יש לי שאלה אנשים..........

יש לי שאלה אנשים..........

למה אנחנו בשתחים?אני מבינה בנושא אבל זה מעצבן אותי שאנשים נהרגים בגלל שטחים........

Smarkash

New member
השאלה לא רלוונטית.

השאלה הנכונה היא: של מי הארץ הזאת? את יכולה לענות על זה? יש אנשים שזה קשה להם.

masorti

New member
אתה מכיר את נציגי הכנענים?

לי נדמה שהכנענים כקבוצה נעלמו, ואנחנו כרגע בעלי התביעה העתיקה ביותר לבעלות על א"י.

masorti

New member
אגב, תביעתנו היא בת לפחות 3212 שנה.

ולמען הסר ספק, אני לא מסתמך על שום כתבי קודש אלא על טקסט מצרי מלכותי.

צריך לפלוש גם לירדן ולסוריה

לקחת את מה ששייך לנו! הערבים האלה חושבים שבגלל שהם הרבה לא ניקח מהם את מה ששייך לנו אברהם אפילו בחר ביצחק ולא בישמאל! ואלוהים הבטיח לנו בשביל מה חתכנו את הבולבול ?!?!? בשביל לקבל רק חלק מארץ ישראל השלמה?!?!?

Smarkash

New member
אם אני לא טועה,

ויש סבירות גבוהה שאני כן, ירדן וסוריה היו חלק מארץ הקודש במלכות שלמה, ולא הובטחו לאברהם אבינו. למרות שאני בטח טועה, זה לא משנה. אם הן הובטחו, נקווה שגם זמנן יגיע

מסרב

New member
אם בדמגוגיה עסקינן...

אז תנו לי להצטרף לחגיגה... אם השטחים לא שלנו כי כבשנו אותם, אז למה אנחנו יושבים ביפו, עכו, חיפה רמלה, לוד, ת"א (שייח מוניס), צפת והרשימה עוד ארוכה... איך אנחנו יכולים להיות כאלה אכזריים?! למה להחזיר רק את יש"ע?! אם זכרוני איננו מטעה אותי, יותר מחצי מדינה היא כבושה!! למה בעצם שלא נארוז כולנו מזוודות ונחזור למקום שממנו הגענו?! הפליטים הפלשתינים לפלשתין והפליטים היהודים לארצות מוצאם ואז ייפתר הסכסוך...

Smarkash

New member
תני לי לנחש.

לפי הודעותייך הקודמות אני יכול לנחש שאיזה שמאלן יפה נפש שטף לך את המוח. ברור שחיי אדם (יהודי, לא ערבי. אם חיי ערבי היו חשובים הם לא היו מתפוצצים ועושים סקס כמו חיות) יותר חשובים מאדמה, אבל שוב - זו לא השאלה הנכונה. חשבת על זה, למשל, שפינוי אדמות (איפה שאדמים מתים) הוא לא הפתרון היחיד? חשבת אולי שיש פתרון אחר, יותר צודק, יותר יעיל שהשלכותיו לא יצרו פערים שליליים בעם, במדינה ובעקרונותיה?

השמאלנים האלה הרסו את המדינה

אין מדינה בעולם שתסכים שיעשו לה מה שהערבים האלה עושים אנחנו צריכים לא לאפשר למדיה לפעול ועל כל יהודי שנרצח שיהרגו 20 ערבים ככה תראה איך הם ישר יפסיקו עם הפיגועים אם זה ברוסיה עכשיו כבר לא היה מושג כזה פלסטין

sela v

New member
אם זה ברוסיה?

לא ראיתי שהרוסים חיסלו את המורדים בצ'צניה או אפילו שהם היו מעצמה לא הלך להם באפגניסטן.

Smarkash

New member
שמאלנים לא רואים.

אם הם היו רואים הם לא היו שמאלנים. רק שמאלני לא יכול לראות מי מרים את הרובה שהורג אותו ואת בני עמו.

למעלה