יש לי שאלה בקשר לצבא

Rubinho

New member
יש לי שאלה בקשר לצבא

קיבלתי כבר לפני איזה חצי שנה זימון לצו ראשון רק לפני כמה ימים הודיעו לי מה הפרופיל שלי (לקח זמן כי הייתי צריך לשלוח מסמכים על בעיות רפואיות) קיצר נתנו לי פרופיל 72 עכשיו מה אני אמור לעשות??..לחכות שהם ישלחו לי איזה מכתב על קורסים קדם צבאיים או מהה???... אני לא רוצה שבסוף יתקעו אותי באיזה דבר מחורבןן

N I R VA N A

New member
חכה למנילה...

אם יש קב''א גבוה הזימונים יגיעו אליך
השאלה היא: האם אתה רוצה להיות לוחם או ג'ובניק??

*superstar*

New member
תכלס כן אתה צריך לחכות למנילה..

אבל אם יש לך על מה לערער בפרופיל תעשה את זה... *דיד*

Rubinho

New member
בקשר לקב"א

שעשיתי את המבחנים הפסיכוטכנים האלה אני ממש חיפפתי ניחשתי שם מלא דברים אז אם יש לי ציון נמוך בזה לא ישלחו לי הזמנות לקורסים ?... אז מה אני אמור לעשות בידיוק ?

*superstar*

New member
בקשר לפסיכוטכני אין לך יותר מה ..

לעשות.. אתה לא יכול לעשות אותם שוב.. אז כן זה מאוד משפיע לך על המנילה אבל לא בטוח שלא ישלחו לך זימונים. פשוט תחכה ותראה *דיד*

orrki

New member
למה אתם מציקים לו?? כנס אני אסביר

תראה פרופיל 72 זה פרופיל קרבי אבל אתה מתאים רק ליחדות השדה שהם:שריון,תותחנים,נ"מ, לוחם ספינת סטי"ל,מוכ"מ יבשה ומ"כ טירונות 02 כמובן שאם תהיה לך קב"א תוכל להגיע למודעין או מקום אחר שתוכל להעביר את הזמן בכיף אבל לא תהיה קרבי אבל לפי מה שאמרת הקב,א שלך אמורה להיות דיי נמוכה אז סביר להניח שתהיה קרבי אתה תקבל מנילה ירוקה שבה תצרך לסמן לפי ההוראת 3 חיילות מבין הרשימה שנתתי לך שלשם תוכל להגיע

Rubinho

New member
הקטע הוא

שאני חשבתי שייתנו לי פרופיל הרבה יותר נמוך.. שאני עושה מאמץ גופני טיפה קשה אני ממש לא מרגיש טוב ולא נראה לי הם בכלל יודעים את זה אני לא מבין איך נתנו לי פרופיל כזה.. אז כדאי להוריד תפרופיל? כי מצד אחד אני לא רוצה להיות סתם ג'ובניק ומצד שני אני פוחד שיהיה לי קשה מדי במשהו קרבי ורציני

Stillwater

New member
רגע, שנייה...

אם הלך לי חרא במבחנים (אני מאוד, מאוד מצטערת שאין לי ראש מתמטי ואני לא יכולה לחשב הכל בראש ושבכיתה ב' אמרו לי להשתמש במחשבון) והצבא חושב שאני סופר מפגרת! אז מה שילחו לי במנילה?

orrki

New member
המנילה לא תלוי רק במתמטיקה

היא תלוי בעוד הרבה דברים כמו הראיון שלך כמו המפשחה שלך אם אחד ההורים שלך ישב בכלא לדוגמא וגם מכל השאר המבחן לי יש ידידה שאמרה בראיון שהיא בכלל לא רוצה לשרת בצבא ובמבחנים לא הלך לה טוב בכלום והיא קיבלה מנילה אם איזה 4 אשכולות וכולם היו דברים מאוד מפגרים אני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה אבל בכל מקרה המבחנים הם החלק החשוב ביותר אבל הם לא הכל אז אל תזלזלו בהם גיוס חורף נובמבר 2003 הינה אני בא

orrki

New member
שכחתי להגיד

שגם המקצוע והמגמה שלומדים בתיכון היא משפיעה הקב"א כלומר אם למדת במגמת ערבית סביר להניח שמודעין יבקשו אותך להיות במשהו שקשור לערבית

shirakl

New member
סבלנות...../images/Emo13.gif

לוקח לצבא קצת זמן, אבל עם קצת סבלנות הזימונים למיונים שונים יגיעו
תלך רק לדברים שאתה באמת מעוניין לעשות בצבא
מה שאתה יודע מראש שאין לך עניין בו, פשוט תתעלם מהזימון (אלא אם כן כתוב בו שההתייצבות חובה כמובן
)

gloria23

New member
אם אני כבר כאן אז גם לי יש כמה שאלו

כבר קיבלתי צו גיוס, אין לי מושג מה הפרופיל או מה יצא בקב"א, ואין לי מושג בקשר למנילה(שאלון עדיפויות?) אם אני רוצה לשרת בגלגלצ איך אני עושה את זה?

למעלה