יש לי שאלה אליכם.....

magic goldfish

New member
יש לי שאלה אליכם.....

ואני כולי תקווה שתועילו בטובכם לענות לי: אם יש דבר אחד שאומנות הלחימה שבו אתם עוסקים לימדה אותם משהו, מה זה היה? ואני לא מתכוון לתשובה כמו "לתת בעיטה ישרה", אלא במובן היותר עמוק. לדוגמא, אחד הדברים ששיטת הלחימה שאני עוסק בה לימדה אותי, זה איך לא להילחם. משמע, איך להביא עצמי לידי מצב בו אני תמיד אשלוט בקרב, שאליו תמיד נכנסתי מכורח ההכרח, וידי תמיד תהא על העליונה. משמע, אין זה לחימה כי אם סיטואציה בה אני הוא השולט. כולי תקווה שהבנתי את המסר שלי טוב, ואם לא- אנא הבהירו לי זאת. ותודה שצילצלתם בזק

arcidea

New member
כמעט לא נעים לי לענות

כי אני לא מתאמנת כבר הרבה זמן, כלומר- זה לא בדיוק אומנות לחימה מה שאני שאני מתעסקת בו, אבל זה כולל, אז אני ארשה לעצמי- איזון מתלמדת בפועל

kung fu

New member
טוב, אני לומדת מעבר לאומנות לחימה

אבל אני אענה על שאלתך: שלווה ביטחון עצמי ריפוי עצמי אמון עצמי הרמוניה עם עצמי והיקום (אם אני בהרמוניה, אני לא אכנס לקרב, ואני גם אזהה מצבים בעייתים וכו')

במלה אחת ויחידה

הכל! נכון שזה נשמע קצת מתחכם (למי שלא מבין ולא יודע), אבל ברגע שאומנות לחימה הופכת להיות דרך חיים, בכל עשייה יום יומית שדברים מתבטאים (גם אם לא תמיד מודעים לזה). החל בגופני, המשך בנפשי/מנטלי וכלה ביחס והתייחסות לסביבה.

magic goldfish

New member
כן, זה נכון....

כוסיות באמת נמשכות לבנאדם שיכול לרכז את כוח הצ'י שלו ב....טוב, אתם כבר יודעים למה אני מתכוון.

למעלה