יש לי שאלה אליכן

שלומיצה

New member
יש לי שאלה אליכן

בנות יקרות, אתן מכירות אותי בשם אחר, אבל יש משהו שמעניין אותי מבחינה סטטיסטית ולא מבחינה אישית: כמה פעמים בשבוע אתן ובן זוגכם מקיימים יחסי מין? אני אשמח לתשובות גם בעילום שם, אם אתן לא רוצות לחשוף את הנתון הזה. אנחנו "עושים את זה" בין פעם לפעמיים בשבוע...וזה נראה לי (בעצם לו...) מעט ולכן זה מעניין אותי.

רחלילי

New member
ומה וורדה היתה אומרת?

שהסטטיסטיקה שלך תקינה לבני 30+ אם אתם צעירים יותר -

בקילי

New member
יש ויש

לפעמים זה כמעט כל יום, 4-5 פעמים ולפעמים גם פעם ב 10 ימים עד שבועיים בד"כ הבעל רוצה יותר ואני עייפה/כואב הראש וכו´ אם כי לפעמים גם אני רוצה

אצלנו

זה מאד משתנה וסטטיסטית זה פעמיים בשבוע, הכל תלוי בשעות העבודה של הבעל אם הוא מגיע מאוחר ושפוך מהעבודה, אז כמובן אין עם מי לדבר. אבל... בד"כ החגיגות הן בסוף השבוע כשיש זמן ושקט נפשי.

אצלינו....אני מציקה לו כל הזמן!!!!

טוב אל תבהלו ממני בנות יקרות, אבל אין לי מושג מה הבעיה שלי אני כל כל כל הזמן רוצה!
נכון שיש תקופות ששבוע לא בא לי, אבל זה לא משהו שכיח. בד"כ אנחנו עושים את זה כ-4 פעמים במהלך השבוע שזה אומר: אני מתעוררת בבאמצע הלילה ומתחילה ל"נצל" את בעלי, ובסופי שבוע אלו הם הימים היותר פוריים שלנו שיש לנו יותר זמן להשקיע בזה ובנו.

גם אני כותבת באנונימיות....

אנחנו שוכבים גם פעם פעמיים בשבוע. לפעמים קצת יותר (ממש לא תמיד) בעיקר בסופי שבוע כשיש לנו באמת זמן אחד לשני! וזמן איכות פשוט בשאר השבוע עובדים רצים לומדים למי יש זמן נכנסים למיטה לא תמיד באותה השעה וגם ככה עייפים מאד לא נראה לי שאתם חריגים.

נופר30

New member
תלוי ביום ובשבוע

לפעמים כל יום לפעמים פעם בשבוע ולפעמים פעם ביותר משבוע ולפעמים בבוקר הכל משתנה ולא לשכוח שככל שגדלים ( הריון לדוגמא ) זה קשה יותר ופתאום מתעייפים באמצע שלא לדבר על ההתחלה שבכלל אין חשק

be iloom shem

New member
אצלנו זה לא קבוע

לפעמים 4 פעמים בשבוע ולפעמים פחות. תלוי במצב רוח ובמצב העייפות...

למעלה