יש לי שאלה די מטרידה

אוגי 22

New member
יש לי שאלה די מטרידה

בזמן האחרון אני סובלת מכאבי ראש מאוד מאוד מאוד חזקים, כאלה שבחיים לא היו לי, ובנוסף רעד קל ביד השמאלית ונשירה מאוד קשה של שיער, לא שיניתי כדור ושום דבר, אני כבר נוטלת למיקטל 200 מ"ג כבר שנתיים וחצי, וזה מטריד אותי כי אני לא רואה את עצמי מתחילה להחליף עכשיו כדורים אחרי הטראומה שהיתה לי בחיפוש אחרי הכדור הנכון. מישהו יודע אם זה בכלל קשור לכדור הזה, אפילו שאני נוטלת אותו תקופה ממושכת ללא תופעות לוואי קודמות?

ענת71

New member
למיקטל וכאבי ראש.

ערב טוב לך ולכולם. גם אני לוקחת כדורי למיקטל (כבר חודש וחצי) עלי לציין שבתחילת הטיפול בכדורים הנ"ל היו לי כאבי ראש נוראים!!! שוחחתי עם הנירולוג שלי והוא אמר לי שכדי שלא היו כאבי ראש צריך לקחת את כדורי הלמיקטל בהדרגה כל שבוע 25 מ"ג עד שמגיעים למינון הרצוי. היום אני לוקחת 100 מ"ג של כדורי למיקטל ואני חייבת לציין שאין לי כאבי ראש. גם לי יש נשירת שיער אבל זה לא מהכדורים אני צימחונית אני לוקחת ויטמינים וזה קצת עוזר.

ו י ר ט ו

New member
רעד בידיים ונשירת שיער

תופעות אלה קיימות גם אצלי אך אני לוקחת טריל. כאב ראש יש לי לסרוגין. אשתו של וירטו

אוגי 22

New member
אבל וירטו

פעם אחת זה מספיק :) זה מדאיג אותי כי זה לא התחיל לי כשהתחלתי לקחת את הכדורים, זה התחיל לי עכשיו, שנתיים וחצי אחרי

אוגי 22

New member
טוב, לא קיבלתי תשובה לשאלה

אני אפנה לרופא (קצב) שלי, בתקווה שיוכל לעזור

hashy

New member
נראה לי שכדאי שתפני לבדיקות כלליות

בהקדם. עוד לא ניתקלתי במאמר שאמר שללמיקטל יש תופעות לוואי בשימוש לאורך זמן [מעבר לזמו ההסתגלות]. עם זה שיתכן שאני טועה, יכול להיות שזה מתח תזונה לקויה, סיבות רפואיות אחרות. לדעתי - ישר לנוירולוג ולרופא משפחה ויפה דקה אחת קודם. בריאות

למעלה