יש לי שאלה אליכם...

fresh mishmesh

New member
יש לי שאלה אליכם...

אתם חברים בתנועת נוער
אם כן, באיזו? כמה אתם פעילים בה
כמה היא משפיעה על סדר היום שלכם
אתם בכלל בעד תנועות נוער
ועוד משהו קטנטן ואחרון- אתם רוצים לעשות שנת שירות במסגרת התנועה שלכם (אם יש ש"ש)

cory183

New member
מה נסגר עם העבודות גמר האלה.??

אני מרגישה כמו עכבר מעבדה

כן

בערך....אני פעילה בנוער מרצ הצטרפתי לפני חצי שנה זה די משפיע על סדר היום שלי כי אני היו"ר סניף בנתניה...אבל בזמן האחרון התרשלתי מתפקידי...מרביצה לעצמי! אני בהחלט בעד תנועות נוער...גם לא פוליטיותP: אני חושבת שזו דרך טובה ללמוד להתחבר לאנשים, וסד"כ ממש כיף...ואפשר ללמוד כישורי הדרכה שזה חשוב ביותר. ו....לא...לא רוצה להיות ש"ש כנראה....כי אני אישית לא בנויה לזה

כן

בני-עקיבא. דוסית אה? סתם... התחלתי את הפעילות בתנועה בכיתה ד'. הדרכתי בכיתה י שזה הגיל שנהפכים מדריכים... ועכשיו השכבת גיל שלי השם שלה זה"קוממיות", כבר עוזבים את ההדרכה. לגבי שנת שירות מטעם התנועה, יש אצלנו אפשרות לעשות של"ף שזה שמיניות לעיירות פיתוח. הולכים לעשות את השמינית בעיירת פיתוח כל שהיא גרים בדירה יחד עם החברה האחרים ולומדים שם בתיכונים המקומיים. אני בעקרון התקבלתי לתוכנית הייתי אמורה לעשות של"ף בנתיבות אבל בסוף.. לצערי העסק בוטל... בכל מקרה, שנה הבאה פניי מועדות או לשירות לאומי. או לצבא. או שילוב של שניהם... אבל מה שכן, שנתיים מינמום של התנדבות באיזשהי מסגרת שהכי מתאימה לי. אני מאוד מאוד בעד תנועות נוער, התנועה הפכה אותי למה שאני היום... וזהו!

Dafi the Mighty

New member
לא

הייתי לפני כמה שנים ולא אהבתי את זה. לא יודעת למה, פשוט לא אהבתי את זה. לא אהבתי להיות גם חניכה, אז באמת שאין לי מושג למה הלכתי להיות מדריכה. בסוף לא הייתי מדריכה, אלא פעילה. אין לי בעיה עם תנועות נוער, אצלנו במושב עושים דברים נורא יפים וממש משקיעים, אבל אני לא מתחברת לזה- ובשנת שירות אני לא מתעניינת.

הייתי עכשיו פחות..

הדרכתי שנתיים ב- "בני המושבים".. יצאתי ל- "מדצים" ו"מדמים" והשנה לא רציתי להמשיך.. אבל בכל זאת נשארתי כפעילה.. למקרה הצורך.. - אני רוצה להדחף לטיולים! חיחיחיחי =) וכן שנתיים קודמות זה מאוד השפיע לי על סדר היום.. הכנת פעולה, ישיבה כל שבוע, פעולה שבועית, הנחיה.. וכו... ולא אני לא רוצה לצאת לשנת שירות

fresh mishmesh

New member
אם היית בבני המושבים

ואת רוצה להידחף לטיולים, איך לא ראיתי אותך בחנוכה
ותביאי את עצמך למתעניינים בסוף ינואר
אני מסוקרנת לדעת מי את... איפה את גרה? וואי, אני רואה שיש מלא מושבניקים בפורום... מצחיק...

fresh mishmesh

New member
תמסרי לו ד"ש ממני אם אתם מתראים

מחר או משהו... הוא יופתע... ניצן מבאר טוביה, הוא אמור להכיר

Ed Hunter

New member
אכנית אני בנוע"ל

אבל איבדתי כל עינין בזה.. התאכזבתי קשות! אמממ לא... אני לא מתכנן שנת שירות... אני מת להתגייס!!!!

למעלה