יש לי שאלה חשובה יש לי שאלה חשובה האם יש כרטיס הלוך ושוב בין רחובות לתל אביב ברכבת ?
ר רועִי New member 4/3/03 #1 יש לי שאלה חשובה יש לי שאלה חשובה האם יש כרטיס הלוך ושוב בין רחובות לתל אביב ברכבת ?
S Springy New member 5/3/03 #2 אין, מכיוון שזהו קו פרברי נכתב ע"י רועִי: יש לי שאלה חשובה האם יש כרטיס הלוך ושוב בין רחובות לתל אביב ברכבת ? לחץ כדי להרחיב... אין, מכיוון שזהו קו פרברי כרטיסי הלוך ושוב נמכרים רק בקווים הבין עירוניים
אין, מכיוון שזהו קו פרברי נכתב ע"י רועִי: יש לי שאלה חשובה האם יש כרטיס הלוך ושוב בין רחובות לתל אביב ברכבת ? לחץ כדי להרחיב... אין, מכיוון שזהו קו פרברי כרטיסי הלוך ושוב נמכרים רק בקווים הבין עירוניים
C Carl Freeborne New member 5/3/03 #3 אבל לכן, צריכה להיות כרטיסיה נכתב ע"י Springy: אין, מכיוון שזהו קו פרברי כרטיסי הלוך ושוב נמכרים רק בקווים הבין עירוניים לחץ כדי להרחיב... אבל לכן, צריכה להיות כרטיסיה
אבל לכן, צריכה להיות כרטיסיה נכתב ע"י Springy: אין, מכיוון שזהו קו פרברי כרטיסי הלוך ושוב נמכרים רק בקווים הבין עירוניים לחץ כדי להרחיב... אבל לכן, צריכה להיות כרטיסיה