יש לי שאלה הרת גורל

meravbr

New member
יש לי שאלה הרת גורל

האם - כשאתם יושבים ממש במסעדה - אתם אוכלים את ה
שלכם ואת ה
שלכם (לא מקדונלדס ודומיו) ביד או בסכן ומזלג כמנהג איליין בחטיף המרס שלה? אתמול ישבנו בימבורגר במתחם השפך, הזמנתי צ'יזבורגר (טעים מאד!) וקיבלתי - כמנהג המסעדות שמגישים המבורגרים טובים, שמנמנים ועסיסיים) - בלחמניה פתוחה. ותהיתי בקול רם אם לתפוס הכול ביד ולאכול (כמו שעשו כמה אנשים וכמו שבעלי היה עושה) או לאכול כמערבית מתורבתת (למרות שאנחנו לבנטינים מאד) בסכין ומזלג. כמובן שאכלתי בסכין ומזלג וגם אז - רק את הקציצה ואת חלק מהחלק התחתון של הלחמניה. היה טעים מאד... הזמנו גם - נאצ'וס בליווי 2 מטבלים - גוואקמולי וסלסה - טעים (הקטנטונת עשתה MULTI-DIP לנאצו אחד בסלסה ונהנתה נורא למרות החריפות העדינה שלו...) טבעות בצל שמנמנות (דווקא מהן אכלתי כמה בידיים...) שלוו ברוטב אלף האיים - אני אהבתי, בעלי פחות, הקטנטונת לא אהבה. הקטנטונת אכלה גם הררי צ'יפס מהמנה שלי (היה המון וטעים) טבולים בקטשופ וחרדל וגם קצת חתיכות מההמבורגר שהגנבתי לה (בשביל הברזל, אתם יודעים...) הנ"ל כולל 2 דיאט קולה וקורונה וסן בנדטו קטן - 134 שח משתלמים ביותר. ממש נהננו, ואח"כ הלכנו עד בויה, ישבנו קצת ליד, ועזבנו בסביבות 22:00 את המקום (כשראשוני הבליינים התחילו להגיע....). היה ממש ערב שישי כיפי...

Chewbacca

New member
אכן שאלה הרת גורל

העדפה אישית - לאכול בידיים, מתי שאפשר, מי שהמציא את ההמבורגר התכוון שיאכלו אותו בידיים, זאת לא אשמתו שכל מיני מסעדות החליטו להעמיס אותו מעל ההמבורגר כל מיני תוספות משונות (ביצה עין, כבד אווז, וכו'). המקום היחיד שהכניע אותי עד כה היה אוונגרד עם העין מלמעלה...

עמית@

New member
אני ברברית |אייקון של בהמה| כלומר..

המבורגר אני חותכת לחצי ואז לרבע ואז אוחזת ביד וטורפת. לאכול כריך בסכין ומזלג (המבורגר=כריך) מזכיר לי את סבי הייקה האוכל את כריך בין הערביים שלו עם סכין ומזלג (ולא שם מרפקים על השולחן) אגב איליין והמארס בר- כשהייתי ברשפלד (מנוחתה עדן) הוגש לנו קינוח שנראה בדיוק (אבל בדיוק!!) כמו "אגוזי" (לא זוכרת את שלל שמותיו ותאריו) גם טעמו היה בדיוק כמו אגוזי, פתאום תפסתי את עצמי בראייה מהצד אוכלת אגוזי בסכין ומזלג ברצינות תהומית, ומייד נזכרתי בסיינפלד ושועשעתי עמוקות. נשמע שהיה לכם ממש כיף (הברזל- את יודעת
)

ג'אנק פוד נועד שיאכלו אותו בידיים

ולא משנה אם מגישים אותו גם בקופי בר אני אוכל את הפיצה ביד ואפילו מקופלת. לגבי ההמוברגר אני לא מהנכנעים ולכן יש שיטה לאכול אפילו עם התוספות. דללי או הוסיפי מה שאת רוצה מעל ההמבורגר, שימי את הלחמניה העליונה ועכשיו השלב החשוב שימי לב: press חזק כאילו זה מגהץ קיטור, אם אפשר אפילו עם שתי ידיים רגל ולשבת עליו שלא יברח
איך אמא שלי תמיד אומרת - בידיים זה הרבה יותר טעים

lonestar2003

New member
לניו יורקים

דהיינו, תושבי ניו יורק, יש הרגל מגונה שסיפחתי לי: חותכים את ההמבורגר במרכז, לחצי, עם הלחמניה מעל, כמובן. פשוט חוצים את מרכז ההמוברגר לשניים, עם סכין ומזלג. יותר קל להחזיק ביד חצי המבורגר, גדול ככל שיהיה, מאשר לתפוס בשתי ידיים המבורגר ענק ועסיסי, כמו שהמסעדנים ניו יורקים יודעים להכין! הקיצר, ראיתי, נדהמתי, סיפחתי, סבבה! הרבה יותר נוח.

B r u l e

New member
ביד, ורק ביד כמה שאפשר

פעם ביום, לפעמים פעמיים, תלוי במצברוח.

Lear22

New member
ביד ביד

הכי טוב שיש פיצה אגב גם ביד. למה מה קרה פיצה עם סכין ומזלג? הפעם היחידה שאכלתי עם סכין ומזלג היתה כשהייתי בכיתה ו' והלכנו לפיצה האט בקניון איילון בהתלהבות של מבוגרים

meravbr

New member
אני רואה שכולכם

פה אחד בעד עבודת יד. טוב הבנתי. הפנמתי

למעלה