יש לי רשרוש בלב

יש לי רשרוש בלב

יש לי רשרוש בלב, הוא כל כך בסיסי ופנימי ולא מסכן את בריאותי אבל הוא קיים ושם ומעיד בי על הפגם הניצחי שיש לי רשרוש בלב שלך. אם הייתה ההזדמנות להסביר בטח היית לי מבהיר שככה זה שהעליות או החדרים כשהם נסגרים עדיין מעבירים קצת דם. דם זה נוזל מלא חיים מה הוא מגדל שם הדם הזה?

ferdinand

New member
פגמים

כשהיינו בפראג, אז מזמן, זה היה ירח הדבש שלנו, מצאנו (איך לא) בובות עץ וחבלים מתוקות כאלו. קנינו אחד של ילד, אחד של ילדה, ואחד של מעין סוס כזה. היה מדף מלא בובות זהות. יכולתי לשלוח יד, וסתם לקחת אחת, אבל היד שלי התעקבה לרגע. איזו מהן תבוא איתנו? ואז ראיתי שעל אחת הבובות היה פגם קטן, סימנים של "עין" של העץ על הראש. את הבובה הזאת בחרתי.

in the marcket place in prague

i saw your immage on canvas majestic and oosing of legends dust You chipped a short poem on the walls inside me you never heard me and i wont hear you your imaage, i picture it haning still on the gallery wall where i say you first your green eye visit my dreems at times or others your poem hides under the fresh paints covering my walls covering my scars, one of them you carved there you wrote a song for me in prague in winter of the last year of the year before last of the twentieth century and i cary it with me in ceturies to come i hear your voice hammmmmming it softly in the mountains winds ש.

master690

New member
הלב שלך פועם עד פה

יו זה כתוב ממש טוב את מאד מוכשרת ונין טקסט גם ברור שמאד כואבת

ferdinand

New member
../images/Emo99.gif פיונת...

אולי לא מכשפונת, אבל בהחלט מכשפת של מילים!

ferdinand

New member
../images/Emo32.gif אוי סיבכת אותי!

בפורום אחר, למדתי שכשרוצים לכתוב משהו שלא ממש קשור לנושא של הפורום, שמים את האייקון הזה! (מממ... שים איזה עוף על המנגל... אורגיה סביב המדורה...) אבל לא לשם רציתי להגיע הפעם (תנו ל-"מדורה" להתבשל, אגיע לזה אח"כ) בעניין של פגמים: יש ספר נפלא: "הערים הסמויות מן העין" של - איטאלו קאלוינו (אוך רק השמות של האיטלקים האלו!...) למי שלא מכיר: סיפור על מפגש דמיוני (הנה זה כן קשור - פנטזיות) בין מגלה הארצות, מרקו פולו לבין קובלאי חאן, העריץ המונגולי. "ממלכתו של קובלאי חאן גדלה והתרחבה על פני ארצות ומרחבים גדולים כל-כך עד שאינו מסוגל יותר להכיר את כולה..." לכן הוא משתמש בסיפורי הבדיות של פולו, על-מנת לנסות לקבל מושג כלשהו על ממלכתו... באחת השיחות האלו, מנסה קובלאי חאן לבנות "דגם של עיר שממנו אפשר להסיק על כל הערים האפשריות … המכיל בתוכו את כל … הכללים המקובלים. הלא הערים הקיימות רחוקות מכללים אלה במידות ריחוק שונות, ודי יהיה אם אחזה מראש את היוצאים מן הכלל ואחשב את כל הצירופים האפשריים..." "גם אני הגיתי דגם של עיר ממנו אני מסיק על כל האחרות" אמר פולו. "זוהי עיר עשויה כל – כולה רק מן היוצא מן הכלל : איסורים, סתירות, אי התאמות, היפוכם של דברים. אם עיר כמו זו הנה בלתי אפשרית די אפוא כי אפחית מדגם זה את היוצאים מן הכלל, וכך בכל כיוון איליו אתקדם מובטח לי שבסופו של דבר אגיע אל אחת מן הערים אשר, גם אם בדרך של היוצא מן הכלל, אכן קיימות. אולם אינני יכול להרחיק במבצע זה שלי אל מעבר לגבול מסוים: שכן אחרת אשיג ערים שתהיינה מתקבלות על הדעת יותר מכדי שתוכלנה להיות אמיתיות..."

למעלה