יש לי שאלה אופטימית

יש לי שאלה אופטימית

מה הייתם עושים למען בן זוגכם אילו זכיתם בלוטו/טוטו במליון שקל!!!!!!!!!!!!

מיליון שקל זה לא בשמיים...

350,000 כיסוי משכנתא. 100,000 מטוס לבעל. 200,000 עסק בשבילי. 50,000 טיול משפחתי. השאר לחיסכון לילדים ולנו...

orit281

New member
../images/Emo66.gif חוץ מהמטוס לבעל

אצלו זה בטח יהיה אוטו, או קבוצת כדורגל חחחחחחחחחח

לא בשמיים כיסית

את המנכנתא קניתי לאיש מטוס טיילת עם הילדים והם הכי מאושרים חיסכון בשבילם הם ינשקו אותך כל רגע כשיגדלו ויצטרכו את הכסף כמו שאנחנו צריכים היום ולחלק מאיתנו לא חסכו כלום....

saritoosh22

New member
את באמת אופטימית.

100,000 ש"ח למטוס? בטוחה שלא דיברת על אוטו? אחרי האחזקת מטוס לבעלך, כבר לא יישאר חיסכון לילדים, לכי על ג'יפ יותר זול.

להלן פירוט המיליון שלי

300.000 - כיסוי משכנתא 100.000 - ג'יפ חדש לליאורי שלי 50.000 - משפצת את כל מה שלא הספקתי בבית (רהיטים יותר יפים) 50.000 - טיול משפחתי באוסטרליה 10.000 - לייזר בעיניים 20.000 - הגדלת חזה 20.000 - עיצוב מותניים 50.000 - מתיחת פנים 10.000 - שאיבת שומן השאר..... הולכת לבזבז עם המאהב בלי שבעלי ידע באדי

אז לי עוד חודש יש את מס' 3 שלך

משתחררת לי קרן השתלמות ואני הולכת לצבוע את כל הבית במקום בלבן עם הליכלוכים שיש היום בצבעים שונים וחיים. וסלון חדש, שטיח חדש, וילונות לסלון ולחדר הילדים. איך שאני מחכה ללכת ולבחור כבר סלון חדש. נ.ב. אני לא מוציאה על המאהב, שהוא יוציא עלי

g u r a

New member
ומה עם משהוא

בשבילך? בשבילו? איזו נסיעה קצרה? קפריסין, טורקיה, רודוס??? למה להוציא רק על הקירות,והבית. נשמע ש"את" כל כך זקוקה לרענון. לצבוע קירות זו לא הוצאה כל כך כבדה. אני צובעת בכל שנה בפסח. 3000 שקל בהגזמה!

g u r a

New member
אפשר...

..... קונה קוטג-עם יחידה נפרדת לאמא. ....... גיפ לבעל. ....... טיול לאן שרוצה. ....... טיול משפחתי+ביקור חברה בארה"ב ....... שאיבת שומן מהבטן( שלי) ועם מה שנשאר..ריהוט חדש לבית, ומשתוללת עם העיצוב. אין לי מושג כמה כל דבר עולה, חוץ מהבית..ושאיבת שומן!!!

g u r a

New member
אם ישאר לי

כסף לאחר קנית הבית+ השיפוץ זה בדיוק מה שאעשה האיש שלי מעודד אותי לעשות (ולא- אני לא נראית נורא יש לי מבנה דפוק ומכוער ואחרי 3 לידות...) והוא אוהב אותי כפי שאני. אבל- הוא טיפוס מפרגן, רוצה- תעשי. אני איתך!

האמת

שאני לא ממש צריכה ובעלי אוהב אותי כמו שאני ויותר מזה הוא אהב שהייתי יותר מלאה עכשיו ירדתי 4 ק"ג והוא טוען שהידיים שלו נשארות ריקות אין לו מה לתפוס חחחחחחחחחחח

lulit

New member
דבר ראשון - הייתי קונה בית

מאלה שאני אוהבת. "בית סוכנות" נדמה לי שמכנים אותם. בית צמוד קרקע של פעם. הייתי משאירה את הקירות החיצוניים ומשפצת הכל בפנים. את השטח מסביב הייתי הופכת לגינה מדהימה עם מליון קקטוסים, תבלינים ועץ תפוזים. אם נשאר מזה משהו - פינוק לאיש. הוא מפנטז כבר הרבה זמן על מערכת קולנוע ביתית "אמיתית" כזו שעולה מלאאאאאאא כסף. אם גם אז נשאר מספיק - מחליפה את האוטו שלי.

אם כך, היית אוהבת לגור ברחוב שלי

מקום כפרי עם הרבה עצים ענקיים. בתים קטנים בסגנון שהזכרת כשכל בית על שטח גדול מאוד. וגם אלו שבנו מחדש (כמונו) בנו בסגנון שמתאים לרחוב ולסביבה ולא גדול ומנקר עיניים. ויש לנו עצי פרי ותבלינים כמובן.

lulit

New member
../images/Emo99.gif

אנחנו מחפשים עכשיו דירה. היום בבוקר עשינו סיבוב בכל מיני מקומות ומצאנו שכונה כזו בדיוק. היו לי ממש דמעות בעיניים. זה פשוט מדהים. השקט, איכות החיים. ילדים יכולים ממש לרוץ שם בלי דאגות. את יודעת אם מישהו בסביבה אצלכם מחפש להשכיר את הבית?

למעלה