יש לי שאלה הרת גורל
האם - כשאתם יושבים ממש במסעדה - אתם אוכלים את ה
שלכם ואת ה
שלכם (לא מקדונלדס ודומיו) ביד או בסכן ומזלג כמנהג איליין בחטיף המרס שלה? אתמול ישבנו בימבורגר במתחם השפך, הזמנתי צ'יזבורגר (טעים מאד!) וקיבלתי - כמנהג המסעדות שמגישים המבורגרים טובים, שמנמנים ועסיסיים) - בלחמניה פתוחה. ותהיתי בקול רם אם לתפוס הכול ביד ולאכול (כמו שעשו כמה אנשים וכמו שבעלי היה עושה) או לאכול כמערבית מתורבתת (למרות שאנחנו לבנטינים מאד) בסכין ומזלג. כמובן שאכלתי בסכין ומזלג וגם אז - רק את הקציצה ואת חלק מהחלק התחתון של הלחמניה. היה טעים מאד... הזמנו גם - נאצ'וס בליווי 2 מטבלים - גוואקמולי וסלסה - טעים (הקטנטונת עשתה MULTI-DIP לנאצו אחד בסלסה ונהנתה נורא למרות החריפות העדינה שלו...) טבעות בצל שמנמנות (דווקא מהן אכלתי כמה בידיים...) שלוו ברוטב אלף האיים - אני אהבתי, בעלי פחות, הקטנטונת לא אהבה. הקטנטונת אכלה גם הררי צ'יפס מהמנה שלי (היה המון וטעים) טבולים בקטשופ וחרדל וגם קצת חתיכות מההמבורגר שהגנבתי לה (בשביל הברזל, אתם יודעים...) הנ"ל כולל 2 דיאט קולה וקורונה וסן בנדטו קטן - 134 שח משתלמים ביותר. ממש נהננו, ואח"כ הלכנו עד בויה, ישבנו קצת ליד, ועזבנו בסביבות 22:00 את המקום (כשראשוני הבליינים התחילו להגיע....). היה ממש ערב שישי כיפי...
האם - כשאתם יושבים ממש במסעדה - אתם אוכלים את ה