יש לי שאלה, אני סקרנית...

יש לי שאלה, אני סקרנית...

טוב, היום פעם ראשונה נכנסתי לפורום הזה... קראתי פה ושם הודעות, לא הכל..ואני עדיין מנסה להבין את הנושא העיקרי של הפורום, או יותר נכון את המשמעות שלו! אני אולי עדיין צעירה ולכן לא מבינה {18 עוש חודשיים}, אבל אני בהחלט נורא סקרנית.. אז, אתם נשמעים לי אנשים נחמדים.. מישהו יכול להסביר לי מה זה BDSM? על מה הפורום? מה הפשר כשאתם כותבים "הקהילה שלנו".. תודה מראש, ואל תצחקו עליי..אני באמת רוצה לדעת.. תודה:)

אייבורי

New member
תפקחי אוזניים ותחדדי עיניים

בקיצור תקראי בהנאה את מה שמפורסם אנסה בכל מקרה לתת לך לינקים לאתרים רלוונטים בהגיע הבייתה בהנחה שאת קוראת אנגלית שוטפת

צ'מעי מותק ../images/Emo70.gif

קודם כל, העובדה שרצות כאן דאחקות מדי פעם, לא אומרת שאנחנו צוחקים על אנשים. אני כאן כבר כמה חודשים, בהתחלה רק קראתי בלי לכתוב, ולא ראיתי שצחקו על מי שביקש לדעת. אם את סתם סקרנית, שזה בהחלט לגיטימי, עשי מה שנריסה אמרה, קראי חומר - ויש המוןןןןן מה לקרוא, או שאלי שאלות. אם את חושבת שאת שייכת לקהילה שלנו, קראי מה שכתבתי ליוניפי ותעשי בדיוק אותו דבר. (אגב, גם אם את מסתקרנת לגבי הצד השני, כלומר הצד השולט - את צריכה לעשות בדיוק אותו דבר)

אוקיי...

באמת פקחתי עיניים, וקראתי לעומק דיי הרבה.. תודה לכל הנחמדים כאן.. וואלה, זה ממש מעניין כל הקטע..נשמע כמו משחק!! תהנו לכם.. ואני אקרא לי, להנאתי..

אייבורי

New member
אז זהו שלא

כנפי הגורל זה בדיוק העיניין זה לא משחק, זו תפיסת עולם, דרך חיים, האמת אני תמיד רואה בזה פשוט מימוש עצמי, פשוט להיות עצמך ללא גבולות מדומים של מוסר תלמדי..תשכילי...בסוף הכי חושב תסתכלי פנימה לתוך עצמך ותחשבי מה באמת היית רוצה חולמת

אייב.. (נריסה תקראי גם)

כתבתי בדיוק אותה כותרת שאתה כתבת. אבל החלפתי. אתה בא לצ'אט? המדהימה תראה שאנחנו שם ובטח תבוא גם

אייב../images/Emo70.gif

בצאט הבסיסי של תפוז, בחדר שכתבתי לך במסר מחכות לך שתי חתולות נו כבר בוא

nerissa

New member
אייבורי! אני לא משתלטת עליה לבד!

תביא קרח. היא שורפת לי את המסךךךךךךךךךך

אייבורי

New member
לא מצליח להתחבר ../images/Emo10.gif(

כנראה שחסום לי האופציה להתחבר מהעבודה לחדרי הצאט שאגיע הבייתה אם תהיו פה אנסה

nerissa

New member
יש לך ביטוח חיים??????????????

או לפחות ביטוח סיעוד? תבוא יותר מאוחר תמצא שתי חרמניות מוטרפות! ראה הוזהרת :)

וכדאי שתתחיל

לנוע לכיוון הבית

אייב - מועד ב' ../images/Emo22.gif

תניע מהעבודה (מי עובד בשעות כאלה???) אנחנו נפגשות שוב בערך ברבע לעשר. אם אתה לא בא, אנחנו מתחילות (ומי שמתחיל גם ... ) תהיה שם. <פומלית מחלקת הוראות לדום, ויודעת שנכנסת לצרות>

אייבורי

New member
פומלית

אני אהיה שזה יהיה נוח...ולחלק לי הוראות זה חביב ומשעשע שנית, אמרתי לך כבר, ס ב ל נ ו ת מתינות היא מתנה שאני נותן לך שלך אייבורי

אייב... ../images/Emo140.gif

סליחה ם אני קצת מתלהבת לפעמים. אני יודעת שלפעמים אנ מתנהגת כמו ילדה שרוצה ארטיק כאן ועכשיו אבל זה רק בגלל שאני נורא שמחה שמצאתי פה אנשים מקסימים.. מבטיחה להשתדל קצת יותר בסדר? וגם מבטיחה שאני לא תמיד קופצנית כזו.
ואני אמתין בסבלנות, כשתרצה לפגוש אותי בצאט - רק תגיד מתי. סגרנו?

nerissa

New member
איזה חילופי דברים מרטיבים..

אדון אייבורי - אהמממ.. זה היה חביב
חמדתי - אני מתה עליך ככה נכנעת ומתנצלת.. נריסה-מתיישבת-ביציע-עם-פופקורן-וצופה-בסשן-הפורומי

למעלה