יש לי שאלה אליך (nepthys)

יש לי שאלה אליך (nepthys)

למה את מפחדת מימני? השאלה הזאת בטח מכניסה אותך להלם וישר תתקפי עכשיו (כרגיל) כידי ל``הגן`` על עצמיך אם תשמי לב מאז שניכנסתי לפה את כל הזמן מעירה לי הערות ויושבת לי על הוורידים ומנסה לשכנע אנשים על מה שאני מאמינה ומה שאני עוסקת תקשיבי לי תסתכלי על עצמיך קצת אני יודעת שזה קשה לך כי את יותר מידי אינטרסנטית שאיכפת לך רק מעצמיך שעדין לא ממש הבנתי מה ``חכמה`` כמוך עושה בפורום הזה.... לא הייתי פה משהו כמו 4 ימים או משהו כזה ואת עדין לא הפסקת לסתום את הפה שלך את ממש סבתא זקנה שיושבת ומחפשת על מי לרכל קראתי כל מה שכתבו כולם וראיתי שאת לא הפסקת לדבר רק על מה שאני עושה ואיך אני עושה ואיפה אני עושה ומתי אני עושה את מוכנה בבקשה לרדת לי מהוורידים ...? כי תאמיני לי נימאס לי מימך ואם אני יתחיל לדבר פה עליך אני לא יפסיק ויהיה בינינו כאסח... אני ס``כ ניכנסת לפורום להביע את הדעות שלי לקבל דעות שנגדי ולדון על זה וזהו לא בישביל להריב אבל את לא מפסיקה אני מבינה את המצב הנפשי שלך אבל זה לא אשמתי כל מה שקורה לך.... שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
אבל..על מה את מדברת?

ומה קשור אינטרסנטית? אם יש לך משהו חשוב להגיד, תגידי אותו בצורה מסודרת, כדי שאני אוכל לבנות אלייך תשובה מסודרת.. חוצמזה, את התנפלת אלי איך שהגעתי לכאן, וכנראה יש לי טינה אלייך או משהו, כי את פשוט לא מפסיקה לדבר על דברים שאת ממש לא מבינה בהם רק בשביל להרשים,וזה הדבר שאני הכי שונאת באנשים.. יותר מזה אין לי מה להגיד לך.. ובקשר למאגיה האדומה - נמאס לי פשוט שאת באה לכאן עם איזה משהו חדש וטוענת שאת הנביא האמיתי שלו או איזו שטות אחרת, ומנסה לגורם לכולם ללכת שולל אחריו...

בחיים לא אמרתי שאני נביא אמרתי לכם

להתעניין יותר ולנסות להבין יותר ובהתחלה יקרתי אני דיברתי אם כרמית ואז את קפצת איזה רושם את מינסה לעשות על כולם ומה יוצא לך מיזה מזה ההתנהגות הגועלית הזאת את ממש מתנהגת כמו ילדה בת 3 שעוד לא יודעת מזה חיים ומזה מריבות פשוט בואי ניסגור את הקטע ששנינו נפסיק לריב (את לא חייבת אם את לא רוצה) ושאף אחת לא תעיר לשניה... ואם יש לאחרים תענות שהם יעירו ואם את לא עייפה תיקראי הכל מהתחלה מהיום הראשון שהיית פה יש לך את כל הלילה ותיראי כמה שאני צודקת בזה ואני לא מנסה להרשים אף אחד אני לא ממש זקוקה לצומת לב כמו שאת דורשת אפילו סבתא של סבתא שלי לא דרשה כזאת צומת לב....

nepthys

New member
כרמית נכנסה לפורום יום אחרי

ואת התנפלת עליה כאילו שהיא אני, היה בלגן שלם ואין לי כוח להיכנס לזה שוב... אני לא מנסה להיות מגעילה, אני פשוט כנה, ואומרת לאנשים את מה שאני חושבת עליהם... אני לא נטפלת אלייך סתם על שטויות אלא על הדבר שאמרת שהכי עיצבן אותי - עניין המאגיה האדומה...

אני וכרמית התחלנו לדבר ואז את

נידחפת כי חשבת שאת יותר חכמה מכולם ושאת זאת שמבינה הכל פשוט מלאכית הצדיקה שלא עושה כלום נכון?

nepthys

New member
כרמית נכנסה בדיוק יום אחרי.

תשאלי את מורנינג סטאר כשהוא יחזור, הוא עצמו אמר לך שאת תוקפת את האדם הלא נכון..

למעלה