יש לי שאלה ובקשה.....

dcrazy

New member
יש לי שאלה ובקשה.....

יש לי בבית וויסקי TEACHER'S דיי ישן הוא כבר כמה שנים אצלי והיה גם כמה שנים לפני זה בביתו של סבא שלי, עכשיו הבקבוק סגור נעול ולא נפתח מעולם, שאלתי היא האם עדין ניתן לשתות אותו... ובערך בהקשר לשאלתי הקודמת, יש לכם אולי הצעות נחמדות לאיך לשתות וויסקי חוץ מנקי עם קרח בתוספת של מה? וגם לא להגזים למשל אין לי תקציב לקנות דרמבווי בשביל לשתות ראסטי נייל אז משהו שיהיה יחסית זול וטעים, שאפשר לשבת בכיף החבר'ה ולשתות.... תודה רבה לכולם וזה אחלה פורום אני כבר הרבה זמן פה קורא ולומד.... תמשיכו בעבודה הטובה...:)

Javelin

New member
הצעות

ויסקי הולך טוב גם כתוספת לקפה, אם אתה רוצה לגוון מעבר לזה זילוף של ורמוט יבש ילך עם זה טוב, וגם קצץ ברנדי חוץ מזה, ויסקי כידוע הוא מסוג ה40% (דהיינו ניתן להבעיר אותו שזה די נחמד שלעצמו:)), הוא מכיל מספיק אלכוהול כדי שבקטריות יתרחקו ממנו לפי מה שאני יודע רק על אירייש קרים יש פג תוקף וזה מניסיון לא קריטי.

MidNight Flame

New member
הויסקי בסדר לשתיה.

תשתה אותו נקי עם קרח! תן כבוד למשקה ולהכנה המורכבת שלו.

dcrazy

New member
תודה רבה, אבל....

MIDNIGHT, תאמין לי יש לי כבוד למשקה, אבל לחבר שלי יש בעיה עם לשתות דברים חזקים נקי, אז אני שואל מה אפשר לשתות את זה בשביל שיהיה נחמד וכיפי לשתיה כמו לדוגמא ראסטי נייל אבל אין תקציב בשביל דרמבווי או וורמוט כמו שהציעו בהודעה קודמת, אז אולי יש משהו שאפשר להוסיף בשביל שיהיה מחצד ולא הוצאה גדולה של כסף.... הרי כולם רוצים להנות מהשתיה לא רק אני....:)

וויסקי סאוור !!!!../images/Emo47.gif

הכי טוב - הכי פשוט - הכי טעים - אחי ..... קח פריגת לימונים אבל במקום יחס 1-4 שרשום על הקופסא תעשה לך כוס ביחס 1-1. שים מנת וויסקי ( בכוס חדשה) - קרח ( אם אפשר כתוש.....) ואת הסוואר מיקס הביתי שהכנת מבעוד מועד, ערבב, צא למרפסת, תדליק סיגריה, שים רגליים על השולחן ותהנה.... שאתה קם תכתוב איך יצא......

dcrazy

New member
רעיון טוב, אבל...

1.לא ממש הבנתי את ההסבר שלך דן אולי תסביר בבקשה יותר בפרוט מה צריך לעשות. ודרך אגב יש לך שם יפה, גם לי קוראים דן:) 2.אני לא קמצן אנחנו לא אוהבים וורמוט ולא נקנה וורמוט רק בשביל זילוף, אני מחפש דברים בסגנון שדן האדום הציע, אז אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה ולילה טוב..:)

marsala

New member
מידנייט, אני צריך להיות גננת?

מה יהיה? זה לא ראוי Mosh

MEIMIS

New member
אני חייב למחות עלייך! :)

ויסקי פיז יותר טעים :) סאוור... כמדי פעם :) למרות שוויסקי סאוור ממש שילוב טוב :)

וויסקי סאוור...../images/Emo47.gif

הסבר מפורט יותר - לך לסופר, תקנה פריגת לימונים קפוא ( יש פחיות פלסטיק קטנות כאלה),ה"מתכון" ללימונדה הוא פחית כזו על 4 פחיות מים, ע"מ לעשות את זה חמוץ תעשה ביחס של כוס לכוס ( אתה לא חייב לעשות את כל הפחית תלוי כמה אנשים אתם ) בקיצור אחרי שהכנת את התערובת הזו ( להלן תיקרא סאוור מיקס ביתי), תיקח כוס חדשה שים מנת וויסקי, שים קרח ותשלים עד סוף הכוס עם הסאוור מיקס, ערבב, צא למרפסת וכו'.......מקווה שהבנת כי יותר מפורט מזה יהיה לתת לך את הכתובת של הסופר והמדף של המיץ...........ENJOY YOURSELF A LITTLE

dcrazy

New member
תודה רבה על ההסבר...

יותר פרוט מזה לא יכולתי לקבל, תודה רבה זה נשמע טוב... וחוץ מזה מה זה וויסקי פיז? אפשר לקבל הסבר גם על זה בבקשה... אולי זה יהיה יותר טוב... תודה רבה לכולם....:)

rustynail

New member
השילוב הבינלאומי הנורא מכולם ...

וויסקי עם קולה...תעשה חיים

וויסקי פיז....../images/Emo47.gif

דומה לסאוור רק לשים סודה וסאוור מיקס.....פחות מוצלח....

MEIMIS

New member
זה אולי בגלל שאני חולה

גאזים... אני שותה קולה רק בגלל הגאזים - לא בגלל הטעם כי הטעם מגעיל

MEIMIS

New member
פיז השילוב הנוראי מכולם????

אני מת על כל מה שבפיז....! טוב זה כבר על טעם וריח.....

הוא לא התכוון שהפיז..../images/Emo47.gif

הוא השילוב הנורא אלא וויסקי עם קולה....

למעלה