יש לי שאלה בקשר לPDD

ronit57

New member
יש לי שאלה בקשר לPDD

יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי אובחנתי לפני כחודשיים אצל פסיכיאטר והוא איבחן אצלי PDD אני היום בן 23 בעבר בילדותי אובחנתי כאיפראקטיבי השנה עברתי שורה של תראמות שגרמו לי בפיתאמיות לרצץ התקפי חרדה שנמשכים במשך חודשיים ארוכים החלטתי שאני הולך לפסיכיאטר כדי לבדוק את המצב בבדיקהה ריאשונית ולא מקיפההה הוא החליט שיש לי שPDD בזמן הבדיקה שהייתי בחרדהה וזה לא התקף של פחדד אצלי זה מתבטא בהרבה צורות וכמובן שבחיים לא ידעתי את ההתקפים האיומים האלה עכשיו השאלה היא איך ביום בהיר אחד יש לי PDD ומימה זה ניגרם ומה אני אמור לעשות וריבנו של עולם האם? כל ההתקפי חרדה האלה קשורים לPDD ותזונהה שאני הישתגעתי כבר רק על המאמרים שאני קוראאא שמאוד מבלבלים אותי להימנעות (מגולטן) ומוצרי חלבבב אני חייב לדעת עם יש בדיקה יותר מעמיקהה שיכולה לתת לי מענהה .. תודה לכל העוזרים !

לפי הבנתי פדד לא מופיע ביום בהיר

PDD , אספרגר היא תסמונת בדרך כלל מאבחנת בגיל הילדות רבים מאספרגרים לא מאובחנים ומקבלים תוויות של תסמונות אחרות להלן התיאור של PDD לפי DSM DSM IV - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders על-פי ה מתייחס לקבוצת הפרעות התפתחותיות מקיפות אשר מאופיינות בפגיעה PDD's המונח :חמורה, נרחבת ומעמיקה בשלושה תחומי התפתחות .כישורים לאינטראקציה חברתית הדדית * .כשורי תקשורת מילולית ולא - מילולית * .נוקשות חשיבתית תוך שימור התנהגויות, תחומי עניין ופעילויות סטריאוטיפיות * אצל כול אחד הביטוי של התסמונת שונה קבל קישורים

שירה1122

New member
PDD

PDD אינו מופיע באמצע החיים כתגובה לטראומה. זו הפרעה שבאה לידי ביטוי בעיקר בתחום התקשורתי. יש גם תופעות של קבעונות וחרדה, אבל שוב, PDD מאובחן בילדות ולא מתפרץ בגיל 20+. אני מציעה לך ללכת לקבל דעה שניה ובינתיים לטפל בחרדה. אם תרצה לקרוא: ההגדרות מופיעות בDSM4. אני חושבת שזה מופיע גם באתר של אלוט. אם לא היו לך התקפים כאלו עד לשנה האחרונה, האבחנה באמת נשמעת מוזרה. שיהיה קל ורגוע יותר. בהצלחה!

למעלה