יש לי שאלה אל הפורום :

• פותח הנושא SnaX
  • פורסם בתאריך

SnaX

New member
יש לי שאלה אל הפורום :

ראיתי באתר שיש מכשירים ליצירת חלומות צלולים. אני רוצה לקנות מכשיר כזה! אתם יכולים לתת לי חומר על המכשירים האלה כמו מכירים אתרים שלהם איפה אפשר לקנות בארץ או להזמין? תודה מראש!!!

Chaka M

New member
בקשר למידע על המכשיר

מידע אפשר למצוא... גם איך הוא עובד, אבל אם אתה רוצה אותו אתה צריך להזמין מחו"ל...

SnaX

New member
כן... אבל מה שיש שם נראה לי מסובך

אין לי מושג מה זה שם.

LucidGuess

New member
המכשיר מאד יקר

יש שני מכשירים עיקריים לחלומות צלולים ואתה יכול להזמין אותם עם כרטיס אשראי דרך האינטרנט מהאתר של המכון לחקר חלומות צלולים, אבל הם מאד יקרים ועולים קרוב לשש מאות שקל אם אני זוכר טוב, אולי יותר, אבל הם ממש מעבדת שינה אישית, והם אוספים מידע על כמה חלומות היו לך בלילה, כמה זמן נמשך כל חלום ומאיזו שעה בדיוק, מתי המכשיר נתן לך רמזים... ועוד המון אופציות... אבל לדעתי המכשיר מיותר ועדיף להתאמן על השיטות הרגילות שאיתן תוכל לחלום לא פחות חלומות צלולים מאשר עם המכשירים. אני מבין רק טיפה באלקטרוניקה, אבל מהשירטוט שראיתי של המכשיר להרכבה עצמית זה לא נראה לי משהו מסובך כל כך, אולי בכל זאת תיבדוק את האפשרות ליבנות לבד מכשיר כזה לפי ההוראות בקובץ, יש שם רכיבים אלקטרוניים מאד בסיסיים כמו כמה נגדים וג´וק וחצי. Lucid

Chaka M

New member
לא יודע...

תראה, זה לא בנוי כ"כ פשוט.. זה מתמקד על העיניים שלך, ולפי המהירות שהם זזים הוא מסיק באיזה מצב אתה של החלום (REM או מה שלא יהיה)... לא חושב שזה כ"כ פשוט לבנות.. הוא משדר אורות אם העיניים שלך זזות בקצב שמתאים למתי שאתה חולם חלומות ארוכים.

SnaX

New member
פששש..... אני מת לקנות כזה!

אני עוד לא חיצללתי אף פעם !

LucidGuess

New member
רגע לפני שאתה מבזבז כזה סכום של כסף

תקשיב, אל תתלהב יותר מדיי מהמכשיר הזה, המכשיר לחלומות צלולים הוא לא קסם, וגם איתו אתה צריך עדיין לכתוב יומן חלומות ( מה שאני אישית לא עושה... ) ולהתאמן הרבה על בדיקות מציאות, כי את האורות המהבהבים של המכשיר אתה תראה בחלום שלך בתור משהו נוצץ או זוהר, לדוגמה תראה פתאום אש בוערת, או כוכב מנצנץ, או יהלום בוהק, אבל אם לא תיזכור לעשות מיד בדיקת מציאות אתה פשוט לא תבין את הרמז והחלום לא יהפוך לחלום צלול, אותו הדבר עם הציפצופים שהמכשיר משמיע, הם ישתלבו לך בחלום, ואם לא תיזכור לעשות בדיקות מציאות אתה לא תתיחס לציפצופים של המכשיר ותחשוב שזה סתם ציפצופים מהרדיו או הטלוויזיה. ולפני שאתה הולך להוציא מההורים שלך סכום כסף גדול כזה לקניית המכשיר, אני מציע לך לנסות את התוכנות לחלומות צלולים שאתה יכול להוריד מהרבה אתרים באינטרנט לחלומות צלולים, גם באתרים העיבריים שבקישורים למעלה יש כמה תוכנות, אתה יכול לכוון אותן שהחל מ 5:00 בבוקר יתחילו להשמיע לך רמזים כל כמה דקות, וזה בדיוק כמו שהמכשיר עושה, ואל תידאג בקשר לזיהוי אם אתה חולם או לא, כי בשעות הבוקר המוקדמות כמעט כל הזמן מוקדש לחלומות, ככה שכמעט כל הרמזים של התוכנה יצאו לך בדיוק כשאתה חולם. שמעתי שהרבה אנשים מצליחים לחלום יותר חלומות צלולים בעזרת השיטות הרגילות מאשר עם המכשירים לחלומות צלולים. Lucid

דנה^^

New member
רוצים לשמוע משו מוזר?

