יש לי שאלה/בעיה

visitor

New member
יש לי שאלה/בעיה

טוב . ליז לפעמים משתינה על המיטה , ואני לא יודעת למה וממה זה קורה . והיא לא משתינה על אותה המטיה כל הזמן, היא משנה מיטות. ארגז החול נקי, ומהפעם הראשונה שהיא השתינה על הרצפה שינינו את החול. אז מה זה יכול להיות? עוד שאלה /בעיה לליז יש אוכל יבש כל הזמן בצלחת אבל היא לא ניגשת אליו , ועם היא כבר ניגשת היא רק מריחה והולכת , אבל כאשר אני נותנת לא את האוכל היבש מהיד שלי , היא אוכלת את זה. למה? מקווה שתענו ביי ביי

kittydoc

New member
השתנות לא מבוקרות

תקחי אותה שיבדקו דלקת בדרכי השתן האם היא חתולה יחידה בבית

shanty.G

New member
הי ויזיטור,

אולי ארגז החול קרוב מדי לכלי האוכל והמים? ואז היא נמנעת מלאכול ליד השרותים, ולעשות צרכים ליד האוכל... זה מזון חדש? אולי הוא לא טעים לה? בכל אופן- יש וטרינרים שמתמחים בהתנהגות. אם זה לא יעבור, נסי למצוא. בהצלחה!

visitor

New member
היי

הארגז באמת קרוב לכלי אוכל והמים .... אז אני אשנה את זה.. ועם ההשתנותת אין לי מושג מה לעשות כי לנסוע לוטרינר זו ממש בעיה (ואנחנו נלך אליו בעוד שבועיים לקבל את החיסון השני) טוב תודה בכל מקרה ביי ביי

**לילך**

New member
היי ויזיטור

אני מצרפת קישור למאמר משונרא על: "בעיות בעשיית הצרכים" אם הבעיה תמשיך ולא תמצאי במאמר או בעיצות שום הסבר מתאים ,אולי כדאי לך לפנות לוטרינר שמומחה בבעיות התנהגות של חתולים. אני זוכרת שלפני כמה שנים ,מיקי נהגה לעשות פיפי בפוף ,בדיעבד כשחשבתי על זה ,הבנתי שהיא כניראה עשתה את זה ,כי הפוף היה הטריטוריה של טושי ואולי היא ניסתה לסמן ,שזה גם האיזור שלה. בכל מקרה ,תפסתי אותה "על חם" עושה פיפי על הפוף ואינסטינקטיבית תפסתי אותה וצעקתי עליה ,אני חושבת שזה לא ממש מומלץ לעשות ,אבל זה עזר והיא הפסיקה לעשות שם פיפי. כמובן שהפוף עבר ניקוי יסודי ושטיפה רצינית בתוך האמבטיה ומאז כל פעם שאני שומעת קישקוש רגליים חשוד מכיוון הפוף ,אני ישר מזנקת ובודקת אם ה"פושעת" מנסה לעשות שם שוב פיפי ,אבל לא...מאז זה עבר לה.

למעלה