את המנכנתא קניתי לאיש מטוס טיילת עם הילדים והם הכי מאושרים חיסכון בשבילם הם ינשקו אותך כל רגע כשיגדלו ויצטרכו את הכסף כמו שאנחנו צריכים היום ולחלק מאיתנו לא חסכו כלום....
300.000 - כיסוי משכנתא 100.000 - ג'יפ חדש לליאורי שלי 50.000 - משפצת את כל מה שלא הספקתי בבית (רהיטים יותר יפים) 50.000 - טיול משפחתי באוסטרליה 10.000 - לייזר בעיניים 20.000 - הגדלת חזה 20.000 - עיצוב מותניים 50.000 - מתיחת פנים 10.000 - שאיבת שומן השאר..... הולכת לבזבז עם המאהב בלי שבעלי ידע באדי
משתחררת לי קרן השתלמות ואני הולכת לצבוע את כל הבית במקום בלבן עם הליכלוכים שיש היום בצבעים שונים וחיים. וסלון חדש, שטיח חדש, וילונות לסלון ולחדר הילדים. איך שאני מחכה ללכת ולבחור כבר סלון חדש. נ.ב. אני לא מוציאה על המאהב, שהוא יוציא עלי
בשבילך? בשבילו? איזו נסיעה קצרה? קפריסין, טורקיה, רודוס??? למה להוציא רק על הקירות,והבית. נשמע ש"את" כל כך זקוקה לרענון. לצבוע קירות זו לא הוצאה כל כך כבדה. אני צובעת בכל שנה בפסח. 3000 שקל בהגזמה!
..... קונה קוטג-עם יחידה נפרדת לאמא. ....... גיפ לבעל. ....... טיול לאן שרוצה. ....... טיול משפחתי+ביקור חברה בארה"ב ....... שאיבת שומן מהבטן( שלי) ועם מה שנשאר..ריהוט חדש לבית, ומשתוללת עם העיצוב. אין לי מושג כמה כל דבר עולה, חוץ מהבית..ושאיבת שומן!!!
כסף לאחר קנית הבית+ השיפוץ זה בדיוק מה שאעשה האיש שלי מעודד אותי לעשות (ולא- אני לא נראית נורא יש לי מבנה דפוק ומכוער ואחרי 3 לידות...) והוא אוהב אותי כפי שאני. אבל- הוא טיפוס מפרגן, רוצה- תעשי. אני איתך!
שאני לא ממש צריכה ובעלי אוהב אותי כמו שאני ויותר מזה הוא אהב שהייתי יותר מלאה עכשיו ירדתי 4 ק"ג והוא טוען שהידיים שלו נשארות ריקות אין לו מה לתפוס חחחחחחחחחחח
מאלה שאני אוהבת. "בית סוכנות" נדמה לי שמכנים אותם. בית צמוד קרקע של פעם. הייתי משאירה את הקירות החיצוניים ומשפצת הכל בפנים. את השטח מסביב הייתי הופכת לגינה מדהימה עם מליון קקטוסים, תבלינים ועץ תפוזים. אם נשאר מזה משהו - פינוק לאיש. הוא מפנטז כבר הרבה זמן על מערכת קולנוע ביתית "אמיתית" כזו שעולה מלאאאאאאא כסף. אם גם אז נשאר מספיק - מחליפה את האוטו שלי.
מקום כפרי עם הרבה עצים ענקיים. בתים קטנים בסגנון שהזכרת כשכל בית על שטח גדול מאוד. וגם אלו שבנו מחדש (כמונו) בנו בסגנון שמתאים לרחוב ולסביבה ולא גדול ומנקר עיניים. ויש לנו עצי פרי ותבלינים כמובן.
אנחנו מחפשים עכשיו דירה. היום בבוקר עשינו סיבוב בכל מיני מקומות ומצאנו שכונה כזו בדיוק. היו לי ממש דמעות בעיניים. זה פשוט מדהים. השקט, איכות החיים. ילדים יכולים ממש לרוץ שם בלי דאגות. את יודעת אם מישהו בסביבה אצלכם מחפש להשכיר את הבית?