יש לי רק 4 פקקים..... שמישהו יעשה לי טובה וילווה לי רק עוד 11
O ofrikit New member 9/7/04 #2 אם בכלל הוא יגיע לניצנים \: הוא לקח מנת יתר... מישו יודע אולי מה קורה איתו?????
O ofrikit New member 10/7/04 #4 שמעתי את זה היום מאחשלי שהוא מעריץ די גדול שלו ורציתי לדעת אולי מישו פה שמע על זה ויודע מה קורה עכשיו.. ואם יצא שזה לא נכון אני מצטערת אם הבהלתי.
שמעתי את זה היום מאחשלי שהוא מעריץ די גדול שלו ורציתי לדעת אולי מישו פה שמע על זה ויודע מה קורה עכשיו.. ואם יצא שזה לא נכון אני מצטערת אם הבהלתי.
מ מתןפ New member 10/7/04 #5 מעצבן! אני רוצה לדעת מאיפה אח שלך שמע על זה אתמול ראיתי אותו בהאנגר והוא נראה נהדר עם אחלה מצברוח ! סאמק עם השטויות האלה, בכל אופן תשאלי את אחיך מאיפה הוא שמע על זה אם זה בכלל מקור לאמת?!
מעצבן! אני רוצה לדעת מאיפה אח שלך שמע על זה אתמול ראיתי אותו בהאנגר והוא נראה נהדר עם אחלה מצברוח ! סאמק עם השטויות האלה, בכל אופן תשאלי את אחיך מאיפה הוא שמע על זה אם זה בכלל מקור לאמת?!
ע ענת1986 New member 10/7/04 #6 אתה מוזמן לספר איך היה קראתי בוינט שההופעה הייתה אכזבה גדולה מאוד, ורק ברי והאחיות פיק (?) הצליחו איכשהו להציל טיפה את המצב... אשמח לשמוע את דעתך.
אתה מוזמן לספר איך היה קראתי בוינט שההופעה הייתה אכזבה גדולה מאוד, ורק ברי והאחיות פיק (?) הצליחו איכשהו להציל טיפה את המצב... אשמח לשמוע את דעתך.