יש לי שאלה דחופה!!!!!!

יש לי שאלה דחופה!!!!!!

היי לכולם ושבת שלום אני פרודה מבעלי מעל 4 חודשים ויש לי בעיה רצינית.בכל סופ שבוע שני הילד אצלו והוא לא מסכים לספר לי מה שלומו או לתת לי לדבר איתו או לעדכן אותי איך הוא מרגיש האם מותר לו לפי חוק לעשות לי דבר כזה ???? אני דואגת הבן שלי חולה כל הזמן ואני כאמימא זכותי לדעת איך הוא .... אז תענו לי ומהר ומה אני יכולה לעשות מבחינה משפטית תודה רבה רבהההההה.

soelistit

New member
ברור לחלוטין

שיש לך את הזכות לקבל ממנו עדכון ולו קיימת החובה לעמוד איתך בקשר ולספק לך את המידע און-ליין.... כך שחוקית - את יכולה לקבל צו המורה לו לנהוג כך.... ורצוי אולי באמת שתוציאי כזה - ולו למען השקט הנפשי שלך..... אך סתם כך מציעה לך לנסות להשתחרר טוטאלית - לנסות להעסיק את עצמך במקומות אחרים ובנושאים אחרים - להתנתק... להתחבר לעצמך, למאווייך כאשה, להנות מהזמן הקצוב הזה בו ביכלתך לעשות ככל העולה על רוחך - ולגדוש אותו בתוכניות מרתקות שישכיחו - ולו לכמה רגעים - את כל הקשיים והדילמות והמאבקים שמהווים חלק בלתי נפרד מנוף חייך ביומיום....:)

לא..

לך אין את הזכות להציק לו.. ולו אין את החובה לתת לך דיווח ..ויש לו את הזכות לשקט ממך..כשהילד איתו.. יש לו את החובה לטפל בילד הכי טוב כשהוא נמצא אצלו.. ולך.. יש אולי את האפשרות..אם תדעי להגיע אליה..אם באמת מצב הילד דורש דיווח פרטני כזה..והדגש על אם.. לדעת איך לבקש/לדרוש..להסביר למה חשוב לך.. לא נעים..שלוקחים ממך את השליטה על מצב מסויים....וכאן כשהילד אצלו אין לך שליטה על מה שקורה שם.. והצורך הזו להיות בשליטה כל הזמן.. הורס.. כל חלקה טובה..

shemesh22

New member
../images/Emo20.gif וויתור על השליטה

מחזקת את דברייך. ויתור על השליטה זה כל הסיפור.

קטי30

New member
תודה לא-ל../images/Emo178.gif

למעלה