שרוי היה קטן אמא שלו לקחה אותו לרופא עיניים ובדיקה קצרה גילתה שרוי שלנו חצי עיוור אז הרופא אמר לאמא של רוי (שמה לא כ"כ עקרוני) שהילד חייב להרכיב משקפיים, רוי כמובן סירב ואמר שזה חנוני מדי וכל הבנות לא ידברו איתו (בימים ההם בטקסס רוי היה מאוד פופולרי) ומפה לשם התחולל איזה ריב עצבני של רוי עם אמא שלו עד שזו נשברה ואמרה שרוי יכול ללכת בלי משקפיים. עברו השנים ורוי שלנו גדל והפך להיות עלם חמודות ומאוד פופולרי אצל הבחורות אבל דבר אחד תמיד הפריע לו: הריב שלו עם אמא שלו שהוא היה קטן. ולכן רוי שלנו (שהיה די עיוור באותה תקופה) החליט לרצות את אמו המנוחה ולהרכיב משקפיים אבל עקב ההזנחה הפושעת שלו בתור ילד גדל וגדל המספר ורוי נאלץ ללכת עם משקפיים עם עדשות כמו תחתית בקבוק עראק. וכדי לטשטש את העדשה הוא המציא את העדשה השחורה (המצאה ששמורה לו על משקפי שמש אופטיים) ומאז הוא הלך עם המשקפיים האלה. אני מקווה שזה עונה על השאלה שלך
נ.ב. כל מה שכתבתי פה זה שטויות ברסק עגבניות. ולשאלה שלך: אם בן אדם לא רואה הוא שם משקפיים
לתשובה כלכך ארוכה אבל בכל זאת תודה ד.א. תודה על המילים של ALPHAVILLE ואני גם חדש כאן ואני מעריץ לא נורמלי של QUEEN עוד מגיל שלוש וגם של A-HA חסרים לי רק שני דיסקים שלהם