יש לי שאלה חשובה

נעה ...

ואם לסבתא שלי היו גלגלים אז מה היא הייתה נעה על רולר בליידס... עלקקק אם.... בדיחת החודש..לק לק לק לק לק

התלבטתי בערך שתי שניות אם

להגיב... אני מבינה שההורמונים מדברים כאן ממקלדתך ולכן החלטתי שלא לעשות את זה... תהיי מאושרת.

../images/Emo9.gif

בשאלון קבלה לעבודה הופיעה השאלה "האם אי פעם ישבת במאסר?" והמועמד סימן - "לא" השאלה הבאה, "מדוע?", נועדה רק לאלה שענו "כן" לשאלה הקודמת. ענה המועמד: "כי אף פעם לא נתפסתי..." אתה הבנת את זה?

נשואה 3 3

New member
מושיקו אני.........

כזאת פחדנית שאפילו לא גנבתי מסטיק בזוקה כשהייתי ילדה אבל מניסיון כשעבדתי בכלא בתפקיד טיפולי אין להם חרטה והם יוצאים וחוזרים יותר ממה שאני ואתה יוצאים וחוזרים מהקניון.

מו שיקו

New member
נשואה

וכל אלה שהשיבו ברצינות השאלה נשאלה בציניות לא על מנת לקבל תשובה. היא נועדה לחדד ולהבליט את האבסורד שנוצר ברישום שאלות מטופשות,ולא אינטליגנטיות שגורמות לאנשים מבוכה ותחושות לא נעימות. המטרה שלה היא לעשות סוף לטימטום שבא לידי ביטוי כל פעם מחדש ע"י כמה מהנוכחים כאן.

טימטום הא הנה זקני החכמים של הפורום

מה שנראה טימטום בעיינך יכול להראות חוכמה בעיניי אחר חשבת את זה שאף אחד לא שם אותך לשופט פה? שאתה שואל תשאלות שלך שלא תמיד הן מענינות פה את כולם אף אחד לא כותב לך טימטום, אבל מכיוון ששינאתך אלי מנקרת בך וכואב לך לראות שאני כותבת פה, אז זה טימטום. שמע בן אדם לא כל האצבעות שוות, וטוב שכך אולי אתה חושב שאתה "חכם" ויש שיסכימו עם זה ויש שלא כל כך, אבל מה שבטוח שאתה אדם! ואני חושבת שאני מתיחסת אליך שאל אדם, ומעולם לא הערתי בצניות על שאלות שכתבת שלא כל כך נראו לי, אבל אתה משום מה חושב שאתה איזה אלוהים שתפוט פה או שתחרוץ דין למישהו, אז טעות בידייך, וכנראה שלצערך הטימטום שלי ישאר כאן ומה שנותר לך זה ללמוד לחיות איתו או להתעלם ממנו!! מה גם שלא היה צריך לציין את מה שכתבת כבר מראש אמרתי פה לכמה שיעידו על כך ששאלתך נרשמה בציניות, זה היה ממש שקוף. מושיקו יש לך לב טוב (זה נאמר בציניות) ותחשוב על זה.

טאKילה

New member
כן היתי בכלא 400 צבאי..../images/Emo9.gif

הרגשה נהדרת חחחחחח גנבתי קצת ניפקדות,,זה נחשב?

למעלה