יש לי שאלה בקשר לאתר KGS

Sakura4

New member
יש לי שאלה בקשר לאתר KGS../images/Emo53.gif

אני נכנסתי לאתר KGS והגעתי לכתובות הזאת: http://kgs.kiseido.com/en_US/index.xhtml ומפה נתקעתי
אני לא יודעת איך אני יכולה לשחק, ולבדוק מה הרמה שלי ב-גו, אז בבקשה תרשמו לי הסבר מפורט
וידוע לי שצריך להוריד Java

wbadger

New member
זה לא מסובך

את יכולה לשחק מהאתר, או להוריד למחשב שלך כדי שלא תצטרכי להתחבר לאתר כל פעם. כדי לשחק מהאתר את רק צריכה ללחוץ על Play Go Now ותכנסי לחלון בו תצטרכי למלא שם משתמש (בפעם הראשונה תכנסי כאורחת - יש לך הוראות איך להכנס על המסך, בעברית) ואז תכנסי לחדרי השיחה ותשאלי שם כל מה שאת צריכה. כדי לשחק מהמחשב תלחצי בלינק הראשון תחת הכותרת KGS Links, שהוא Download the Client and SGF Editor. אם יש לך JAVA על המחשב (לדעתי רוב הסיכויים שיש) אז פשוט תלחצי על CGoban for Java Web Start for, זה יוריד לך קובץ התקנה. התכנה עצמה היא בדיוק כמו לשחק באינטרנט וגם היא בעברית. בקשר לרמה שלך, לאורחים אין רמה בKGS, אבל כשתרשמי תקבלי משתמש ברמה [?] שזה אומר שהרמה עוד לא ידועה.. כדי לקבל רמה שחקי משחקי דירוג נגד אנשים. בהצלחה

TheGo

New member
תיקון

הרמה תיהיה - וכדי שהיא תהיה רמה אחרת תיכנסי לפירטי משתמש ותלחצי על הריבוע ליד דרוג, אז יהיה לך דירוג של ? ועם תשחקי עוד מישחקי דירוג את תישתפרי ותעלי רמה

למעלה