכובדת שלמעלה (המלצתי עליו בעבר...אבל לטובת החדשים והמתעניינים שוב...כי זה אתר שאני נותן לו כבוד כלומד יוונית!) אתר שבו יוונית ואנגלית ויכולים לשמוע את כל המשפטים כך שניתן לדעת איך לבטא אותם מומלץ מאוד לאלה שיודעים לקרוא יוונית! אבל לא רק כי יש הסברים באנגלית ואפשר לשמוע את המשפטים ביוונית וממש בהתחלה יש היכרות עם האותיות היווניות.... מקווה שזה יועיל לכם תהנו!

למעלה