יש לי שאלה חשובה...

ברBי

New member
יש לי שאלה חשובה...

שלום לכולם... אני יודעת שאני הולכת להעלות נושא שבטח דנתם עליו פעמים רבות(נראה לי כך) אבל היום נתקלתי בהודעה שעוסקת ב- האם לנשים נשואות מותר להיכנס לצ´אט?? לצערי נתקלתי בתשובות שלא מצאו חן בעיני..שלאשה נשואה זה סכנה הצ´אט ויש סיכון לרומנים מהצד,פירוק חיי נישואים ורק מי שמוכנה לקחת את הסיכון שזה יקרה שתיכנס! בתור אישה נשואה זה מקומם אותי..אני יודעת שהצ´אטים מלאים באנשים נשואים שבאמת לוקחים סיכון כזה..או שיותר נכון מחפשים סיכון כזה..אבל אני בטוחה שלא כולם כאלה. אני גולשת הרבה זמן..ויצא לי להיות בצ´אטים לא פעם ולא פעמיים,אני יודעת גם שהפיתויים הם רבים אבל אני סומכת על עצמי ולא נותנת לזה להפריע לי להנות כאן. השאלה שלי היא אם אני טועה..האם זו רק שאלה של זמן ובאמת לנשים נשואות לא כדאי לקחת סיכון? ביי בינתיים ברBי

Dor K

New member
יקירתי

אותי מצאת בצ´אט. אני נראה לך מסוכן??????? אני?? מה כן? אני מסוכן?? אז קצת לא שפוי, אבל אני לא מסוכן. ואושר?? אושר מקסימום מסכנת את חייהם של מורים ללשון, שעלולים לחטוף שבץ מקריאת אחד ממשפטיה (בחברוּווות אושר) ודנצינגר?? וגם אפי לא מסוכ... טוב אפי לא נחשבת.
שורה תחתונה, יש אנשים טובים ונחמדים בצ´אט, שמהות חייהם מסתכמת ביותר מ"אישתי בחו"ל - את באה לעשות עלי טיול??" ותשתדלי פשוט לא להיכנס לכל מיני שמות של צ´אטים מפוקפקים, ואני בטוח שתמצאי מספיק אנשים טובים ונחמדים לשוחח איתם, מבלי שתצטרכי להיכנס למיטתם בשביל זה.

דודו21

New member
אני לא מוצה לנכון שיש סיכון

אלה אם כן, בני הזוג נמצאים במשבר כל שהוא. ולצערי הזכרת לי את נהג המונית אשר שרף את אישתו ואת ילדיו עכב כך שאישתו כתבה בצ´אט

taz512

New member
איזה סכנות ואיזה נעלים!!!

זה לא שאת הולכת לבר של פנויים פנויות עם שמלה חושפנית. את רק נכנסת לצ´אט. ודווקא בצ´אט בגלל שזה אינטרנט כל יותר לומר לא, אף אחד לא יודע באמת מי את ואף אחד לא יכול להגיע אליך (כל עוד את לא נותנת פרטים אישיים) בקיצור, עם כל התרוץ זה לא צרה, פשוט נכנסים לצ´אט פוגשים גם אנשים נחמדים מדברים ומעבירים את הזמן. טאז, השד והתשובות

המממ לספר או לא לספר?

אספר לכם את הסיפור שלי בתנאי שתבטיחו שלא תסקלו אותי באבנים
אני נשואה אמא ל2 ילדים וחיי הנישואים שלי נכנסו לשגרה די משעממת. מצאתי את עצמי גולשת יותר ויותר באינטרנט וכמובן גם בצ´אטים. צ´וטטתי עם אנשים רבים על נושאים מגוונים ופעם אחת זה קרה. ביני לבין הבחור שאיתו דיברתי נוצר קליק וזרמנו בשיחות ארוכות אל תוך הלילה וצללנו למחוזות אבודים. לאחר כ3 חודשים (!) של שיחות בצ´אט עברנו לטלפון ולבסוף נפגשנו. זה התפתח לרומן סוער של אהבה וריגושים שנמשך 8 חודשים. זה הדבר המדהים ביותר שקרה לי בחיים. נפרדנו כשהבנו שהקשר מתחיל לסכן את המסגרות הקיימות. הפרידה כאבה, כאבה מאד אפילו אבל במבט לאחור אני לא מצטערת ואין לי ייסורי מצפון על מה שעשיתי. החוויה הזו החזירה לי את שמחת החיים שהתחילה להעלם ואפילו תרמה לקשר שלי עם בעלי. נהנתי מכל רגע, זה הספיק לי, ואני יודעת שזו היתה הפעם הראשונה והפעם האחרונה. ובעלי? הוא לא יודע ולא ידע לעולם.

