יש לי שאלהה

אלישוס

New member
יש לי שאלהה

איפה אפשר להשיג תווים לנגינה על אורגן כי אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן... ולבד.. אז חשבתי אולי יש איזשהון אתר שאפשר לקחת ממנו.. תודה

אלישוס

New member
תודה רבה.. אבלל

התכוונתי לכאלו מקומות שלא צריך לשלם זאת אומרת אתרים באינטרנט שניתן דרכם ללמוד... מבינים??\\ תודה אבל בכל זאת......... =]

אין כזה דבר.

בשביל ללמוד צריך מורה, אם אין כסף למורה, קונים ספר טוב. אם אין כסף לספר טוב, הולכים לעבוד.

RoieL

New member
אוי סליחה, משום מה פספסתי את זה

יש באיזור ה"קישורים" בפורום אתרים עם תווים למרות שאת הטכניקה יהיה לך קשה ללמוד לבד, אני חושב שכדאי לך לקחת מורה, אפילו לחודש, כדי שילמד אותך את הטכניקות של הנגינה (למשל גמישות במפרק של הידים).

Kfitzi

New member
כמו שרועי והגמד אמרו

1) יש כאן (אתר מהקישורים) כמה וכמה קטעים לנגינה על קלידים ולא מעט מידע מסביב. 2) אין תחליף למורה. מורה זה דבר חשוב ביותר - לפחות לכמה שיעורי פתיחה כדי לקבל מושג כללי וטכניקה נכונה.

RoieL

New member
../images/Emo6.gif

זה נשמע כמו התחלה של בדיחה..

אלישוס

New member
תודה... ולגמד..

אתה לא צריך לדבר בכזה טון... זה לא עניין של כסף ואני כן עובדת... פשוט חשבתי שבזמן הפנוי אפשר לעבור על זה ולראות .. כי אני כן ראיתי שיש כמה אתרים כאלה באנגלית.. בכל אופן תודה רבה על עזרתכם!!!! ואני בטוחה ב100% שאין תחליף למורה.. זה בטוח!! שבת שלום לכולכם

eran377

New member
דבר אחד אני רוצה להבהיר לך

מעולם, אבל מעולם אל תקחי ברצינות את הגמד

אלישוס

New member
וחברה שלי למדה לנגן על

גיטרה דרך האינטרנט.. אז אני חושבת שיש אפשרות ללמוד גם על אורגן אולי לא בצורה טובה כל כך אבל עדיין התחלתי..

Kfitzi

New member
שמעי נא,

אדם הקורא לעצמו בפני כל "גמד בבקיני" - בהכרח מעיד על שפיותו הרופפת
אין לקחת ללב, צריך לנסות ולראות מבעד להומור המעוות שלו
שבת שלום וחג שמח!!!

למעלה