יש לי שאלה (חחחח)

יש לי שאלה (חחחח)

כאילו החברים של נטאשה התפרקו כבר די מזמן ועכשיו הם עומדים בנפרד והמרקם של הרוק שלהם כבר אבד ממזמן (ארקדי מלנכולי, מיכה שיטרית קובני) זה מה שנשאר מהם פחות או יותר אז למה מנהלים פורום שלם בשביל זה???

בדיוק מאותה סיבה

שיש פורומים ואתרים לביטלס ולתיסלם. זה שהלהקה התפרקה לא אורמ שהמוסיקה מתה. |מוחה דמעה|

המרחק בין נטאשה לביטלס קצת גדול

המפעל שלהם היה הרבה יותר קצר..... אבל להמשיך ולנהל דיונים על משהו שהוא מת.....? אפשר לעשות פורום אולי על ארקדי אבל תסכימי איתי שככה הם לא ממש מייצרים להיטים איכותיים "מי אוהב אותך יותר ממני" מבחינת המלל הוא לא משהו מבחינת העיבוד המוזיקלי בינוני מאוד, בגלל שזה ארקדי זה איך שהוא נותן לו קרדיט לא יודע כמה זמן יחזיק לו הקרדיט...... הפרוייקט הראשון שהוא הוציא לבד היה לא רע מלנכולי אבל עם סגנון..... לא יודע אני לא מתכוון לנהל דיונים על משהו שהוא כבר לא קיים..... אל תטרחי להגיב ואני מכבד אותך מאוד......(למרות שזה נשמע סותר..... צ'או מותק.....

מקליין

New member
למען האמת

הלהקה לא ממש התפרקה בפועל- מיכה וארקדי ממשיכים לשתף פעולה יחד וגם עם קוזו, מיקי הררי וז'אן פול.

sunshiner

New member
יש כמה סיבות

1) בינתיים אני לא מוצא שום פורום ברשת (ואני לא מדבר על הייד פארק שיש לי בעיה להירשם לשם) לא על מיכה שטרית ולא על ארקדי דוכין אז זה מין סוג של פורום שמשותף לשניהם...ואת רואה שבעצם מדברים פה בעיקר על שניהם ולאו דווקא על נטאשה... 2) בכל זאת, למרות שהם לא החיפושיות או כוורת, המוזיקה שלהם עדיין חיה ועדיין יש להם אוהבים (רק אני הכרתי אותם לא מזמן)... 3) דרך פורום באינטרנט אפשר גם להכיר את הלהקה וכל חובב רוק ישראלי צעיר שלא יצא לו להכיר את נטאשה כשהם היו פעילים אז זאת ההזדמנות שלו... 4)החברים של נטאשה לא ממש התפרקו. הם עדיים עובדים לעיתים רחוקות יחד, בהרכב חסר או מלא. אולי כל אחת מהסיבות בנפרד לא מספיקה להקמה של פורום כזה אבל המכלול שלהם בהחלט כן.

למעלה