יש לי שאלה אליכם...

israeli saiko

New member
...

1 - שניהם חתומים באותו לייבל (Twisted Records). 2 - Ott השתתף בהכנת האלבום השלישי של שפונגל. הוא ניגן על כלי הקשה אם אני לא טועה. ועוד עזר בהפקה (engineering). יום טוב!!

OTT

הקשר הוא כמו שנאמר שהם חתומים באותו לייבל בשני האלבומים הראשונים הוא היה העורך והמאסף של הטראקים באלבום השלישי הוא גם היה הטכנאי נוסך לכך הוא גם ערך מחדש טראקים של סיימון פוספוורד(מחצית שפונגל) ועשה להם גירסאות דאב OTT הוא מאנגליה ויש לו ניסיון רציני עם אןמנים לאו דווקא מסצינת הטראנס הוא עבד עם דה אורב,שייניד אוקונור,בריאן אינו(ממציאי האמביאנט עוד בשנות השיבעים ומפיק של יו2 בעבר...),

בן ספר

New member
ומאיפה אני יכול להנות מהמוסיקה

שלו ? כפי שאמרת שהוא מתעסק עוד משנות ה 70 אני רוצה לשמוע עוד כמה מהיצירות שלו האומנותיות הנהדרות שלו... פשוט הייתי בטאור רקורדס ואין להם אלבומים שלו...לא מכירים אותו ביכלל ! שמעתי עליו הרבה והאמרו לי באמת שיש בינו לבין SHPONGLE קשר גדול.. אז מה יש לו רק אלבום אחד ?

תנסה את הדברים הבאים

Hallucinogen in dub-פרוויקט העריכה מחדש שעשה לסיימון Ott - Blumenkraft-האלבום שלו בטויסטד רקורדס,השאר ברשימה זה סינגלים Ott - Escape From Tulse Hell Ott - Joyful wonder Ott - Ott Meets Billy The Kid Ott - Smoked glass and chrome Ott - Scilly Automatic Shpongle - Around The World In A Tea Daze (Ott Remix) Killing Joke - Democracy (ott Remix James - Destiny Calling Hallucinogen-Beautiful People (Otts Mix) Ott Mix)Killing Joke -Savage Freedom Gargoyles -Spacebaby-פרוייקט שלו עם סיימון ומישל אדמסון Gargoyles-Evil Do'ers Umberloid -Neon Tetra ותנסה גם דברים שלו מתקופת הגואה תחת השם ECO ECO-Crowd Nine ECO-Toxic Recall ECO-U.F.Olk ECO-Delhi Dancer איך תשיג ואיפה זה כבר נתון בידך.... תהנה אחי

blue pill

New member
אגב, מישהו שמע את האלבום החדש שלהם?

מעניין אותי לדעת איך הוא.....

blue pill

New member
תודה על הקישור!

נשמע טוב, רק שאני מרגיש שהם התחילו לשנות סגנון.... יש שם 3 טראקים חדשים ושניים מהם שונים מהסגנון הישן שלהם שאני ממש אוהב.....

נצל"ש Entheogenic

Entheogenic-Impossible Landscape חחחחחחחח חולה על הסאונדים הללו בפייזר ........

blue pill

New member
*invisible landscapes

ואין לי מושג מה זה פייזר, כמו שאר הדברים שאתה אומר בד"כ.....

blue pill

New member
מהההה???

איך לא שמעתי על הטראק הזה?? טוב, יש לי פערים להשלים.....

אוסף מומלץ אחי

פלייליסט: 01 Jadis - Passage Du Lalung La 02 Entheogenic - Impossible Landscape 03 Solar Fields - Electric Fluid (Early Mix) 04 Asura - Lost Eden 05 Talamasca - Brain Activity 06 Toires - Ma Wa'l Hob 07 Aes Dana - Suspended Grounds 08 Tiya - Taxi Drive 09 Nomad - Zamba 10 Javier De Galloy - Dream Vain כל טראק פשוט טוב

blue pill

New member
צריך לבדוק....

הטראקים שאני מכיר ממה שכתבת באמת טובים..... תודה על ההמלצה!

blue pill

New member
בטאוור רקורדס בחיפה יש....

לפני איזה כמה חודשים נכנסתי לשם וראיתי את בלומנקראפט.... תבדוק שוב, אם יש בסניף אחד, אז כנראה יש בעוד סניפים.....

למעלה