יש לי שאלה אבל...

יש לי שאלה אבל...

אני די פוחד לשאול אותה מכיוון שלסטט יכעס טיפה...אבל הסקרנות גורמת לי לעשות דברים מטורפים אז: נכנסתי לאתר הרוחות(למרות שאני שמעתי שהוא אתר זוועה)אבל רציתי לראות אותו.קיצר-יש שם מידע על גואטיה,זה משהו חדש, ואני רוצה שמישהו יבדוק אם החלק באתר זה אמין,מכיוון שגואטיה מסקרנת אותי וזה פשוט רשום לו שם בעברית... ולמרות שלסטט אמר שאסור להזכיר את האתר,ואני ממש מצטער אבל אני פשוט חייב לדעת. אני מבטיח שלא הזכיר את האתר שנית. תודה(ומקווה שלא תמחק לי את ההודעה...)

Arcturum

New member
גואטיה

הגואטיה הוא אחד מחמישה גרימוארים מתקופת ימי הביניים שנקראים ביחד the lesser key of solomon. מפתח שלמה "הנמוך". הספר עצמו הוא כביכול (או פרקטית) מילון של 72 מהשדים הגבוהים בגיהנום ששלמה תיקשר עם וקיבל טובות מהם. הספר מפרט את הטקסים הנדרשים, דרך הפניה אל הישויות, הגנה מפניהן וכו'. אם אין לך שום ניסיון קודם במאגיה גבוהה, אני מציע לך ומבקש ממך בכל לשון של בקשה, לא לעסוק בעניין הזה לבד אלא עם מישהו שמנוסה בעיניין.. אני גם מציא לך לקרוא את כל שאר הספרים של מפתח שלמה קודם שמראים ביתר פירוט את הטקסים עצמם, יצירת כלים ופעולות שונות. חמשת הספרים במפתח שלמה "הנמוך" ( המקורי, ללא תוספות מודרניות) הם: the Goetia הסברתי כבר :) Theurgia -Goetia זימון 32 רוחות השולטות ברוחות השמיים, חלקן טובות חלקן מאד מאד לא.. (אל תשאל) Ars - Paulina זימון מלאכי השמיים של שעות היום וימיי השבוע.. החלק השני בספר הוא זימון המלאך השומר לפי סימן הזודיאק שלך (החלק השני הוא כביכול תוספת מודרנית, אף אחד לא ממש יודע). Ars - Almadel מלאכים גבוהים השולטים בעונות השנה, הימים השוויוניים וסימני הזודיאק Ars - Nova נספח לגואטיה.. ספר מאוד קטן של תפילות תודות וכללי טאקט.. אם תרצה עוד מידע (ויש המון) על המפתח הנמוך, ו\או הגבוה (שלא כתבתי עליו כאן) או אץ הספרים עצמם בפורמט PDF (באנגלית, לא מצאתי בשום מקום עדיין גירסא בעברית המקורית של הספרים) אתה מוזמן לשאול כאן או בשרשור מוקדש לעניין "there is chaos in the hearts of little children as the machine grows, the chaos dies.."

jbu

New member
אתה מוזמן

להוריד את הספרים של הגואטיה באתר של הנזיר ולהשוות בעצמך. אם אין שם את הספר של שלמה, אז יהיה , כי אני צלחתי לו את רוב הקישורים של אתרים עם ספרים שהם יתווספו בעידכון הבא, שווה לחכות.

אני יודע!!!!!! אבל לא לזה התכוונתי

הורדתי את כל הספרים מהאתר של הנזיר.. אני רוצה לדעת אם מה שרשום באתר שציינתי הוא אמין... אבל תודה בכל מקרה...

the_hermit

New member
אני הולך להפתיע אותכם בעדכון הבא...

אני עובד על זה עכשיו, רק שאין לי ממש זמן... בכל אופן, בקרוב אני אעלה אותו, ויש לי הרבה הפתעות... :), במיוחד לאלה שמתענינים בתאוסופיה. (שזה נושא די חדש בשבילי, שהופתעתי מהעוצמה שלו, ואני ממליץ על התחום בחום לכל מי שמתעסק במאגיה...)

jbu

New member
למה אתה לא בונה

למה אתה לא בונה את האתרים שמהם מוררדים את הספרים עצמם ב-word , ככה כול פעם שאתה משנה עמוד זה יהיה כמו לשנות מסמך,ולעשות עידכון זה לא יהיה דבר מסובך,עשיתי את זה לכמה אתרים, שחלק בנתי ב-word ואת האפלקציות של java השתמשתי בתוכנה אחרת.

L e s t a t

New member
עד כמה שזכור לי

החומר שם לא אמין או שהוא פשוט מעורבב, בעל חלקים מוטעים ולא שמישים. אמרתי את זה פעם ואני אגיד את זה שוב, לא מדברים על האתר הזה פה יותר. הוא היה מטרה לירידות ולרמיסות פעם בצורה קצת מוגזמת, זה שאני מסכים עם הירידות עליו ולא ממליץ על האתר לא אומר שאני מרשה לרדת על אתרים בפורום וכעת, בכלל לדבר או להזכיר את האתר הזה יזכה לתגובה אחת - מחיקת הודעה. יותר משלוש הודעות הנוגעות לאתר "בית הרוחות" יזכו את הכותב בהגבלה זמנית מהפורום. אם הוא יחזור לאחר מכן ויתחיל לדבר שוב על האתר, עד שלוש הודעות תהיה שוב מחיקה ובפעם השלישית הוא לא יקבל גלידה אלא הגבלה עד להודעה חדשה (שלא תהיה קשורה ל"בית הרוחות").

למעלה