יש לי שאלה בקשר לproject ai

roy150

New member
יש לי שאלה בקשר לproject ai

לפני זמן קצר קיבלתי מחשב חדש הורדתי וסידרתי את כל הקבצים הקשורים לפלייט אבל כשנכנסתי לאתר של project ai ראיתי שהם שיפצו אותו וכרגע אין קבצים של traffic הקיצר ישתמשתי בתוכנות אחרות אבל אני לא מוצא חבילה של אלעל אז השאלה שלי היא מאיפה אפשר להוריד חבילה של אלעל ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה של project ai תודה לעוזרים

almogi

New member
אכן, ובכ"ז

גם בעיניי האתר החדש של PAI פחות נוח מהקודם, אבל בכ"ז כל הקבצים שם, רק קשה יותר למצוא אותם. את הקובץ של אל על תוכל למצוא כאן.

jan777

New member
כשמנסים להוריד

קבצים משם לאחר השינוי באתר הם כותבים שאין לי רשות להוריד משם...למרות שנרשמתי...יש לך מושג למה?

roy150

New member
רגע ואיפה אפשר להוריד את ה

תוכנה עצמה כדי להפעיל את החבילה של אל על?

almogi

New member
לא ממש...

אכן - טיסה ברשת היא חוויה בפני עצמה (אני חבר ב VATIM עוד מימי SATCO - יותר מ 7 שנים...) אבל מבחינת סביבה טיסה ברשת אינה מספקת סביבה שאפילו מתקרבת למציאות. להוציא Special Events רוב הזמן הרשת דלילה עד כדי דיכאון (WHAZZUP מראה 2-3 פקחים ועוד כמה מטוסים). גם כאשר יש אירועים מיוחדים (שנותנים תחושה יותר מציאותית) הם מוגבלים מבחינת הזמן והמקום. זה די מדכא לטוס on-line להיתרו ולמצוא את עצמך יחיד עם עוד שני מטוסים בשדה הענק הזה. אחרי שנים שטסתי אונליין חזרתי לטוס עם ה AI של FS. נכון, הוא שבלוני והקולות של הפקחים די יוצאים מן האף אבל (בהנחה שיש לך מספיק AFCADS ו FP) - לא תהיה לעולם לבד באוויר ובשדות גדולים צפוי לך עומס של ממש. כרגע אני בשליש האחרון של מסע מסביב לעולם (נוחת בכל שדה תעופה שיש לו scenery add-on , עד עתה כ 1,300 המראות ונחיתות. כרגע אני נמצא בדרום אוסטרליה אחרי שכיסיתי כבר את שתי האמריקות, אירופה, אפריקה וחלק מאסיה).את רוב הדרך עשיתי עם ה default AI פשוט כיון שלא היה מספיק כיסוי online.

littletulip

New member
"אינטלגנציה" ... ../images/Emo3.gif

שכחת שאנחנו מדברים על התנועה והפיקוח שבסימולטור ?

davidfainshtein

Member
מנהל
../images/Emo6.gif לקרוא לתנועה של המטוסים

בסימולטור "אינטליגנציה"... אנחנו בבעיה גדולה. במיוחד כשאני יושב ומחכה בתור להמראה ויש איזה בואינג 747 "אינטליגנטי" שפשוט מסיע מעליי, מתישר על המסלול ו...פוף - נעלם.

אבירן171

New member
זה במקרה הטוב

אצלי יש קטעים כשאני מחכה מאחורי מטוס והוא פשוט נעלם, בלי להתיישר על המסלול.. או שאני מקבל אישור נחיתה על 30, אני בפיינל ישר ואני רואה 777 "אינטיליגנטי" מתחיל ריצת המראה שלו. כמובן שהמגדל ה"אינטיליגנטי", לא אומר לי ללכת סביב, אז אני הולך בהחלטתי. בברכה, אבירן..

דבר דומה - אך באוויר

אני מניח שקרה לכולם בצורה זו או אחרת. תרגולי IFR עם צסנה, קצת מכשירים אנלוגיים, מנוע בוכנה ופשטות, לשם שינוי מהבואינג 737. טיסת אופליין. מגיע ל-VOR BGN ולוקח רדיאל 280 בכוונה לגישת ILS 12 (יש לציין ששיחקתי קודם לכן בAFCAD כדי "להכריח" את הפקח להנחית על 12, וכפועל יוצא גם להמריא על 12). מוודא גובה 2 ב-LL, מוודא התייצבות על ה-GS, בכוונה לשם התרגול הוצבו עננים בין 200 ל-500 רגל, כדי שאי אפשר יהיה לרמות בטיסת המכשירים ע"י הסתכלות ב-VASIs או בתוואי הקרקע. מבקש אישור נחיתה מהמגדל, מקבל. ב-1500 רגל שומע על SpeedBird כבד שמקבל אישור נחיתה כמספר 2 לנחיתה. בסביבות 1000 רגל, בעודי שמח וטוב לב, עובר דרכי 762 של בריטיש. פשוטו כמשמעו - עובר דרכי במלוא מובן המילה. בשניה עלה לי הדופק ומייד אחריו הדם לראש, פותח מנוע והולך סביב.

davidfainshtein

Member
מנהל
זה עוד טוב!

ואם תפעיל את ה-Enable Crash בסימולטור - זה גם יגמור אותך לגמרי.

ודאי,

בעבר הייתי מפעיל את האפשרות להתרסקות, בכדי ללמוד. מאז שהגעתי לרמה שבה התרסקות היא לא משהו שנלקח בחשבון בתנאים נורמאליים (דהיינו, תפעול בתנאים נורמאליים ללא בעיות), פשוט ביטלתי את ההפשרות להתרסק. מתי אני עושה טעות פטאלית - אני שם לב, ובאמת שאני לא רוצה לסיים בעצבים באופן הזה טיסות. גם לא להתחיל אותן.

אבירן171

New member
למדתי את זה על בשרי

ביצעתי נחיתה על 12 בLLBG (הכל ראיה, לא הקשבתי לפקח..), וכמה שניות לפני ה Touchdown אני רואה B777 בריצת המראה לכיווני, משכתי מצערות ל100%, הורדתי מדפים ל-5 או 1. עכשיו מי שמכיר את הB744 (טסתי איתו של אל על), יודע שכשהמנועים לא מאיצים וצריך למשוך את האף למעלה, המטוס טיפה ירד (בדר"כ בנחיתה למשוך, או בהמראה רק שבהמראה מרגישים פחות), וככה כשניסיתי להתרומם (לא לצחוק...) הגלגלים נכנסו לו בקוקפיט. תרתי משמע בקוקפיט!! הקטע הזה הרס לי טיסה של כמעט 12 שעות מניוארק. עזבו שהמחשב כמעט עבר "שיפוץ", אחרי מקרה זה. אני למדתי שלא עושים Enable Crash יותר. בברכה, אבירן..

למעלה