(טוב לא בדיוק מוזר, אבל..) לוסיד, הרגע כשדיברת על משהו זוהר פתאום חיברתי את זה לחלום המאוד ארוך שאני זוכרת מהיום.. היו בו מלא דברים מחוברים ולא הכי קשורים, אבל היה קטע עם מפה שכשהסתכלתי עליה בדרך מסויימת לכמה זמן, ראיתי מפתח ואחרי קצת זמן הוא התחיל לזהור...

LucidGuess

New member
כו! בטח רוצה לשמוע!! ../images/Emo13.gif

היי דנה כמה זמן לא דיברנו!
הסיבה שהמפתח התחיל ליזהור יכולה להיות פשוטה מאד - קרן שמש ישירה שחדרה לחדרך וניכנסה לתוך עינייך, בטח ישנת היום עד מאוחר והשמש כבר עלתה, וכשאת חולמת העיניים שלך לא לגמרי סגורות והן רועדות כך שקרן אור יכולה בקלות להיכנס דרך החלון או התריס ישר לתוך עיניך ויכולה ליגרום להשפעה כזאת, בדיוק כמו שהמכשיר עושה, לי לדוגמה היו כמה חלומות שהיו בהם דברים זוהרים וכשהתעוררתי מהם ראיתי שבדיוק באותה זווית שבחלום היה הדבר הזוהר היתה שמש מסנוורת של בוקר שניכנסה דרך חריץ בתריס. זה לדעתי הסבר מאד הגיוני למה שקרה גם אצלך
Lucid

דנה^^

New member
אבל.. אבל..!!

האם השמש זורחת פעמיים? הקטע הזה בחלום קרה פעמיים! (כן.. באמת לא דיברנו הרבה זמן :))) היתה פעם אחת שאותו סוכן (אל תשאלו... אמרתי שהיו מעורבים בחלום דברים מוזרים!) הראה לי את המפה, כשהסתכלתי בה היא נראתה רגילה לגמרי, למרות שידעתי שצריך להיות בה איזה משהו, כמו שבבית היה (טוב אני לא נכנסת לפרטים זה בטח משמעמם..) ואז כשהוא אמר לי להסתכל מזוית מסויימת אז אחרי כמה זמן ראיתי את המפתח ואז הוא התחיל לזהור. הפעם השנייה היתה כשחזרתי לשם עם כמה אנשים ושוב ביקשתי להסתכל במפה, ובהתחלה לא ראיתי את המפתח, ואז כשהתסכלתי כמו שהוא אמר לי שוב ראיתי אותו ואחרי קצת זמן הוא שוב התחיל לזהור! אז מה אתה אומר על זה..?

LucidGuess

New member
דנה לא לישכוח

דנה אל תישכחי שהזמן בחלום ובמציאות יכול להיות מאד שונה וחצי שעה בחלום יכולה להיות רק 3 דקות במציאות... יכול להיות שבגלל שזזת במיטה תוך כדי שינה, או השמש עלתה קצת למעלה וניכנסה דרך חריץ אחר בתריס, אז ראית את הניצנוץ שלה פעמיים משתי זויות שונות... ואולי סתם ראיתי מפתח זוהר שלא קשור לאור השמש, למרות שעדיין זה נראה לי הפיתרון הכי הגיוני למה שקרה לך.
דנה הכל טוב? Lucid

דנה^^

New member
כן, כנראה שכן

למרות שהתריס היה מוגף :) אבל לא משנה.. יש ממילא מלא אפשרויות כן- הכל טוב, יש סיבה מיוחדת שאתה שואל? מה איתך?

למעלה