רוניתRRR

New member
../images/Emo24.gif

נשמע מעט מוכר. מאז שהפציע האתר של החברה פתאום מחדשים קשרים בונים קשרים חדשים. מפה ושם התהדק הקשר עם אחד מהעבר הכי רחוק אבל לא עבר את גבול הטלפונים והאימיילים. אני לא חשבתי שצריך להסתיר, ופתאום אני מגלה שבעלי פשוט בודק את השיחות בפאלפון את הדואר שלי במחשב. נכנסנו למערבולת שאני בכלל לא יודעת מי נמצא בצד השני של המחשב שלי. נראה לי שאם אי פעם ארצה לחפש מאהב זה יהייה רק מחוץ לכדור הארץ. מזלך שבעלך לא עלה על העניין, אצלי בכל אופן עבר חודש מאד קשה ובעצם מה עשיתי? כלום. העברנו את הזמן בכל מיני נונסנס. אני נשואה איזה 200 שנים ופתאום אני מגלה שלא משנה מה היה שטות אחת מוחקת את הכל.

מה זאת אומרת "האם לנשים נשואות

מותר להכנס לצ´טים? מתי איישו את משרת "אלוהי הצ´אט"??? אני מניחה שזו היתה התחלקות לשונית של כותב אותה הודעה, לפיכך אעבור לנושא בו עסקינן. את מתמקדת בצ´טים דווקא, ואני אומרת כך: אישה (או גבר, אך אנו מדברים על נשים כרגע), שחייה נהפכו משעממים במקצת, או ישנם קשיים בנישואים, או מחפשת "להכיר" אנשים חדשים, תמצא את דרכה, אם זה בצ´ט ואם זה בדרך אחרת, אל הרומן הרומנטי מחוץ לנישואים. את צודקת שיש משהו במדיום הזה (האינטרנט) שמקרב אנשים בצורה מהירה מאוד ולא שגרתית אחד לשני, ואפילו אנשים שלא ידעו שהם מתמודדים עם בעיה בחיי נישואים שלהם, יגלו את זה אחרי כמה זמן, כשיפגשו אולי, מישהו "שעושה" להם את זה, דבר שלא חשו הרבה שנים. ואני שואלת: אז מה??? כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו אנשים בוגרים (טוב, חלקנו), וכולנו אמורים להיות, החל מגיל 18, אחראים לגורלנו. נכנסה אישה, נפלה בקסמיו של מצ´וטט מצודד, היה רומן, נגמר, לא נגמר, הבעל גילה, הבעל לא גילה - הכל באחריותה ובשליטתה. היא המחליטה לפגוש אותו, היא המחליטה מה לעשות עם זה, וכל אחת עושה את השיקול שלה. והשיקול הוא של הנשים האלה בלבד: רוצה להסתכן? רוצה הרפתקאה? קחי בחשבון את התוצאות. זה נכון הן לגבי צ´טים והן לגבי החיים האמיתיים. והן לגבי גברים נשואים, כמובן.

חיה 35

New member
אז ככה מה זה מסוכן...?!! אבל

הכל תלוי בך!!! למען האמת אני אישית יכולה להגיד שיש לי ידידים מקסימים מהצאט.!!! והיו גם מקרים של זאבים ועדיין יש אבל אני יודעת גם איך להתחמק?????? אז תמשיכי בכייף לצוטטטטטט!!!

ברBי

New member
ברור שאני אמשיך...

גם לי יצא להכיר אנשים..וכמו שאמרתם ואני גם חושבת ככה..שהכל תלוי בי הצ´אט זה מקום נחמד ביותר אני אוהבת להיות פה..ובפורום :) לא חושבת שכל כניסה שלי לצ´אט מהווה סכנה..לכן לא הסכמתי עם הדעה של מי שכתב זאת ,יש פה אנשים מקסימים ביותר..ואני ממשיכה לגלוש בכיף. תודה.. ברBי

אושר מ

New member
ובכן, אמירה קטנה:

"מוסד הנישואים הוא מוסד מצויין. אבל מי רוצה לחיות במוסד?"
זה סתם משהו קטן ששמעתי...

d@r121

New member
זה הכל ביידים שלך

את יכולה לנהל רומן מופלא עם מישהו בצאט ולבסוף תגלי שהוא בן 12.... הבחירה שלך אם להכנס או לא יש סיכון ויש ריגוש וזה כל הכיף בצאטים וחוצמזה אני לא רואה שום סיכון בכניסה לצאט תהני

למעלה