יש לי שאלהה

מולימול

New member
זה עובד לשני הכיוונים !!!

או שזה משהו שאנחנו מקרינים .... או שזה סתם נדמה לנו חח

לא מסכימה איתך ...!

אני חולקת עליך בקטע הזה שכשיש חבר אז יותר מתחילים .. בכל אופן , אצלי זה לא ככה ..! כשאני לא תפוסה אין לי בעיה לפלרטט , לעשות עיניים , לצחוק משמע יותר בנים מתחילים כשיש חבר , אני לא עושה עיניים , גברים מסביב לא מעניינים אותי , פחות מפלרטטת משמע פחות בנים פונים אליי ומתחילים איתי

זכוכיות

New member
גם אצלי זה ככה,

מתחילים איתי המון כשאני פנויה, ומעט מאוד כשאני בקשר. גם לי נראה שאני מקרינה משהו אחר...

תגובה

לא שמעתי מימי על התופעה הזאת. אולי אם יש לך הרבה בני זוג בחיים זה אומר שאת נחמדה ומוצלחת יותר ויפה יותר, ואז הרבה בנים מחזרים אחריך.

KבתאלK

New member
לא הבנתם..

למשל עכשיו יש לי חבר(כבר 8 חודשים) והתחילו איתי יותר מאשר כשהיתי פנויה..

aviel08

New member
בת אל

א צודקת תמד זה קורה אומנם יכול להיות שזה עצם מה שאנו מקרינים אבל אני חושב שזה בגלל שאנחנו ל מגלים עניין בהם\ן אז הם כבר יוזמים כדי שנשים לבשהם סביבה ואםחבה כבר 8 חודשים וקיבלתי הרבה מחמאות וזריקות מבטים וחיוכים והכל בקיצור היו גם התחלות ממשיות לא משנה לאיזה מהתאוריות תאמינו זה אכן קיים התחושה והדבר הזה מה שכן לא כדאי להתפתות כי אחרת מבינים מה איבדנו אז ככה שקחו הכל בפרופורציות ותקבלו את זה רק כמחמאה ולא כאופציה

כי

את יותר שלמה עם עצמך ויותר בטוחה ואת משדרת כלפי הסביבה ומצליחה למשוך אליך יותר גברים שלא יודעים שיש לך חבר (או כאלה שזה לא משנה להם). זה חלק מהפרדוקס שיש בקטע הזה.

למעלה