יש לי שאלה וזה דחוף

babasalirules

New member
יש לי שאלה וזה דחוף

בימים הקרובים אבי קונה לי פוקט בארה"ב אני משתמש חדש ורציתי לדעת עם אתם ממליצים לי לקנות את ה2210 או את ה1940 או אולי אפילו מכשיר אחר כמו שאמרתי אני משתמש חדש זה יהיה המכשיר הראשון שלי אני לא צריך את ההכי טוב אבל שיהיה מכשיר קטן מעבד טוב מכשיר חדיש ולא מחיר גבוה אז תציעו לי מכשירים מתאימים תודה לכל עונה

Hellbeast666

New member
2210 מצוין ויענה על דרישותך

יש לו מעבד מצוין וכל התכונות שלו טובות כמובן הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה 2003 שיש בו כמובן שה1940 טוב אבל לא מתקרב בתכונותיו ל2210

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אולי דווקא משום שהוא חדש והוא לא צריך יותר מדי שכלולים, אז ה1940 יותר יתאים לו... ותמקד יותר, מה הדרישות שלך מהמכשיר
ובהתאם לזה נקבע מה עדיף לך...

babasalirules

New member
אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר

שלא יתקע שהתוכנות החדשות יעבדו עליו והמשחקים הכי חדשים שיהיה אינטרנט בעיקר אני צריך אותו ללימודים בתיכון להעזר בו עוד שאלה ההיא האם לדעתכם אני יכול לןהשתמש במכשיר בתור כל המחברות שלי וא אני לא יצתרך מחברות כלומר אני יכתוב הכל על הפוקט ויתיק לפי נושאים תנך, חשבון וןכו האם הפוקט מספיק משוכלל וקרוב לוורד במחשב כדי שאני יעשה אליואת הדברים האלה אלו הדברים שאני מצפה מהפוקט שאני יקנה אז אנא תמליצו לי על מכשיר שיתאים לי תודה

castroman

New member
שניהם יתאימו לך ../images/Emo70.gif

בקשר למחברת
אל תבנה על זה (מנסיון) לא נוח בכלל להקליד, וגם אין מקלדת חיצונית עם תמיכה בעברית...

Hellbeast666

New member
באמת דווקא ראיתי שיש מקלדת...

עם תמיכה עברית או שזה היה לפאלם אבל זה באמת לא הכי נוח עם מקלדת כללית

SKYim1400Expert

New member
בנוגעה למקלדת

למרות שזאת סטייה מהנושא... אני גר קרוב לאוניברסיטת חיפה, ויש שם מדפסת מיוחדת שמכינה מדבקות למקלדות (כל הסוגים), מדבקות אלו אפשר לרכוש בכל חנות לכלי כתיבה (אופיס דיפו) הן נדבקות ולא יורדות אפילו במים...

castroman

New member
הבעיה ../images/Emo26.gif

היא לא באותיות שעל המקלדת, אלא שאין דרייבר מתאים שיתמוך בעברית...

SKYim1400Expert

New member
הוצאת לי את המילים מהפה :))

כתבתי את התגובה ואז נזכרתי בדבר הכי חשוב... דריבר.... :)) יש לי חברים שמפתחים דריברים לכל מיני שטויות על בסיס POCKET PC... דריבר צד שלישי יכול להכניס הרבה כסף......

למעלה