יש לי שאלה אליכם...

ניצן,

רוצה תשובות גם אם אני כבר לא פעילה? כי הפסקתי השנה אחרי 9 שנים של פעילות בתנועה.

אוקיי...אז ככה -

מכיתה ג' עד כיתה ח' הייתי חניכה בתנועה. בחופש הגדול בין ח' ל-ט' יצאתי לקורס מד"צים, וחופש גדול שנה אחרי - לקורס מד"מים. הייתי מדריכה מכיתה ט' עד כיתה י"א. השנה הפסקתי להיות פעילה ומדריכה מטעמי חוסר בזמן. התנועה שלי הייתה "הנוער הציוני בישראל", תנועה שפשטה את הרגל שנה שעברה, והיא כבר לא קיימת
. תנועה קטנטונת אך משובחת ביותר! ואני לא רוצה לעשות שנת שירות.

painapple

New member
לא אחד גדול.

הייתי בצופים בכיתה ה-ו וחלק נורא קטן מ-ז ועזבתי בתחילת ז. האנשים הפסיקו להיות נחמדים.

Sister of Night

New member
אני מסכימה עם ענבר...

למרות שלא נראה לי שהייתי באחת הקבוצות שלך אי פעם.... בכיתה ה' בכ"ס היה אחלה, זאת הייתה השנה הראשונה של השבט והיו אנשים טובים וכיף.... אבל כשעברתי לחור זה גם היה שבט חדש....אבל חסר תקציב וידע.....והשכבה הידועה לשמצה שלנו הייתה מלאה באנשים לא חביבים במיוחד כבר בכיתה ו.... אז נכנעתי בסוף כיתה ז...ואין אצלנו אלטרנטיבה כ"כ (חוץ מבני עקיבא אולי...)

Superchen

New member
למרות שאת יודעת את התשובות..

בני המושבים, חניכה מכיתה ג' עד ח', מדריכה בט', י', פעילה בי"א, שוב מדריכה בי"ב. כפי שאת יודעת (...) אני והמדריך שאיתי זה בערך השני מדריכים הכי עצלנים ומחפפים בעולם, אז זה לא משתלט לי יותר מדי על היום... איכשהו ייאמר לזכותנו שיוצאות פעולות טובות..
אני לא יודעת איך זה לחיות בלי תנועת נוער כי מאז ומתמיד, כבר מכיתה ג', כולנו היינו חלק מהתנועה וזה ממשיך עד עכשיו. אני בעד.. זה מעסיק, זה מלמד, זה כיף וזה תורם מאוד... שנת שירות? לא בשבילי..

למעלה