יש לי שאלהה

מידן ל

New member
יש לי שאלהה

תגידו למה רוני לא שרה לייב? מה האמרגנים שלה פוחדים שיגלו שזה לא הקול האמיתי שלה? ואל תמציאו לי שטויות. כל זמר בארץ שר בלייב זה הכי כיף אבל רוני בחיים לא שרה לייב יש סיבה מיוחדת?........

yoooni

New member
רוני כבר שרה בלייב כמה פעמים

וחבל שלא יצא לך לראות.... (וכן - זה היה בטלוויזיה)

נסיכת pop

New member
מה אתה מנסה לרמוז שאני אבין../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

איזה סיבה מיוחדת יש
שאולי זה לא היה שרה בדיסק
שכל הזמן משפצים לה את הקול
רוני כבר שרה מספר פעמים לייב באירוחים היא שרה לייב(תפוז,וואלה,ynet) והיא שרה לייב לידי|כבוד| כיום הרבה אמנים מובילים ומצליחים לא שרים לייב זה כבר לא חדש. רוני, שרה פופ והיא בדר"כ רוקדת ודיי קשה לשיר יחד ולרקוד במיוחד שהריקודים שלה מלאי אנרגיה. עובדה כשהיא שרה את "בוא וננסה שוב" (השיר השקט שלה) זה לייב. קיצור סטייל בריטני ואווריטיים שלה
אגב- בחו"ל הדבר הזה הרבה יותר נהוג מארצנו הקטנה. אז לא נורא אם רוני תביא את חו"ל לארץ

כאילו..

תנסי את[אתה?] לרקוד ריקוד קצבי וסוער ולשיר תוך כדי, ותגידי לי איך הקול שלך נשמע.

didi2006

New member
וחוץ מי זה

שרוני שרה לייב היא שרה פשוט מדהים (כמו במסטיק "רקמה אחת")!!!

ayala 13

New member
ככה:

1.היא שרה לייב הרבה פעמים 2.היא רוקדת 3.מה איכפת לך

manorking

New member
וואי בזמן האחרון כותבים פה הרבה

שטויות - אני נמנע מלהגיב.

אוף

כאילו מה
אתה מנסה לעצבן אותנו
או לפחות אותי
היא רוקדת הרבה כי יש לה שירים קיצביים

pink devile

New member
בוא אני יגיד לך..

רוני לא שרה בלייב כי יש לה קול מגעיל יש לה קול כמו של אריאל שרון במקלחת.. וכן..משפצים לה את הקול בהקלטותת
זה מה שרצית לקרוא לא?
בכל מקרה..כל מה שכתבתי זה לא נכון.. זה פשוט לרצות פה כמה אנשים שחשים יותרר טובים.. וחבל שיש אנשים כאלה..:\\
אניוואיי..שבת שלום לכולם

../images/Emo46.gif

תנסה\תנסי את\ה לרקוד בשיא האנרגיה(ובשלמות כמו רונוש
) ולשיר(בשלמות כמו רונוש
)... נהינת? ספר לחבריך.. לא נהינת? ספר לנו!

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

טוף שלא רשמת את ההודעה שמיכל רשמה מקודם רק במילים שלך.. וואט אבר

../images/Emo27.gifתשובה../images/Emo37.gif

היא שרה ליב מפני שקשה מאוד
לשיר ולרקוד ביחד...

batelush161

New member
תגובה...

אם אה חושב שהיא לא שרה בלייב כי יש לה קול מגעיל זאת בעיה שלך שאתה לא מבין שזה קשה לירקוד ולשיר יחד ורוני רוקדת ריקודים מאוד אנרגטים וקשה לה גם לשיר... היא שרה הרבה פעמים בלייב כמו באירוח ובדיסק ויש לה שירים שקטים אז היא שרה אותם בלייב.. אם אתה לא אוהב אותה זאת בעיה שלך...

ElvisAlive

New member
האא היא שרה??

מה שהיא עושה נחשב לשיר? שרה על שני תווים עם שלוש מילים ו"רוקדת". זה הכי מגעיל פלייבקים.

למעלה