יש לי שאלה וסקר קטן...

subotaj

New member
יש לי שאלה וסקר קטן...

א. ראיתי אתמול שוב את אפיזוד I ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות: 1.למה כשקוואי גאן מת הוא לא נהפך לכוח? (כמו שיודה אובי ואנקין נהפכו) 2.איך יתכן שג´די כל כך מושלם כמו יודה שמקפיד מאוד מאוד באיזה ילדים לבחור כדי לאמן אותם ולהפוך אותם לג´דיים והוא בעצמו אימן את דוקו שבגד בו? איך הוא לא שם לב בהתחלה לזה! ב. סתם סקר קטן: עם איזה דמות אתם הכי הכי מזדהים: אני ישית די מחבב את קוואי גאן.

אוקי, כמה תשובות.

1) בראיון שנערך ממש לא מזמן (לא יותר משבוע שבועיים) עם לוקאס, הוא אמר שיסבירו את המוות של קווי-גון בפרק III. ההערכה שלי היא שהוא לא ידע שהוא הולך למות, כלומר, הוא לא השלים עם המוות שלו לפני שהוא מת, אבל מה אני יודע? 2) יודה לא היה כזה מושלם. זה שהוא מקפיד הופך אותו לזקן צר אופקים, לא למושלם. להפך. כל הרעיון של הכח הוא לסמוך על החושים שלך, לא על פרוטוקולים. עובדה, קווי-גון צדק. אנאקין בסופו של דבר הביא את האיזון לכח (הרי אנאקין הוא זה שהרק את הקיסר וחיסל את שושלת הסית´).

Master Yoda

New member
מה הקשר?!

אנאקין לא הביא את האיזון! האיזון זה לא שאין דארק סייד. ויש רק גוד סייד. לוק הביא את האיזון. הרי לפני מול הג´דיי חשבו שאין יותר סית´ והם בכל זאת אמרו שאין איזון לכוח.

הם לא אמרו שאין...

מילה במילה מה שמייס אומר בסרט הראשון: "You reffer to the prophecy of the one who will bring balance to the force". הוא לא אומר שאין, אבל הוא רומז שאולי לא יהיה בעתיד.

Master Yoda

New member
בAOTC...

נו באמת.... לא הייתה נבואה על זה שיביא איזון לכוח אם היה איזון לכוח!

למעלה